-
A számok nem hazudnak,a rajongóit ,feliratkozóit meg is tudja tartani.
Ezekben a stílusokban ez brutál nehéz dolog,de Mike esetében ez működik,meg is érdemli.
Nekem mondod, több csatornánk is fut, a feliratkozók megtartása az egyik legnehezebb, ugyanis ha felállítasz egy bizonyos szintet, a büdös életbe nem mehetsz alá, még akkor sem, ha ezt egyszer teszed, mert az azonnal terjed, ha ezt másodszor is megléped, tömegesen lépnek le a csatornáról, ha nem törődsz vele, akkor ugyanez a helyzet. Tehát új feliratkozókat szerezni és azokat megtartani, főleg akik évek óta már tagok, az rettenetesen nehéz. Hogy ebben a stílusban, stílusokban neki ez ilyen könnyedén megy, az meg simán világcsúcs. A közelében nem lesz soha senki, mert a legtöbb előadó egylövetű.
Pl Carino Cat, berobbant, az utána lévő számai, dalai még halvány foltokban sem képviselnek olyan szintet, de még az F Ventura-s is egy felújított verejtékszagú próbálkozás . Hogy a Magnus csávesz mit tud, majd kiderül, ahhoz, hogy feljebb tudjon lépni, még jobbat és még jobbat kell csinálnia egymás után. Képes rá? Most megmondom, hogy nem. Az Italove már jó ideje, sőt régóta csak árnyéka önmagának, de ez kb elmondható mindenkiről. Ugyan az MFlesz csávesz is kijön néha számomra foslé alkotásokkal, ezeket le is írom, de utána megint dobálja ki a mesterien megkomponált dalait. A sikere titka a több stílusban való dalok, emiatt sokkal szélesebb réteget képes -csúnya szóval élve- behálózni, de egy dolog a több stílus, azt is nagyon jól meg kell csinálni, láthatóan gond nélkül megy neki. Lassan már hetente dobálja a kutyacsontokat, illetve slágereket.
Már többször megfigyeltem, hogy mennyire át tudják b...ni a népet. Beharangoznak dalokat, vagy egy bizonyos dalt, erre egy teljesen más stílusban lenyom egy jó nagy sallert. A Sparkle még csak foszlány hírként sem jelent meg, hogy jön,. erre itt van. Én nagyon büszke vagyok a csáveszre, de haragszom is rá, hogy ami email hegyeket már írtam neki, legalább egy szót válaszolna, de semmi és semmi. Az is lehet, hogy olyan címre írok, ami nem is létezik.