Most hallgatom ismét az albumot, bár akkora hangerőn, hogy lehet, hogy károsodni fog a hallásom is...
Különben épp én is ezen gondolkodtam az elmúlt napokban, hogy miként vélekednék akkor, ha ezt a '80-as években hallgatnám. Arra jutottam, hogy nagy valószínűséggel kedvencem is lehetne. Manapság minden más, mások vagyunk már mi is, kicsit vissza kell helyezni néha a tudatunkat 30-40 évvel, s mindjárt más az érzés. Az említett nóta jó, az előtte lévő kettőről én sem gondolnám, hogy le kellene húzni. Talán az "Italodisco" lehetne esetleg töltelékként aposztofálható, de talán csak azért, mert fura erről dalt írni... Az "I Love You" még annyira sem töltelék (annak ellenére, hogy én mondtam rá először talán és egyből, hogy unalmas, az előzetes alapján). Megkedveltem, meg persze amiatt, hogy az album megjelenése is itt a Valentin nap környékén lett, ettől időszerű is lehet. A téma elcsépelt lehet, de azt mondani, hogy "Szeretlek" annak, aki a legfontosabb számunkra sosem lehet elcsépelt és mindig időszerű kell legyen.
A lemez fontosságát az is jelzi, hogy beszélünk róla.