NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézve a csávó klippjeit mint akinek elmentek otthonról...Saját maga paródiája akar lenni vagy az egész műfajé nem tudom, de ezt a zenét nagyon odarakta!!! Csak tudnak még valamit a régi öregek, harmadjára hallgatom ! :-)
Kíváncsi lennék egy Farina - Crivellente visszatérésre, már ha egyáltalán élnek még (Remélem ) ... Mit tudnának a műfaj nagyapái ?
Kíváncsi lennék egy Farina - Crivellente visszatérésre, már ha egyáltalán élnek még (Remélem ) ... Mit tudnának a műfaj nagyapái ?
Ez most nem olyan jó szerintem...
A vokál kicsit gyenge.... jobbra számítottam...
A vokál kicsit gyenge.... jobbra számítottam...
ItaloDisco4Ever !
Azt gondolom ez rekord gyorsasággal kelt el ,a discogs-ra még ki se rakták,de majd biztosan feltűnik néhány példány 2x-3x-os áron.
Tegnap még beszerezhető volt,jeleztem.
Ez a sorsa a jó zenéknek .... 😊

Tegnap még beszerezhető volt,jeleztem.
Ez a sorsa a jó zenéknek .... 😊

ItaloDisco4Ever !
The Crosslines - One Last Chance (Extended Version)
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.06.23. 23:06:08
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.06.23. 23:06:08
Italo4ever Feat.Kate Lesing - Zeroes 2 Heroes (Italo disco mix) (2019)
Ez nem fog köreitekben közönségsiker lenni,viszont nekem tetszik,egyik jelenlegi favorit.
GLASS APPLE BONZAI - Radio
GLASS APPLE BONZAI - Radio
ItaloDisco4Ever !
J.D. Jaber "DON'T STOP LOVIN" (Victor Ark ZYX Remix) ITALO DISCO NEW GENERATION 2019
ItaloDisco4Ever !
Remélem ezt a korongot néhányan begyűjtitek ,s majd a felvételek minőségéről ,elsősorban "Dancing to the Night" az érdekes,kapunk véleményt.
A digitális minőséget ismerem .... 😊
Konkrétan nálam az év egyik eddigi legjobb dala.
Tam Harrow (feat. Tom Hooker) Dancing to the night
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.06.23. 19:00:06
ItaloDisco4Ever !
Ha már a nyárnál tartunk,közel egy év nem volt elegendő ahhoz hogy megunjam,s egyébként Marco Rochowski "Retro mix" létezik ,elérhető 06.15 min. extended verzióban is.
Steve Burbon Project feat Tom Garrow - Sweet Summer Love (Retro Mix by Marco Rochowski)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.06.23. 18:50:16
Steve Burbon Project feat Tom Garrow - Sweet Summer Love (Retro Mix by Marco Rochowski)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.06.23. 18:50:16
ItaloDisco4Ever !
Nagyonnnnnn Jóóóóóóóóóó!!!! 😊
Az angolokra nem jellemző hogy italo-disco stílusú remixet készítsenek.
Az original pocsék,de Michael Glitterati átvarázsolta.
THIS HUMAN CONDITION - NIGHT IS GONE (GLITTERATI-1986-DISCOTECA-EXTENDED) soundcloud
Az original pocsék,de Michael Glitterati átvarázsolta.
THIS HUMAN CONDITION - NIGHT IS GONE (GLITTERATI-1986-DISCOTECA-EXTENDED) soundcloud
ItaloDisco4Ever !
Szerintem ez borzalmas dal😞((
A B oldala sokkal jobb kár hogy csak maxiban van még rajta,mégis ezt a monoton lassú szart nyomják a rádiokban én egyszer leadtam volna,mint ujdonság utána elfelejtettem volna..remélem a nagylemez jobb lesz.
Hétvégén Peter Wilson bemutató a Stad Haag-on!!!!!!
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.06.22. 20:43:21
A B oldala sokkal jobb kár hogy csak maxiban van még rajta,mégis ezt a monoton lassú szart nyomják a rádiokban én egyszer leadtam volna,mint ujdonság utána elfelejtettem volna..remélem a nagylemez jobb lesz.
Hétvégén Peter Wilson bemutató a Stad Haag-on!!!!!!
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.06.22. 20:43:21
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Lian Ross - Young Forever (Official Video)
A véleményem elmondtam már ,ez egy lépésre van a mulatós stílustól ....
A véleményem elmondtam már ,ez egy lépésre van a mulatós stílustól ....
ItaloDisco4Ever !
The Parallax Corporation (a.k.a Fred Ventura) - Crocodiles In The Sky<#bee1>#bee1>
Mflex Sounds - Back To The Roots (album 2019)
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.06.22. 16:25:24
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.06.22. 16:25:24
NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Satellite (Unofficial Mirko Hirsch Bootleg Remix Test)
Steven Silverheart - Wherever Whenever
...hát ez a szájbérien hít nekem is gyere be akárhogyan is ejtik...<#finom>#finom>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
New Italo Vinyl
Hallgattam a legutóbbi Music Story adást, jött egy tipikus orosz hangzású zene, az is volt, Siberian Heat. Erre a szöveg: "szibérian hát"... nem hittem a fülemnek, vissza kellett tekerni, hogy újra meghallgassam. És de, jól hallottam. <#wilting>#wilting>
imo :) science fiction is science fact
It's NEW italo disco:
Okay?<#wave>#wave><#eljen>#eljen>
Okay?<#wave>#wave><#eljen>#eljen>
"Happy Song"
Single by Baby's Gang
from the album Challenger
Released: 1983.
Do you understand?
Вы?
你呢?
<#vigyor>#vigyor>
Single by Baby's Gang
from the album Challenger
Released: 1983.
Do you understand?
Вы?
你呢?
<#vigyor>#vigyor>
Caglioni - Star
Eddy Mi Ami előkapta a sablonját 😊 ,de ez az I Venti újdonságai közt így is a legjobb.
RSDH
Eddy Mi Ami előkapta a sablonját 😊 ,de ez az I Venti újdonságai közt így is a legjobb.
RSDH
ItaloDisco4Ever !
Egy nagy kedvencem 2011-ből!!!
Sajnos lossless sehol nem találtam az elmult 8 évben,és játszani sem engedték a "gépzene" miatt eddig.
De nem baj,ha végre kiadják újból,talán most már veszteségmentesen is elérhető lesz,és az okosok is elkezdik játszani,azt gondolva,hogy újdonság😊
Sajnos lossless sehol nem találtam az elmult 8 évben,és játszani sem engedték a "gépzene" miatt eddig.
De nem baj,ha végre kiadják újból,talán most már veszteségmentesen is elérhető lesz,és az okosok is elkezdik játszani,azt gondolva,hogy újdonság😊