-
Röviden reagálok,
1.mint azt többen tudják nagyon tudok sokat beszélni,ez valahol hiba valahol előny,kiki döntse el.(persze irásban nehezebb a sok pötyögéstől mindig benne marad valami helyesírási hiba,vagy rossz fogalmazás)
2.Ami a zenei ízlést illeti,valóban én például személy szerint nem rajongok a rock'n' roll-ért vagy pl.a Beatlesért, de a rap vagy a techno sem az esetem,DE!!! ha ez illik valahova vagy ennek vagy annak a dalnak van szerepe egy műsorfolyamban akkor azt eddig és azután is szívesen beszerkesztettem.És ez még nyelvtől sem függ.Nem akarok megbántani senkit de mi anno német vagy francia nyelvű dalokat is adtunk adásba ehhez képest manapság ha egy ilyet viszek vagy szeretnék úgy menekülnek tőle,mint a tűztől,pedig mennyi jót találtam ezek között is(Maué szerzeményeinek egyharmada pl.német nyelvű,de a franciák sem a Debut De Soirée vagy Desireless-el kezdődnek és végződnek).Mondhatnám,hogy ezt a Komjáthy mellett tanultam,de ez nem annyira igaz.Én inkább úgy látom,hogy azért tudok Komjáthysan szerkeszteni,és azért pont mellé kerültem anno,mert ebben a szerkesztési elvben egymásra találtunk anno.(B.Tóth mellett tuti nem sokáig birtam volna,de ennek más oka van,egyszer már leirtam,ki is kaptam érte)
3.Apám december 23-án halt meg 22 éve,igy azota minden karácsony a temetőbe járással kezdődik(ma már megjártuk),de én már előtte sem szerettem.Ez sajnos nekem sosem a szeretet ünnepe volt,hanem a veszekedésé,takaritásé,zsúfolódásé,nemkívánt rokonok kötelező látogatásáról,stb.szol.Ennél én mindig jobban szerettem a névnapokat,születésnapokat nem tudom azokat mindig imádtam,és szeretem a mai napig is,de ez az évvégi két hét már régóta a halálom(nekem is Lakatos Márkként jó lenne elhúznom Zanzibárra)
4.Engem a covid(persze amig el nem kapom) nem annyira viselt meg,azon kivül hogy ezt a maszkot viselni kell,meg bizonyos szolgáltatások nehezebben érhetők el nem igazán változott meg az életem amióta ez az új életrend van.Mivel mindenhova bicajjal járok évek óta így a napi közlekedésben sem kell érintkeznem a "köznéppel".:))
5.OK nem válok meg,de attól sajnos még igaz hogy amit lehet ma már inkább elkérem attól aki megveszi(vagy letöltöm,ha olyan lehetőség is van,és nem csak streemelni engedik vagy mp3-ként),,és csak nagyon ritkán veszek újakat fizikailag is meg,mert gyakorlatilag most már tényleg csak a sufniba tudnék uj hanghordozókat tárolni ez meg ugye nekik a legrosszabb tárolási hely marad.Így most én is rákaptam a vincsikre kb másfél éve.
Neked is kellemes ünnepeket!!(és turkáld lassan a szekrényt!)