NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• fülcsimanó2
    Huhhh..

Ezt hogy tudtad így összehozni egy szuszra?

Komoly teljesítmény volt elolvasnom.

3 gondolatodra reagálnék, s idézni fogom:

"a jó zenei szerkesztő nem az izlését viszi bele a műsoraiba mert az sosem lesz jó"

tökéletesen egyetértek, bár nem baj, ha a közönség és a műsorvezető ízlése találkozik, lásd Komjáthy Gyuri bácsi, és ne lásd B.Tóth László, akinél én néhányszor eldobtam a fakanalat.... s a mostani műsoroin is eldobom....

Amúgy tökéletesen igazad van, jó műsorvezető az nem saját magából indul ki, én se ezt tenném.

"mivel én nem szeretem a karácsonyt és most 3 napig be leszek zárva a lakásba"
    Ne tedd, hogy nem szereted a karácsonyt, még e rendkívüli körülmények közepette se. Ez a legjobb időszaka az évnek. Miért nem?
    Gyermekként persze a legjobb, de most is találjunk benne örömet, bár iszonyú sok melóval, rohangálással jár, de azért jó!!!

"Nekem még kb 12 évem van a nyugdijig,bár őszinte leszek akkorra szerintem megválok a lemezeimtől"
    Na ezt felejtsd el, de gyorsan, amit az ember egy élet munkájával összegyűjtött, s kidobja, na annál nagyobb butaság nincsen, én minden egyes zenei beszerzésemhez ragaszkodom, ami itt van, mindegy hogy fizikális-e vagy sem, de egykor fontos volt és jó érzéssel tölt el, hogy megvan.

Kellemes Ünnepeket!!!!