NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zenei alap tényleg jó,egy jobb énekessel ütősebb lehetne,de így is hallgatható. <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Belátom hiba volt téged javasolni,elnézést hogy kellemetlen helyzetbe hoztalak,mentségemül szolgáljon én arról nem tudtam hogy ilyen fokon a Kaposi bűvkörében élsz,s ilyen mély barátságban vagytok,pártatlannak gondoltalak akit mindenki elfogad.
Gyorsan zárjuk ezt a témát rövidre,magam részéről senkit nem támogatok házigazdának,mert csak problémát fog okozni.
Maradjon így minden,a problémás hsz-eket lehet jelezni ide ... --- link ---
ItaloDisco4Ever !
Rendszeresen olvasom a topik (fórum) témáit.Remek kis közösség ez,de kellene egy a témára kiválóan rálátó kapitány is.
Hűséges olvasóként (hozzászólni sokszor nem igazán tudok) Lenne egy javaslatom a HG személyére,amennyiben erős támogatás mellett vállalná is a feladatot.
Először is az általam javasolt személy " ItaloMucsacso70."
Amennyiben ő igent mond,kérlek benneteket spoiler alatt jelezzétek,hogy kb hányan lennénk támogatók.
Köszönöm a figyelmeteket.
Biztosan úgy van ha te mondod.
Laci által írtak válaszként abszolút igazak. <#taps>#taps>
Nem tekintünk a múltba, de azért nem felejtünk. <#gun>#gun>
Nekem a szolidaritás, lojalitás mindig alap értékek voltak életem során.
Laci volt az első, aki szimpátiából jobbnál jobb zenéket küldött nekem anno a nyolcvanasokban.
Amikor kezdőként regisztráltam, és örültem, hogy találok egy hetvenes-nyolcvanas fórumot, amin keresgélni, kapni és küldeni lehet.
Ő volt a legszimpatikusabb fórum társ, úgyhogy nem hagytam cserben sose és eztán se tenném, mivel a fórumgazda átvétele vele szemben egyfajta cserbenhagyásként minősülne számomra. Aki valamiben sokkal profibb, azt el kell ismerni - és én elismerem őt - és nem a helyére törekednék, nem volna ildomos és baráti gesztus..., ez az ország sokkal előbbre tartana, ha ezt mások is belátnák....
Ennek ellenére megtisztelő a gondolat, hogy talán én....
De kérdem én? Ki volt aki ezt a topicot kigondolta, felkarolta, létrehozta, ápolta.. éveken át ?
Hát nem én az biztos. Ötletgazda, és évekig rendszeres ápolója, ajánlója volt ennek Kaposi Laci.
Személyes ismeretségünk okán sem ildomos, hogy ezt a posztot én most tőle "bitoroljam..."
Laci által írtakat még kiegészíteném:
Kompetencia hiány
Időhiány
És ez a kettő is legalább olyan fontos abban, hogy megakadályozza, hogy én egy ilyen tisztséget elvállaljak.
Amúgy hetvenes és nyolcvanas zenékben sokkal jobb vagyok, úgyhogy ha abban érkezne egy ilyen felkérés, talán meggondolnám....
Én ide alkalmasabbnak tartom a következőket: Kaposi Laci, Walla Sanyi, Cucurbia, Roland, Allacska...
Azért köszönöm a megtisztelő gondolatokat, de a fentieket szerintem érdemes figyelembe venni.
Érdemes lenne elgondolkodni a fentiek függvényében azon, hogy a rendszergazda egy aktív és kompatibilis személy legyen, vagy egyfajta trónbitorló.
<#wave>#wave>
Peter Wilson amúgy remek, a new italo kedvencekből talán a legszuperebb....minden albumát "rongyosra" hallgattam.
<#wave>#wave>
Köszi velünk minden rendben nagyon elfoglaltak voltunk az utóbbi időben .
Veled mi újság ?
Fogunk nyomni videókat pár héten belül sőt még játék is lesz itt sok meglepivel.
Reméljük tetszeni fog mindenkinek.
ItaloDisco4Ever !
Ha igen ,valószínű nem címkézte,nem emlékszem rá,bár zsigerből elutasító vagyok az előadóval,nem szoktam kattintani a videóira,hidegrázásom van tőle.
de.... ez az Ő szintjén nem is olyan rossz,már az remek dolog egy orosz előadótól h. nem MT kottából másolta a zenei alapot.
Ingyen vihetitek.
D.White - My Limbo (Free DL) bandcamp
Majd ki letölti és csekkolja dobjon nekem 1 infót,lossless or mp3 minőség?
ItaloDisco4Ever !
Azaz ez esetben az lett volna elegáns tőled, ha a múltban történteken túllépsz és a témában a topic jövője érdekében támogattad volna Fülcsi kinevezését házigazdának.
Írtam néhány napja ,szeretném ha rend lenne e topicban,ha már a múltnál tartunk sok munkám van nekem is benne az elmúlt évekből.
Ehhez az alap egy jó házigazda lenne aki vezetné,felügyelné a topicot,a hölgy erre szerintem tökéletesen alkalmas lett volna,
De ok,ha így állunk,én sem zavartatom magam ,majd lazán túllépek a nem idevaló hozzászólásokon.
ItaloDisco4Ever !
imo :) science fiction is science fact
1. Empátia
2. Szolidaritás
3. Barátság
4. Üzlet
És nem utolsó sorban A fórum előéletének ismerése
Én javasolnám házigazdának Fülcsit,abszolút alkalmasnak tartom rá,remélem vállalja,aztán jó háziasszony módjára kitakarítja nekünk a topicot az ide nem való szeméttől.
Akkor én kezdem ,1 szavazat a hölgynek ! ... folytassátok ha azt akarjátok hogy rend legyen itt,és ne süllyedjen a topic mulatós szintre.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
meg hangulatában kicsit közelít hozzá.
akinek ez nem tetszik.<#hehe>#hehe>
Bár nem épp italo, viszont mondhatjuk, hogy "new".
Legalábbis itt.<#vigyor>#vigyor>
Egy aprócska észrevétel:
(ha kihagyjuk a "d -candy"-t, egy régi kedves SG-s kolléga szelleme tűnik fel szemünk előtt...)<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Már úgyis szétcsúszott a topik, ez is elférhet, legalább nem orosz 😊) Majd törlitek rendrakáskor 😊
Trend-D - Candy Boy
Valahol itt kezdődik a színvonal ... ilyen produkciók tarthatnák életben a "New Gen Italo " jelenséget....
Victor Ark & Daniela - Bacia Me (Neon Game Remix)
.... ilyen vacak,bóvli ruszki Modern Talking koppintások,MT klónok, viszont mélybe taszíthatják.
_ LINK_
ItaloDisco4Ever !
Akinek a nevét helyesen így kellene kiejteni -- link -- ... nem Lájáná Róz.
Remélem eljut ez az észrevétel a rádiós címzetthez ....
Lian Ross - YOUNG FOREVER - promo video
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tolom rendesen a new-italo szekerét,de ez nagyon rossz,közelében sincs a két nagy 80s slágerének színvonalához.
ItaloDisco4Ever !
Victor Ark - Bacia Me (Albert Mix)
ItaloDisco4Ever !
Mika Ella - Take It Or Leave It (Official Video)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Arra kérem azon italo-disco,synthwave fanokat, tagokat akiknek fontos ez a topic aktivizálják magukat,mielőtt végképp nevetségessé válik ez a fórum.
Egy talpraesett házigazdára is szükség volna.
ItaloDisco4Ever !
Búnyos Pityu,Csocsesz és Házibuli Attila etc. szintű mulatós.
Ezt nem menti ki a spoiler sem.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ami elférne a lemezpolcomon..<#nyes>#nyes>
Vagyis ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy érezni némi irigykedést a hozzászólásodban.
Biztos azért van ez, mert róla még beszélnek 74 éves korában...<#vigyor>#vigyor>
Már már az italo disco határát is súrolja..<#rolleyes>#rolleyes>