NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• fülcsimanó2
    Kedves Rain!

Nos, ez mindössze annyit jelent, hogy egyes véleményekben olykor egyet is tudunk érteni.
    Igaz, ez ritka, mint a fehér holló, de kivétel erősíti a szabályt !

Ami miatt többségében nem szoktam egyetérteni veled, az két fontos különbség kettőnk között:
    1. Én nem szakmai alapon hallgatom a zenéket, közgazdász vagyok, s nem hangmérnök, legjobban a számok világához értek, a zeneszámokhoz is valamennyire talán, de ha valami tetszik, nem érdekel, hogy kissé 'lopkovicz'.... ugyebár a végtelenségig nem lehet variálni a hangokat, hangszereket, előbb utóbb majd' minden new italo zene ismerős valahonnan. Ez önmagában szerintem nem baj.
    A gagyi mulatós stílusú vackokat persze én is utálom, legfőképpen, ha olyan ember énekel, aki nem tud énekelni (beach club records 99 %-a), ez sokkal jobban zavar, mintha ismerős dallamokat hallok ki egy-egy dalból, de jó minőségben össze van rakva és jól el van énekelve.

2. Inkább a pozitív megnyilvánulások-bejegyzések híve vagyok. Ha valaki túl sokszor ír negatív dolgokat, fricskát, kritikát, jaj hogy neki ez se tetszik-az se tetszik....ez a zene ezért szar egy másik meg amazért.... az magáról is valamiféle negatív képet alakít ki. Olyan ember imázsát sugallja, akinek ha azt mondják, nézd milyen szépen süt a nap, azt válaszolja, hogy igen, de mindjárt beborul és esni fog az eső!

Amúgy Rolanddal értek egyet: "mindezek tükrében evidens hogy a mai italo zenék többsége a 80s évek dallamvilágát idézi, akinél ez nem nyerő, zavaró annak más zenei műfaj felé kell kacsingatni."

Remélem, nem voltam hosszú. Őszintén és tömören próbáltam válaszolni.