NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt ugyanazon napon már a sokadik emailemmel megírtam neki is, hogy tetszett az a női szívdobbanásos jelző a sok hozzászólás mellett. Bár nem hinném, hogy elolvassa, emiatt haragszom is rá, legalább írná vissza, hogy menjek a retekbe már és hagyjam békén. <#hehe>#hehe>
igaz, az sem biztos, hogy jó mail címre írok, lehet nem is használja <#idiota>#idiota> De lényeg, hogy a csávesz - és bár neki is van számomra vállalatlan zenéje, de az már olyan régen volt, hogy "assetudommikormelyikvót" -, sok éve már szinte, ahogy említed is olyan egyedi mesterműveket hajigál ki 8 9 percekben, hogy egyszerűen nem vágom, hol a retkebe tanulta ezt így meg. 9.5 év zongorázás után azt mondom, hogy ehhez születni kell nem pedig tanulni, én hiába állnék ülnék minden téren jól felvértelzett stúdióban, ha nem jön semmi, ő meg úgy hajigálja ki a pofalejtős zenéit, mint valami robot, földönkívüli? <#nevetes2>#nevetes2>
Ha jól belegondolok még akkor is gyorsan készülnek ez ezek a zenék, hacsak ezzel foglakozik a nap 24 órájában semmi mással, de ez nyilván nem így van. Szóval, akkor hova lehetne írni az MFlex csáveszéknak, hogy azt el is olvassák? Többször írtam FB-ra prvivátba az asszony nevén, de odaírtam, hogy én vagyok. Erre ott is jött egy sablon szöveg egy Christine nevű asszisztens csajszitól, hogy MFlex már nem elérhető itt adott egy mail címet, de arra se válaszolt senki, tehát ő tartja karban a profilját MFlex az FB-on lényegében elérhetetlen. Hát hurrá! <#falbav>#falbav>
De ettől függetlenül hajrá magyarok, mi mindig megmutattuk valamiben a világnak, hogy mindet tudunk jobban csinálni!!! <#email>#email>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.07.14. 12:38:00
igaz, az sem biztos, hogy jó mail címre írok, lehet nem is használja <#idiota>#idiota> De lényeg, hogy a csávesz - és bár neki is van számomra vállalatlan zenéje, de az már olyan régen volt, hogy "assetudommikormelyikvót" -, sok éve már szinte, ahogy említed is olyan egyedi mesterműveket hajigál ki 8 9 percekben, hogy egyszerűen nem vágom, hol a retkebe tanulta ezt így meg. 9.5 év zongorázás után azt mondom, hogy ehhez születni kell nem pedig tanulni, én hiába állnék ülnék minden téren jól felvértelzett stúdióban, ha nem jön semmi, ő meg úgy hajigálja ki a pofalejtős zenéit, mint valami robot, földönkívüli? <#nevetes2>#nevetes2>
Ha jól belegondolok még akkor is gyorsan készülnek ez ezek a zenék, hacsak ezzel foglakozik a nap 24 órájában semmi mással, de ez nyilván nem így van. Szóval, akkor hova lehetne írni az MFlex csáveszéknak, hogy azt el is olvassák? Többször írtam FB-ra prvivátba az asszony nevén, de odaírtam, hogy én vagyok. Erre ott is jött egy sablon szöveg egy Christine nevű asszisztens csajszitól, hogy MFlex már nem elérhető itt adott egy mail címet, de arra se válaszolt senki, tehát ő tartja karban a profilját MFlex az FB-on lényegében elérhetetlen. Hát hurrá! <#falbav>#falbav>
De ettől függetlenül hajrá magyarok, mi mindig megmutattuk valamiben a világnak, hogy mindet tudunk jobban csinálni!!! <#email>#email>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.07.14. 12:38:00
Az esetleges konfrontációt elkerülve spoiler alá dobok egy friss, idei eurodisco (tehát nem italo!) zenét...
Már maga a vizualizáció is felér egy elmei orgazmussal. De a zene sem rossz...<#nezze>#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már maga a vizualizáció is felér egy elmei orgazmussal. De a zene sem rossz...<#nezze>#nezze>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ezen gyorsan essünk túl,mielőtt 3x felrakjátok.
Nem tudom Mirko Hirsch mit gondol erről .... (sc link)
Az Ő által nemrég bemutatottból kéne egy extended verziót készíteni ... #29583
Nem tudom Mirko Hirsch mit gondol erről .... (sc link)
Az Ő által nemrég bemutatottból kéne egy extended verziót készíteni ... #29583
ItaloDisco4Ever !
Ez is jó,de nekem egy másik verzió jobban tetszik.
-- link --
-- link --
ItaloDisco4Ever !
Fuss Lola fuss...jó kis film volt ez néhány évvel ezelőtt.
A dalt pedig már kerestem,de még nem leltem.Néhány hónapja már Sanyi bemutatta itt.
A dalt pedig már kerestem,de még nem leltem.Néhány hónapja már Sanyi bemutatta itt.
Teljesen jó Sanya!<#eljen>#eljen>
ILyen zenék kellenek vasárnap reggelre (is)...😊
Retronic Voice - Discohunted 2019
Retronic Voice - Discohunted 2019
Night Vision - Set Me Free (Omegagon Remix) 2019
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.07.14. 07:44:08
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.07.14. 07:44:08
La Prohibida - Ruido
Brian Culbertson & Vivian Green - Still Here (Mextazuma Remix) 2019
Ahogy már említettem, szerintem is botrányos... A Music Storyban meg úgy lelkendeztek neki, hogy ez mekkora visszatérés, meg mennyire kell ez a hallgatóknak. Itt még csak negatív jelzőket láttam, ki kedveli? <#wow3>#wow3>
imo :) science fiction is science fact
Zef mágus keze mindenhová elér...
Mai különleges diszkós meglepinket egyenesen egy hajdani sg-s kolléga polcáról varázsoltam ide: +2 DR a la lossless (katt)
Hisz mi is a HQ valójában?...<#vigyor>#vigyor>
Mai különleges diszkós meglepinket egyenesen egy hajdani sg-s kolléga polcáról varázsoltam ide: +2 DR a la lossless (katt)
Hisz mi is a HQ valójában?...<#vigyor>#vigyor>
Yuri Sosnin - Ciao Ciao Senorita ! ( IvanDragoRmx) 2019
Letöltés(MP3):Ciao Ciao Senorita ! - Yuri Sosnin ( IvanDragoRmx )
Letöltés(MP3):Ciao Ciao Senorita ! - Yuri Sosnin ( IvanDragoRmx )
Ja, hogy már dobtál is...<#miaz>#miaz><#vigyor>#vigyor>
Őt is csak a pénz motiválja. Ennyi a történet...
Amúgy meg ne filozofálgass, arra itt vagyok én..<#nyes>#nyes>...dobj inkább valami friss mp3 kuriózumot, ahogy szoktad.<#law>#law>
Amúgy meg ne filozofálgass, arra itt vagyok én..<#nyes>#nyes>...dobj inkább valami friss mp3 kuriózumot, ahogy szoktad.<#law>#law>
én végighallgattam, de ez a dal bűncselekmény!
a saját fő vokál hangját is vagy 4 hangsávból rakta össze, ami régen még az MT korszakban legalább jobban sikerült, annyira nem tud már énekelni, de hogy mi késztette ezt a dalt vagy bármely régi dalát újrabaszkurálni,azt nem is értem,mert ez csak szarabb lett,akkor meg minek?
persze ez a mondat végi kérdés az időben későbbi néhány linken és videón is felmerült bennem, pl ken laci,chela rivas
a saját fő vokál hangját is vagy 4 hangsávból rakta össze, ami régen még az MT korszakban legalább jobban sikerült, annyira nem tud már énekelni, de hogy mi késztette ezt a dalt vagy bármely régi dalát újrabaszkurálni,azt nem is értem,mert ez csak szarabb lett,akkor meg minek?
persze ez a mondat végi kérdés az időben későbbi néhány linken és videón is felmerült bennem, pl ken laci,chela rivas
összességében az egész album nagyon jó lett, kb a 80%a mindenben elnyerte a tetszésem, ami nálam kiváló arány, de csak pár olyan zene volt, amit még nem ismertem vagyis nem mutatták be a youtubeon. jópár eszméletlen igényes, egyedi zenével lepett meg,amihez még csak hasonlót sem lehet senki mástól hallani, de az MS így önmagában is mindig egyedi, más dimenziók ezek a zenék,mint a stílus többi ritkán jól sikerült, sokszor meg égő, vállalhatatlan, de mégis sokak által hallgatott alkotásai.
talán ezért is van az MS mögött egy igen jelentős rajongó tábor.
talán ezért is van az MS mögött egy igen jelentős rajongó tábor.
Luca Gold - Argentina Night
Flemming megint nem célzott mellé,ez is jól sikerült.
Body Power - Dancing In The Tears (Flemming Dalum Remix) sc
Body Power - Dancing In The Tears (Flemming Dalum Remix) sc
ItaloDisco4Ever !
Ha megkérhetlek, egy harmadik videóban már majd ne mutasd be ezt nekünk ! <#hehe>#hehe>
Éppen elég volt ebből egy!
Éppen elég volt ebből egy!
ItaloDisco4Ever !
MR. PAULI - Together(DJ RONNY MC & DJ NIKOLAY-D Remix 2019)
http://promodj.com/djnikolayd/remixes/6842820/MR_PAULI_Together_DJ_RONNY_MC_DJ_NIKOLAY_D_Remix_2019?utm_source=pdj.cc&utm_medium=pdj.cc&utm_campaign=pdj.cc&fbclid=IwAR2qdC8Eq-9AG3ZTteMS4vV0xshaqTc5iIVjcxe9d4-Zbdoc1RS9EYB_tzU
http://promodj.com/djnikolayd/remixes/6842820/MR_PAULI_Together_DJ_RONNY_MC_DJ_NIKOLAY_D_Remix_2019?utm_source=pdj.cc&utm_medium=pdj.cc&utm_campaign=pdj.cc&fbclid=IwAR2qdC8Eq-9AG3ZTteMS4vV0xshaqTc5iIVjcxe9d4-Zbdoc1RS9EYB_tzU
KEN LASZLO - FOREVER YOUNG ( do you wanna live forever remix 2019 )<#buck>#buck>
Capt and Navigators Francia csapat-italo disco france-1987.<#eljen>#eljen>
Tudom.
Gondolkodtam,hogy irok promóanyagért,de aztán mivel nincs műsorom nem vettem a fáradságot.Majd ugyis megrendelem,belefér az 1-2 hetes csuszás. a posta okán.
Gondolkodtam,hogy irok promóanyagért,de aztán mivel nincs műsorom nem vettem a fáradságot.Majd ugyis megrendelem,belefér az 1-2 hetes csuszás. a posta okán.
Luca Gold -Argentina Night Italo Disco 2019
Hozza amit kell,azt hiszem.....😊
Ez egy nagyon kellemes zene!
Take Me To The Sun
Never Let A Good Love Die
Don't Break My Heart Again
Take A Little Time
Change Of Heart
The Touch
All I Want Is You
Don't Call Me Angel
My Rhythm (exclusive to CD)
Grand Finale
CD2
Another One To Love
Something In Your Eyes
In The Arms Of A Stranger
Emptiness Remains
Soli Nella Notte
Summer Nights
I Don't Wanna Dance
All I Wanna Do (exclusive to CD)
Just Can't Stop My Heart
Light In The Dark
Goodbye
Never Let A Good Love Die
Don't Break My Heart Again
Take A Little Time
Change Of Heart
The Touch
All I Want Is You
Don't Call Me Angel
My Rhythm (exclusive to CD)
Grand Finale
CD2
Another One To Love
Something In Your Eyes
In The Arms Of A Stranger
Emptiness Remains
Soli Nella Notte
Summer Nights
I Don't Wanna Dance
All I Wanna Do (exclusive to CD)
Just Can't Stop My Heart
Light In The Dark
Goodbye
Szerintem egyszerű a választ:
1.Mostanában minden jót,és sok sok szart is kiadnak újra ezek a kis kiadók változtatás nélkül.
2.Roger ifjú,lehet nem is élt még 87-ben és életében nem hallotta a dalt
3.Megkapta a bakelitet,és mint egy újszülöttnek neki ez új volt.
4.Vagy csak pont ez illett az első és a harmadik dal közé😊)) a lemeztárból.
1.Mostanában minden jót,és sok sok szart is kiadnak újra ezek a kis kiadók változtatás nélkül.
2.Roger ifjú,lehet nem is élt még 87-ben és életében nem hallotta a dalt
3.Megkapta a bakelitet,és mint egy újszülöttnek neki ez új volt.
4.Vagy csak pont ez illett az első és a harmadik dal közé😊)) a lemeztárból.
Nagyon köszönöm Biatomi!
Nem értem mit keres egy New Italo válogatásban egy 87-es cucc :-D
Szerintem Roger bekeveredett kissé!! <#wave>#wave>
Nem értem mit keres egy New Italo válogatásban egy 87-es cucc :-D
Szerintem Roger bekeveredett kissé!! <#wave>#wave>
New Italo Vinyl
Ismerni ismerem...de hasonlóan Kaposy kollegához a névmemóriám rosszabb,mint a hallásom egyenlőre fogalmam sincs de erősen gondolkodom.
igen<#smile>#smile>
Capt' And The Navigators – Area
Capt' And The Navigators – Area
Mondjuk nekem sajnos az eredeti két változat sem volt sosem a szivem csücske.A Dancing together ota egyetlen Ken L.szám sem nyerte el a tetszésemet.(az S.o.S.még talán,ha nem hajazott volna annyira a Hey hey guy-ra).Ezzel nincs bajom,semmi extra nincs benne csak az egész maratoni hosszuságura lett nyujtva.Nem rossz,nem is jo..nekem semleges.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.07.10. 19:17:11
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.07.10. 19:17:11
ZYX Italo Disco NEW GENERATION vol.15 ,szeptember első hetében érkezhet.
Hamarosan új Mode-One és Italove dal .utóbbinak forgatják már a klipjét.
Hamarosan új Mode-One és Italove dal .utóbbinak forgatják már a klipjét.
ItaloDisco4Ever !
" The Passion And The Flame " albumának színvonalát elérni ,megugrani bitang nehéz lesz,sejtésem szerint nem fog sikerülni,de majd kiderül.
ItaloDisco4Ever !
KEN LASZLO - FOREVER YOUNG (do you wanna live forever remix 2019)<#bdead>#bdead>
Nem rossz ez Ken Laszlo remix, de egy max 4 perc bőven elég lett volna belőle...
Wen - Si Te Vas