NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csodálkozom, hogy Te mint wave rajongó nem fűztél hozzá semmit. Bár amióta kirakta leírtak ott már mindent közel a 10 ezres nézettséghez 2 nap alatt. Hogy majd kiugrott a szíve a dal alatt, talán az egyik legfrappánsabb jellemezője.
Ez egyszerűen mestermű megint, megint, megint. Annyira szép, hogy már fáj. Még mindig azt írom, hogy Lewis Lane a Ghost lány, de most dal hallatán a képbe került nálam Doe Paoro is és a Lost Angeles is, ugye azokkal is dolgozott már együtt. Nem tudom, miért ennyire titkos, de biztos megvan az oka.
Ezek a hangok, a szinti betétek, ahogy az énekeket, a témát viszi a végkifejlet felé, majd szépen elsüllyeszti a nagy végtelenben, engem ez az érzés kapott el, valami zseniális. <#ijedt>#ijedt> Szomorú és egy vidám, aztán boldog lesz a hallgató, majd újra szomorú és megint több, mint 8 perc után elfogott a kár, hogy vége érzés is.
Az egyik legcsodálatosabb wave dal a titkos énekesnővel és nagyon sokáig az marad. Az előbb meg is vettem.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.07.05. 11:33:44
Ez egyszerűen mestermű megint, megint, megint. Annyira szép, hogy már fáj. Még mindig azt írom, hogy Lewis Lane a Ghost lány, de most dal hallatán a képbe került nálam Doe Paoro is és a Lost Angeles is, ugye azokkal is dolgozott már együtt. Nem tudom, miért ennyire titkos, de biztos megvan az oka.
Ezek a hangok, a szinti betétek, ahogy az énekeket, a témát viszi a végkifejlet felé, majd szépen elsüllyeszti a nagy végtelenben, engem ez az érzés kapott el, valami zseniális. <#ijedt>#ijedt> Szomorú és egy vidám, aztán boldog lesz a hallgató, majd újra szomorú és megint több, mint 8 perc után elfogott a kár, hogy vége érzés is.
Az egyik legcsodálatosabb wave dal a titkos énekesnővel és nagyon sokáig az marad. Az előbb meg is vettem.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.07.05. 11:33:44
ItaloDisco4Ever !
Charly Danone - Take Me To Bed 2019<#circling>#circling>
Cars & Brides - Ride in the Rain (MarcelDeVan Version) feat. Lyane Leigh
Stockholm Nightlife Feat. Eliza K & Helly - This Love (The Blue Banana 12" Remix) 2019
ItaloDisco4Ever !
Italo4ever (Nicolas Bertin) úgy látszik visszatért!
Hosszabb hallgatás után megint hallat magáról.Adja ki az új dalokat....<#taps>#taps>
Italo4ever - Tree of Life (Extended) (2019)
Hosszabb hallgatás után megint hallat magáról.Adja ki az új dalokat....<#taps>#taps>
Italo4ever - Tree of Life (Extended) (2019)
Hatalmas muzsika!!!!Micsoda hang srácok,,,,,,És ahogy szól a Chariok-on....<#szeret>#szeret><#taps>#taps>
DO Passion - Sweet Satellite
VIKA1979!
Обязательно напишите название песни и исполнителя!
Не просто кинуть видео.
Вот как писать!
Adam van Hammer feat. Henry Flex - The Great Commandment (Split Mirrors Remix)
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.06.30. 08:22:50
Обязательно напишите название песни и исполнителя!
Не просто кинуть видео.
Вот как писать!
Adam van Hammer feat. Henry Flex - The Great Commandment (Split Mirrors Remix)
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.06.30. 08:22:50
Valamikor felállított magának egy lécet és azt mindig feljebb rakja. Épp most néztem, Yt csatornáján már 26000 feliratkozó, százezres, milliós nézettségek.A mai előadók közül még a kanyarban sincsenek hozzá képest, pedig aki egy kicsit is átlátja ezt azt tudja, hogy a youtube-on feliratkozókat szerezni a téma címben említett stílusokkal NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO szinte képtelenség, de neki sikerült és pontosan azért, mert egyedi, nem lopkod sehonnan, 7-9 percen át tudja tartani végig a feszültséget. Néha kivág olyan mesterműveket, mint DRIVE TO MAGICLAND, MOMENT, TONIGHT meg a többi, amit besorolni sem lehet műfajban és pontosan emiatt feliratkoznak rá olyanok is, akiknek nyilván eszük ágában sem lett volna. Biztos nem árulok el titkot, bár nem olyan rég tudtam meg, de az FM attack-ban is ott van a háttérben, meg ki tudja hány összefonósás lehet még. Ghost Girl-re a nyakamat tenném, hogy az Lewis Lane, néha egész dalokat énekel neki, néha csak pár szót. Az új italo disco daláról meg most is azt mondom hogy egy atom a csávesz nem tud tévedni, bár midig leírom, hogy 1-1 zenéjétől azért falra tudok mászni, de az meg sok másnak nagyon tetszik. És ez a titok, stílusokba nyúlni és azt úgy tálalni, ahogy csak ő tudja. Írtam neki, hogyha van ideje válaszoljon már egyszer végre! <#hehe>#hehe>
ez meg egész friss is, és még new italo is<#finom>#finom>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ez egy kicsit régebbi zene, nem new italo, de nagy kedvenc volt anno és mostanság is szívesen hallgatom.
Valami hasonló jutott az eszembe : ha nekem 1987-ben ( Amikor Ken Laszlo első albumát megvettem kazettán) valaki azt mondja, hogy 2019-ben is új zenéket várhatok tőle...lehet simán kinevettem volna ..és tessék :-)
Edison - Like A Fool<#buck>#buck>
Nagyon kellemes kis dal!! <#taps>#taps>
Elsősorban azt a modell srácot (Stefano Zandri ) parodizálja a klipjeiben kinek kölcsönadta a 80s években a hangját s a színpadon helyette billeget. 😊 ,de jól írod az egész műfajt is.
Anno a 80s évek vége táján amikor hanyatlásnak indult az italo-disco stílus,ha valaki nekem azt mondja hogy minden idők egyik legjobb italo albumának " Den Harrow – Overpower" vokalistája Tom Hooker ,2019-ben ilyen jó dallal jön .... nem hittem volna.
Anno a 80s évek vége táján amikor hanyatlásnak indult az italo-disco stílus,ha valaki nekem azt mondja hogy minden idők egyik legjobb italo albumának " Den Harrow – Overpower" vokalistája Tom Hooker ,2019-ben ilyen jó dallal jön .... nem hittem volna.
ItaloDisco4Ever !
Elnézve a csávó klippjeit mint akinek elmentek otthonról...Saját maga paródiája akar lenni vagy az egész műfajé nem tudom, de ezt a zenét nagyon odarakta!!! Csak tudnak még valamit a régi öregek, harmadjára hallgatom ! :-)
Kíváncsi lennék egy Farina - Crivellente visszatérésre, már ha egyáltalán élnek még (Remélem ) ... Mit tudnának a műfaj nagyapái ?
Kíváncsi lennék egy Farina - Crivellente visszatérésre, már ha egyáltalán élnek még (Remélem ) ... Mit tudnának a műfaj nagyapái ?
Ez most nem olyan jó szerintem...
A vokál kicsit gyenge.... jobbra számítottam...
A vokál kicsit gyenge.... jobbra számítottam...
ItaloDisco4Ever !
Azt gondolom ez rekord gyorsasággal kelt el ,a discogs-ra még ki se rakták,de majd biztosan feltűnik néhány példány 2x-3x-os áron.
Tegnap még beszerezhető volt,jeleztem.
Ez a sorsa a jó zenéknek .... 😊

Tegnap még beszerezhető volt,jeleztem.
Ez a sorsa a jó zenéknek .... 😊

ItaloDisco4Ever !
The Crosslines - One Last Chance (Extended Version)
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.06.23. 23:06:08
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.06.23. 23:06:08
Italo4ever Feat.Kate Lesing - Zeroes 2 Heroes (Italo disco mix) (2019)
Ez nem fog köreitekben közönségsiker lenni,viszont nekem tetszik,egyik jelenlegi favorit.
GLASS APPLE BONZAI - Radio
GLASS APPLE BONZAI - Radio
ItaloDisco4Ever !
J.D. Jaber "DON'T STOP LOVIN" (Victor Ark ZYX Remix) ITALO DISCO NEW GENERATION 2019
ItaloDisco4Ever !
Remélem ezt a korongot néhányan begyűjtitek ,s majd a felvételek minőségéről ,elsősorban "Dancing to the Night" az érdekes,kapunk véleményt.
A digitális minőséget ismerem .... 😊
Konkrétan nálam az év egyik eddigi legjobb dala.
Tam Harrow (feat. Tom Hooker) Dancing to the night
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.06.23. 19:00:06
ItaloDisco4Ever !
Ha már a nyárnál tartunk,közel egy év nem volt elegendő ahhoz hogy megunjam,s egyébként Marco Rochowski "Retro mix" létezik ,elérhető 06.15 min. extended verzióban is.
Steve Burbon Project feat Tom Garrow - Sweet Summer Love (Retro Mix by Marco Rochowski)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.06.23. 18:50:16
Steve Burbon Project feat Tom Garrow - Sweet Summer Love (Retro Mix by Marco Rochowski)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.06.23. 18:50:16
ItaloDisco4Ever !
Nagyonnnnnn Jóóóóóóóóóó!!!! 😊
Az angolokra nem jellemző hogy italo-disco stílusú remixet készítsenek.
Az original pocsék,de Michael Glitterati átvarázsolta.
THIS HUMAN CONDITION - NIGHT IS GONE (GLITTERATI-1986-DISCOTECA-EXTENDED) soundcloud
Az original pocsék,de Michael Glitterati átvarázsolta.
THIS HUMAN CONDITION - NIGHT IS GONE (GLITTERATI-1986-DISCOTECA-EXTENDED) soundcloud
ItaloDisco4Ever !