Úgy van!
1 Plus 1 – My Girl dalára gondoltam.
Néha elveszek a lemezeim közt,de úgy emlékszem,CD válogatáson van ez meg nekem,jó zene.
Többségünknek itt a zenerajongó tagok közt,van egy alap,mainstream,fősodor zenei stílus melyet favorizál,favorizálunk,de úgy gondolom szinte mindenki,beleevezget más zenei stílusokba is.
Én is sokféle zenei műfaj dalait hallgatom,hallgattam az elmúlt több mint 40 évben.
Magyar zenék közt is akadnak világszínvonalú produkciók,én a munkám során sok-sok zenésszel,előadóval találkoztam.
1 példa,Kovács Kati koncert után a szállodánkban töltötte az estét,majd lejött reggelizni,jól emlékszem,egy számolócédulára kértem tőle autogramot.
Ő akkortájt az egyik legnépszerűbb énekesnő volt hazánkban,s ez esetében, közvetlen,szerény,nagyon kedves viselkedéssel is járt.
Rendkívül szimpatikus hölgy,a mai napig is.
Ha lesz még ez a fórum,tervben van a jövő évben magyar dalok megverzenyeztetése.
Omega
LGT
Piramis
Apu kedvenc zenekarai voltak,nekem is tetszettek a zenéik.
Szűcs Judith
Bikini
Katona Klári
Révész Sándor
V'Moto-Rock (+ Demjén szóló slágerei)
etc.
Bizonyos dalaikat kedvelem.
Néha elgondolkodom azon,mit keresek én még itt a zenefórumon,miért legyek aktív,aztán úgymond belefutok olyan tagokba mint Te,és választ kapok,igenis érdemes még idekattintani,kicsit beszélgetni hozzám hasonló zenerajongókkal.
Köszönöm a leírtakat,érdeklődéssel olvastam.
Más!
Az SG fejlesztésre szorul,ezt a tulajnak látni kell.
Borzasztóan fusztrál hogy eltünt e topicból a dizájn,megtudnám csinálni,de én nem akarok házigazda lenni,se itt sem más topicban,kódokat tudnék adni,melyekkel ki lehetne tapétázni ,szép dizájn lenne,ha lenne egy mindenki által elfogadott házigazdája a topicnak.