NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• wagner70
    Nem biztos, hogy nincs összetartás, lehet csak ideje nem nagyon van rá az embereknek.
    Itt van az én esetem. Imádom a stílust, amit lehet megveszek, hála istennek anyagilag megtehetem. De hiába vagyok lossless gyűjtő,
    mindent nem tudok megvenni. Lemezjátszóm nincs, (ez a baj) nem is lesz, HI-FI otthon és az autóban! Legtöbbet utóbbiban van időm hallgatni. Így ami csak Vinyl-en jön ki, az hiányzik, de nagyon.
    De a gyűjtői szenvedélyem 83-óta megvan és valószínűleg amíg élek és élni fog a stílus meg is lesz.
    A fórum életről annyit, el tudnék mondani sok zenéről sokféle véleményt és másról is, de mégsem merem mert félek sokan megbántódnak miatta. Ez abból adódik, hosszú évekkel ezelőtt vezettem egy fórumot, amit pont ilyen gondok miatt abbahagytam.
    A másik az idő hiánya és hogy mennyire, azt mi sem bizonyítja jobban a hozzászólásod.
    Rájöttem, hogy hatalmas köszönettel tartozom neked. Miért? Mert hiszed vagy sem most hogy átgondoltam annyi időm sem volt idén, hogy az ismert digitális vásárló helyeken turkáljak, kutassak mit érdemes megvenni, így most az tudatosult bennem, hogy ide feljöttem a fórumra körülnéztem legtöbbször te voltál az aki rögtön jelezte az újdonságokat én meg bár biztos nem mindenben egyforma az ízlésünk, a legtöbb zenét a te ajánlásaid alapján vettem meg.
    Úgyhogy engedd meg, hogy megköszönjem a munkád, remélem jó szokásod a jövőben is megmarad!
    Természetesen mindenkinek köszönöm, mert sokan mások is nagy segítsétek jelentettek nekem idén.