NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #32305
    Szia Fülcsimanó!

Csak most lett időm elolvasni. Minden tiszteletem ezért, hogy ezt így leírtad , de ne alakuljon ki senkiről olyan kép rólam, hogy én valami negatív f.sz vagyok, ellenben gyűlölöm a kétszínűségét és azonnal kimondom, ha valami nem teszik, vagy tetszik. Illetve az egyik olyan tulajdonságaim közé tartozik, hogy nem vagyok hülye, azonnal átlátok, hogy valaki mit akar megmagyarázni, vagy hazudozni. Való igaz, én a munkát is hallom a dalokban, vagy inkább nem hallom, mert a legtöbb zene, vagy annak nevezet valamik, manapság a szokásos négy ütemre írt alapok, valami kiizzadott kis melódiával és az már egyeseknél kész mű, hogy kikerülhessen a netre.
    Én, az erősebb, a munkásabb, vagyis a jobban belefektetett munka alapján elkészült dalt sokkal többre értékelem, főleg, ha az jó is.
    pl, a synthwave-vel sokkal többet kell dolgozni, de ez a stílus, ha jól látom, hamarosan kidöglik, mert a csak kis réteget érdekel.
    Ellenben az italo alapokra épülő zenék most nagyon csúcson vannak, de. Nagyon hamar a temetőbe kerülhet újra, ha egyre ocsmányabb dalnak nevezett izék kerülnek ki. Persze azért szerencsére van pár előadó, aki a minőségre mennek, de azok közt is egyre több az egylövetű.

Majd kiderül mit hoz a jövő, de én inkább úgy vagyok vele, több egylövetű jöjjön, mint sok unalmas vért izzadva kikerülő gány munkák, mert akkor tovább tart, ragyoghat az "italo euro new generation disco" is. De a véleményemet, ha másnak nem is tetszik, ezek után is le fogom írni. Na lépek is néhány hétre megint...

Szép Napot!