Köszönöm az elismerést. Bár nem ez a lényeg, örömmel bogarásztam a lemezeim közt sokszor megakadva, hogy melyik kerüljön be a listába. Kimaradt így is "jó néhány"...
A 1Plus1 "My Girl" maxi is megvan, BOBCAT kiadás. Az eredeti egy 64s The Temptations My Girl. Alap zenéim javarész a korai 70s/80s évek diszkózenéi de ahogy telt/telik az idő úgy nyitottam más zenék felé. Így lettek kedvenceim a 40s SWING majd az 50s 60s évek JAZZ bebop, cool jazz és hard bop stílusok képviselői, de csak érintve ezeket mert óriási zenészek millió zenével. És így tovább, évekkel ezelőtt megismerkedtem a magyar avant-garde metal képviselőjével Kátai Tamással, (Thy Catafalque) akivel jó kapcsolatot ápolok a mai napig, Ő makói származású én szegedi vagyok. Megvan az összes lemeze vinylen és CDn is dedikálva. Szóval jött a metal és győzött! Kiváló európai, német, skót, Ír folk, skandináv metal zenekarok vannak szinte felsorolhatatlan... De elviselem a klasszikus zenét és a Pink Floyd-ot is...de nem kedvenc. A kedvenc alap a blues, bluesrock. Na ennyit! Zenék voltak vannak lesznek és nem AI féle förmedvények hanem élő ember alkotta muzsikusokkal hangszerekkel játszott ZENE! És PONT! Csak azért írtam le, hogy ezért nem tudok leragadni egy stílusnál (pl. Italo) mert annyi féle jó zene létezik, hogy egy élet is kevés megismerni azokat, csak megérinti a lelked, jól érzed magad tőlük ha meghallgatod és jön a következő megismerésre váró zene... Mert szeretjük a ZENÉT! Utoljára szerkesztette: johnlennon2, 2024.07.14. 22:43:06