-
Először is, nem észt osztogattam, hanem a demók alapján következtettem, bár lehet elhamarkodottan akkor mikor ezt írtam. ma emiatt, pontosan meghallgattam az első két zenét, a véleményem továbbra is az, hogy fel sem érhet a már demó alapján hallott, de így egészben a Where is te freedom-hoz.
Továbbá nem szeretem, ha valami fiatal idiótához hasonlítanak, aki nem tudja mi a zene. Én, naponta vagyok 10-12 órákat olyan stúdióban, ahol egy fejhallgató többe kerül, mint itt egyesek egész hifi rendszere, nem beszélve a többiről.
Vagyok annyira "hülye", hogy a véleményemet ne csak nagyvilágba osztogassam, mint egy idióta, mert kb most valamiért úgy érezem, hogy burkoltan így neveztél ebben az irományban.
Hogy nekem mi alapján tetszik egy zene, vagy mi alapján nem, az meg a saját véleménynyilvánítás, amit most te is megtettél.
Továbbra is fenntartom, hogy mi a töltelék és mi az, amivel foglalkoztak, mert ezt ezek szerint te nem hallod, vagy csak placebo nálad az egész, ha már kifizetted az albumot, nem tudom...
Szóval, ha neked tetszik, akkor a másik csak is stupid lehet, vagy süket? Én elfogadom, hogy ez neked tetszik, meg esetleg másnak is, de azért annak a végére meg tegyünk pontot, hogy ez itt egy fórum, és ha valami nem teszik, akkor a másik azt elfogadja, nem pedig megkritizálja.
Hogy jön ide a beosztott kérdés, meg a stílus maga az ember?
Ha már felhoztad, egyrészt legalább 10 éves hangmérnöki múltat kellene felmutatni, hogy egyáltalán ne kerüljön azonnal a kukába a jelentkezésed, másrészt a stílust meg másra szokták írni, és nem hinném, hogy úgy fogalmaztam meg volna valamit ezzel kapcsolatosan, hogy k anyáztam volna mindenkit, akinek más volt a véleménye.
Szóval, ha neked tetszik, akkor tetszik, mert ez a lényege az egésznek, de attól még ne muszáj kiborulnod és ennyit írni, mert nekem nem.
Én egy zenei alkotásnál mindenre figyelek és tudom, hogy mennyi munka lehet mögötte, de még sok munkával is lehet szart csinálni, ha nem üti meg azt a mércét, hogy az adott dal újból visszatekerjem.
Általában, Reynaud által berakott synthwave zenék mindig nyerők nálam, mert egyrészt sokkal szebbek, nehezebb elkészíteni is ezeket és akik ezzel foglalkoznak, valóban adnak arra, hogy szinte minden dalból kihozzák a maximumot. Csak sajnos egyre kevesebb van.
Mindegy, részemről téma lezárva, a véleményemet a dalokról továbbra is elmondom, leírom. Akinek meg nem tetszik két dolgot tehet, vagy átgörgeti, vagy elolvassa és elfogadja.
Szép napot!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.12. 11:59:43