NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Én nem írtam olyant hogy te nem kedveled a pörgős zenéket ! tényleg ne keverjük a szezont a fazonnal,te értelmezed félre a szavaimat.
A saját véleményem írtam le ,arra reagálva hogy neked "Don't Cry Tonight a kedvenced, nekem miért nem.
Az csak egy mellékes megjegyzésem volt hogy erre táncolni sem lehet.😊 Talán említettem korábban vizsgázott DJ vagyok.
Otthoni zenehallgatásra azoknak akik az ilyen lírai italo zenéket kedvelik,biztosan nagy zenei élmény ,de nem nekem,mert ahogy utaltam rá,számomra unalmas,vontatott,a rövid verziót végig bírom hallgatni.
Nem a te zenei ízlésedet akarom lehúzni,kritizálni,szimplán arról írtam,én mit gondolok e dalról.

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Oh my gosh! Attól, hogy nekem nagyon beütött a Don't Cry Tonight, még nem jelenti, hogy nem kedvelem azokat a pörgős zenéket és A pörgős zenéket. Nyilván az említett muzsikát nem azért szeretem, mert jókat táncoltam rá, be sem tettem azért, hogy úgymond kiürüljön a táncparkett... Ez nem azért jó szerintem. Ne keverjük a szezont a fazonnal.

imo :) science fiction is science fact

Stylove Feat. Naoky - My World Is Music
reynaud
Ha az "Only You" a kedvenc,akkor figyelmedbe ajánlom ezt a vadiúj feldolgozását.

Savage & Reflex — Only You (Official Lyric Video)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Savage - Don't Cry Tonight = epic italo-disco,nagy klasszikus,de én ezeket a vontatott dallamú ,lírikus italo zenéket sosem kedveltem annyira ,konkrétan számomra a hosszú verzió totál unalomba fullad.

A 80s években nálam inkább az euro-disco vonal volt a bejövős,amit gyakran összevonnak az italo-disco stílussal,pedig nem kéne.
Roger Meno,Silent Circle,Bad Boys Blue,Saphir,Grant Miller,Fancy,Rofo,Monte Kristo,Mike Mareen,Joy etc. no és persze a Bobby Orlando produkciók,amik DJ "szemüvegben" különösen kiemelendő,hiszen Bobby "O" zenéire a diszkókban lehetett egy jót lötyögni,táncolni vs. Savage dal,amely esetében kiürült a táncparkett.
Zenei ízlésvilág kérdése,természetes hogy különbözik egy azon stíluson belül is ,én elsősorban a pörgősebb italo zenéket kedvelem.

ItaloDisco4Ever !

Soler - Moja Lady
AeroCool
Szia Laci! Köszi szépen igyekszem! :-)
Reméljük idén is a bőség zavara lesz jó zenékben! :-)

New Italo Vinyl

Musachy
<#wilting> Hűha, már túl is teljesítettem az évi hsz. mennyiségemet e topikra vetítve! <#hehe>

Musachy
<#eljen>

Musachy
Majd elgondolkodom a kérdéseden, ha lesz időm ilyesmire.

Musachy
Bízzunk benne...

Musachy
Az a másik fav.

Nekem az Only You az örök favorit Savage-tól.
Ikonikus zene számomra, irtó szép emlékek kötnek hozzá.
Ennél jobb zenét számomra nem jelent a Savage.

<#wave>

reynaud
Rain!

Azt gondolom a kérdésedre leginkább az idő fogja megadni a választ.

ItaloDisco4Ever !

rain70
A számból vette ki a szavakat. RZ a 80-as években felállított egy szintet, azt nem lehet leverni azzal, hogy 35 évig nem zenéltem, ez most ilyen lett. Tehát, Musachy-nak nyilván van ezek szerint jó hallása is, és szakmailag is tud értékékelni egy dalt, nemcsak behódolni, mert valamikor a legnagyobb italo sztár volt, teljesen igaza van. Ez még foszlányokban sem hasonlít a don't cry tonight, only you, love again stb dalokra. Egy nagy kérdőjel számomra az egész valamivel több, mint 3 percben az egyik legrosszabb italo dal. RZ hangja is rendesen megkopott, csak néha volt felismerhető benne a néha mindenkit eltipró Savage vokál. <#gunyos1>

Reynaud!

A következő sorok neked szólnak. És ne vedd tökönrúgásnak, csak megjegyzem a sokadik írásodra. <#zavart2>
Őszintén? Meddig fogod még ezt az elmegyek, maradok, lelépek de majd úgyis visszajövök beírogatva ismételgetni? Mert más nem irkál annyit be a topikba, mint te, akkor ez már ok rá?
Ha magamból indulok ki, már az is nagy szó, hogy havonta egyszer áttudom futni a kommenteket, talán még írok is. itt a legtöbb embernek családja van, amikor végez például a melóban, akkor vagy hullafáradt, vagy a családjával akar már lenni ennyi idősen. illetve mindkettő.
Nem az sg, vagy más fórum lesz neki az első, csakhogy megfelelhessen, hogy ma is írt valamit, mert muszáj.
Lehet, hogy te időmilliomos vagy, de ha egyedül viszed a topikot és ez neked rosszul esik, az csáveszkém senki másra nem tartozik csak rád.
Emiatt senkit nem lehet akarata ellenére kényszeríteni, hogy márpedig írjon ide. Ha emiatt meg lelépsz, vagy csak a háttérből figyeled a topikot, akkor tedd azt, de nem kell sokadszorra megjegyezni, hogy itt csak te "dolgozol".
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.01.21. 17:54:35
Knight$ - Dollars And Cents
Szerintem ez hozzá állás és megközelítés kérdése,hogy egy 80-as évekbeli sláger gyáros tud-é 2020-ban olyan slágert alkotni mint akkor......Ha neked csak az akkor készültek tetszenek és Te így is állsz hozzá,akkor hiába is görcsölnek,,,,Van valaki aki megugrotta a szintedet???? Nem a friss generációra gondolok hanem a régikre,<#smile>
Grat Peti. Szépen hízik a gyűjteményed.
A Primadonna most a legkedveltebb zene nálam is. A Sauvage annyira nem fogott meg most. Olyan, hallottuk már valahol zene.

Biztos hogy ennél lesz jobb verzió is. Amúgy igazad van.

Musachy
A '80-as éveket tekintve, meg úgy en bloc Savage zenéiből nálam egyértelműen a Don't Cry Tonight a favorit.
Ez az új szám nem rossz, de meg sem közelíti azokat a magasságokat, amit '84-ben a Tonight c. album hozott. Nekem ez unalmas kissé.

Savage - I Love You Szuper!
AeroCool

New Italo Vinyl

ARTEMYSIA
reynaud
"New Song" cover verzió,feldolgozás tőle nem tetszik, meg egyéb más zenéi sem.

Viszont az a cover "Fade To Grey" amire a mai hozzászólásomban utaltam,miszerint tetszik és meghallgatható volt a soundcloud-on,azon állításom visszakereshető a topicban,lásd ...
Reynaud hsz (2019.05.28) _link_
Azaz ez a feldolgozás ,Matt Pop mix nyerő nálam!
Remélem kielégítő volt a válaszom a téves állításodra!

ItaloDisco4Ever !

AeroCool
Hi! Maxi-single “I love you” signed 40 EUR, new album “Love and Rain” 45 EUR including shipping rates. Album will be available in March. You can pre-order both editions right now.

Aki szeretné megvásárolni - Savage maxi 40 Euro és az Album 45 Euróba fog kerülni postával.Előre rendelhető és az Album Márciusban fog érkezni :-)

New Italo Vinyl

cucurbia
érdekes legutóbb azt irtad,hogy nem szereted az előadó dalait.Hm.

reynaud
Bírom a humorod! 😊

Volt egy olyan gondolatom látva a megjelenés dátumának tologatását,hogy párhuzamba kerül a "The Twins" legutóbbi, nagyon várt,aztán csalódást okozó albumával,emlékszem azt is halasztgatták ,többször módosították a kiadási dátumot.
Jó ez a dal,tényleg tipikus Savage sounds,és érkezik egy dupla album ... remélem legalább ilyen,vagy még ennél is jobb dalokkal.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Én 3 korszakra tudom levetíteni a legnagyobb kedvenceimet tőle.
80s évek : Savage ‎– I'm Loosing You
90s évek : Savage ‎– Don't You Want Me
2000s évek : Savage ‎– Twothousandnine

Club mix-re leszek kíváncsi,s igen , jó remixeket lehetne ebből készíteni.

ItaloDisco4Ever !

Nekem elsőre tetszik,,és másodikre is,harmadikra..negyedikre,ötödikre...<#smile><#taps>
Tipikus Savage... Jól bejáratott panelek, egyszerű dallam, semmi faxni... és mégis tetszik.... Azért egy-két jó remix csak készül belőle .....
reynaud

Ezt az előadó tavaly feldobta a soundcloud-ra,aztán azóta törölte,én meg már nagyon várom hogy végre elérhető legyen.
Február 24,még több mint 1 hónap ... 😞

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Én még mindig nem tudtam teljesen átnézni,feltérképezni "Parralox" remixeit.
Ez sem rossz.

SIRPAUL - Intimate (Parralox Remix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Köszi ! <#wave>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Savage - I Love You

Nos,neked hogy tetszik ?

ItaloDisco4Ever !

Hát kíváncsi leszek,,,1 éve megy már a huza-vona,felspanoltak vele már mindenkit akit csak lehetett szerintem.Remélem nem valami középszerű anyaggal rukkolnak elő<#smile>
...."mostanában sokszor felvetődik bennem hogy van é értelme ennek"

Remélem, viccelsz.... már hogyne lenne értelme ???...!!!

Marha sok jó zene itt a Te ajánlóidból jön itt, és köszönet érte!!!

<#wave>
Köszi az infót, a CD2 03. Dan Hill - Joyful Day is végre rajt lesz egy eurobeat válogatáson.
reynaud
Touch&Sies feat. Tiziana Rivale - London Boys (Official Video)

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Tracklist :

1.
I Love You (Radio Version)

2
I Love You (Extended Version)

3
I Love You (Club Mix)

4
I Love You (Rain Dub)

5
I Love You (Acappella)

2020.01.24 azaz,jövő hét pénteken,meghallgathatjuk.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Let's Talk - Save Me From Myself

Beszerzés : bandcamp link

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Örülök ha az ajánlóim közt időnként találsz olyant ami elnyeri a tetszésed,annak (is) hogy visszajelzel ,mert mostanában sokszor felvetődik bennem hogy van é értelme ennek,erősen fontolgatom hogy visszavonulok az aktív fórumozástól s úgy teszek mint mások,olvasgatok passzívan,ha lesz mit ! 😊))

Igen,ez jó zene,én is letöltöttem.
Én pedig "Capostrano - Running For My Life" dalának bemutatását köszönöm neked,azóta beszereztem,megvan,szépen szól a digitális fájl,jó a maszterelés,remek dal!

ItaloDisco4Ever !

ragic Error - Klatsche In Die Hande (Italo Disco Style Vs Dj Paulo Maia 2020
<#circling>

Ajánlóid időnként komolyan betalálnak nálam.
Ez egy brutál jó zene!!!!!
<#taps>
reynaud
Köszi Sanyi ! <#eljen>
Na akkor várjuk azt a promót,Clay egyre jobb,kedvelem a zenéit,Mike (Mflex Sounds) és Ő felrakta hazánkat az italo-disco világtérképére.
Büszkék lehetünk rájuk! <#wave>

ItaloDisco4Ever !

Nem is derülhet ki, mert még úgy tudom nincs a kiadónál a 2 dal..<#szomoru1>.Talán lassan megegyeznek mindenben és jöhet a promo<#wave>
reynaud
Ez egy zseniális meglátás,akarom mondani áthallás. <#eljen>
Nagyon hasonlóan ejti az angol szavakat,mint TQ,
Nagy buli volna kettejüktől egy közös produkció .... <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Itt van egy kis részlet,nagy kár hogy sacc / kb. SOKOL rádió minőségben,merthogy ebből számomra semmi nem derül ki.
[url=https://hu-hu.facebook.com/AMDRecordNYC/posts/1526250980861721?__xts__<0>=68.ARCAYmCpQf0-YumSR-xgO-BRKpiRTjTgzUqAavH9QO0mKvzMdLDGGUHG3trgYKqmMDslOUAdtuwGOqMh04Sj7p1XgdQQVlGlWb9TP9X5XF_myCBgXRzxVtVz4JQln-3nyRUNv002qqFpDlGR7X8n18GBTPpt_4rx_oepu_YjTXz_FnR4RT1zUD2a-dqDKvHBHoktp7uNzbk42LjZHp76bBRbo39_6I5V1-CH11cdsIcV-CmJO6YybhXQnOns1c08zHTgja0PklzxnaaSm0WK52M-iq3_ekcwoymhQyaH4pBQIqhB2f-JBeMCDebnYZKK6hYdvh_MLfsWyuZiZZ4nFR7cWNegkj1EZYyiYg&__tn__=-R]--- link ---[/url]

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ITALO EUROBEAT COLLECTION VOL. 2 (2020.02.21)

CD 1

01. I'LL BE THERE / DANDY
02. A REASON TO LOVE / BELLA & BLUE
03. DANCE WITH ME / DEREK SIMON
04. QUEEN OF THE NIGHT / GLORIA J.
05. BANANA BOOGIE / BARBARA
06. COME ON COME ON / DONNA LUNA
07. IT'S MY LIFE / OSCAR
08. ON THE WAY / IRENE
09. LIFE IN TOKYO / PIERRE & FRANZ
10. YOU CAN TELL ME / LAURIE
11. HARMONY / SALLY
12. LADY SURPRISE / ROBERT CAMERO
13. CARRY ON / JENNY KEE

CD 2

01. DOOM DOOM MAKE A BOOM / GLENN SCOTT
02. FEEL LIKE DANCING / MICHAEL DREAM
03. JOYFUL DAY / DAN HILL
04. MYSTERIOUS MAN / MR. BLACK
05. DON'T YOU BREAK MY HEART / SASHA
06. GUY GUY / MAX COVERI
07. MOTION / CHIP CHIP
08. CRANK IT UP / THOMAS & SCHUBERT
09. BELIEVE / MARYSTELLA
10. STOP THE FUNKY / F.C.F.
11. INFATUATION / MARK FARINA
12. JUMP TO THE MUSIC / LILAC
13. DREAM OF ME / PHILIP

ItaloDisco4Ever !

Nem tudom ezek már voltak-e, cím alapján nem találtam:
Boy Blue - It's Just An Illusion (Dance Remix by Dj Yela) Italo Disco 2018
D.White - My Everything (Dj Yela Remix) Italo Disco 2018

reynaud
Nagy villantás,egy nagy lemezgyűjtőtől. <#eljen>
Grat. Wind mester ! <#taps>

Én is szeretném mielőbb hallgatni, nagyon jó zene,talán a közeli napokban nekem is meglesz.

ItaloDisco4Ever !