Akkor hogy ne vitagerjesztésként,illetve a topic megpörgetéseként értelmezd a szimpla véleményemet, a zenékkel kapcsolatos kérdéseidre nem válaszolok,s egyébként felesleges is,leírtam tegnap,mit miért stb.
Ha nekem ilyen célom volna akkor nem fordulnék ilyen kéréssel a tagokhoz,lásd ...#31783 ,utolsó bekezdés.
El van mentve a könyvjelzőim közé néhány olyan oldal,site ,többek közt zenei streaming oldalak is,amelyekről néhány kattintást követően naprakész vagyok a zenei újdonságokból,ezeket mindennap átnézem,vannak köztünk olyanok is ahol rendszeres kapcsolatban állok,előadókkal,zenészekkel.jönnek,érkeznek a privát üzenetek.
Nos én ezekből az infókból dobok fel néhányat ide az sg-re,nem esik nehezemre ,15-20 perc a szabadidőmből az egész,a minap felvetődött bennem hogy van é igény erre,hiszen azt látom,nem igazán érkezik visszajelzés,ennyi ,ilyen egyszerű a szitu,nem kell ebbe többet belegondolni.
Ha én nem lennék itt,volt már rá példa több hónapon át,nélkülem is pörgött ez a topic és a zenefórum.