NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #31875
    Savage - Don't Cry Tonight = epic italo-disco,nagy klasszikus,de én ezeket a vontatott dallamú ,lírikus italo zenéket sosem kedveltem annyira ,konkrétan számomra a hosszú verzió totál unalomba fullad. By: Reynaud!

Ezt kirakjuk ide felülre?
    Több dolog is furcsa nekem, ami nekem erről lejött, de lehet én vagyok nagyon hülye.
    ---EPIC NAGY KLASSZIKUS ITALO DISCO, de mégis unalomba fullad. Ha valamire ezt írom, az nem fulladhat unalomba még akkor sem, ha a változata hosszabb.
    ---Elég hülye diszkó, illetve emberek lehettek ott, ahol e nagy sláger miatt kiürült a táncparkett. Én soha nem tapasztaltam ilyet, amikor ez felcsendült inkább üdvrivalgás volt!
    ---Direkt gerjeszted a vitát, hogy jobban pörögjön hsz-ben a topik..
    ---Akkor neked most ez az új Savage dal tetszik, vagy sem? A fentieket figyelembe véve ez most kimondottam a szar kategóriába eshet nálad, mondjuk ezzel meg egyetértek. Ettől függetlenül én sem azt írom, írtam, hogy nagyon gáz, csak a név miatt az, nyilván átlagos hülyeségek mellett, amik napi szinten megjelennek és orrba-szájba szórtok mindent a topikba, ez még így is kimagasló, de magához képest, nagyon durva visszaesés!

Egy idióta vagyok, hogy írtam emiatt már komolyan én is.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.01.23. 10:41:40