NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sanya majd írd meg ha ezek közül valamelyiket még nem küldtem el!
Vincent International - He's My Boy ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Mark Ashley - Like An Angel ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Mister Lonely - Back For You ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Nina Vaas - Last Christmas ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Vincent International Feat. Stylove - So I say goodbye ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Mark Ashley - Hot like fire ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Fun Girl - Forever Young ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Edison - Like a Fool ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Robin - Lover Why ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Mark Ashley - Mareen ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Jerry Daley - Gold ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Jerry Dalen - Livin On my Own ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Vincent International - He's My Boy ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Mark Ashley - Like An Angel ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Mister Lonely - Back For You ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Nina Vaas - Last Christmas ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Vincent International Feat. Stylove - So I say goodbye ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Mark Ashley - Hot like fire ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Fun Girl - Forever Young ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Edison - Like a Fool ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Robin - Lover Why ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Mark Ashley - Mareen ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Jerry Daley - Gold ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Jerry Dalen - Livin On my Own ( Maxi Music Producciones ) CD Spain 2018
Mark Ashley - Like An Angel (Official Video)
Ma se maradjunk újdonság illetve ajánló nélkül !
Bunny X feat. Fred Ventura - Words
Bunny X feat. Fred Ventura - Words
ItaloDisco4Ever !
Unatkoztam kicsit!<#wink>#wink>
01.Stylove & Frank Lozano - Story Of My Life
02.Avenue - The Story Of Love ( Original Mix )
03.D White - No Connect
04.NEA! - Puppy Love (Do You Remember)
05.Italove - L'amour
06.Cristina Manzano - I Want An Illusion
07.Closed - Celebration
08.Fresh Fox - Story Of Glory
09.Frank Lozano -Fotonovela
10.Stylove Feat. Naoky - Now Close Your Eyes
11.Lenroy - Give Me A Night
12.Tam Harrow - Incredible
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.03.06. 15:31:33
01.Stylove & Frank Lozano - Story Of My Life
02.Avenue - The Story Of Love ( Original Mix )
03.D White - No Connect
04.NEA! - Puppy Love (Do You Remember)
05.Italove - L'amour
06.Cristina Manzano - I Want An Illusion
07.Closed - Celebration
08.Fresh Fox - Story Of Glory
09.Frank Lozano -Fotonovela
10.Stylove Feat. Naoky - Now Close Your Eyes
11.Lenroy - Give Me A Night
12.Tam Harrow - Incredible
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.03.06. 15:31:33
Na akkor mégiscsak megvolt nekem is a Mr Blue meg a Roy Savino mixben már vagy 4-5 éve.Eredetiben😊)Ha már az mp3 is Eredeti valahol😊)))
Röhog a májam😊
Röhog a májam😊
Szia!
Sajnos mp3 ban kerültek a lemezre.
UNIQUE Records "kalózlemezei" Mexikói rendelésekre készültek,silány alapanyagból.
Igen összeirtam a dalokat. Roger Master a kedvencem A New Italo nagy mágusa :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.03.05. 20:42:04
Sajnos mp3 ban kerültek a lemezre.
UNIQUE Records "kalózlemezei" Mexikói rendelésekre készültek,silány alapanyagból.
Igen összeirtam a dalokat. Roger Master a kedvencem A New Italo nagy mágusa :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.03.05. 20:42:04
New Italo Vinyl
Láttam a videóban elhangzó dalok tracklistáját összeírtad ,legalább így van ott egy érdemes,igazán hasznos hozzászólás ! <#eljen>#eljen>
Egy kérdésem lenne még szimplán kíváncsiságból ,ez a lemez ha jól sejtem neked megvan : --- link ---
Milyen a dalok,felvételek minősége a korongon?
Ha nem publikus ,írd meg privát,köszi.
Egy kérdésem lenne még szimplán kíváncsiságból ,ez a lemez ha jól sejtem neked megvan : --- link ---
Milyen a dalok,felvételek minősége a korongon?
Ha nem publikus ,írd meg privát,köszi.
ItaloDisco4Ever !
Tegnap átnéztem az elmúlt hónapokban megjelent vinyl kiadványokat,nem találtam.
Rákérdezek itt a sg-n ,pár órán belül érkezik a válasz.
Még mondja valaki hogy nem hasznos ez a zene fórum.
Köszönöm !!!
Rákérdezek itt a sg-n ,pár órán belül érkezik a válasz.
Még mondja valaki hogy nem hasznos ez a zene fórum.
Köszönöm !!!
ItaloDisco4Ever !
Ez egy Mexikói kiadású vinyl amely már a második megjelenésnél tart :-)

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.03.04. 20:17:09

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.03.04. 20:17:09
New Italo Vinyl
Ez a Roger Master előszeretettel vágat olyan nótákat , verziókat vinyl-re amik meg sem jelentek hivatalosan, Szerintem itt is egy ilyen verzióról lehet szó!
Köszi! Remélem a másik kettő régebbi nótája is ugyan így felkerül ide! <#taps>#taps>
Hi guys,
Súgjon nekem aki tudja a linkelt videóban az első dalt melyik,milyen vinyl kiadványról játssza a Dj.
Az eredetit természetesen ismerem : Sunlounger & Zara Taylor - Try To Be Love
Súgjon nekem aki tudja a linkelt videóban az első dalt melyik,milyen vinyl kiadványról játssza a Dj.
Az eredetit természetesen ismerem : Sunlounger & Zara Taylor - Try To Be Love
ItaloDisco4Ever !
https://lucagold.bandcamp.com<#circling>#circling>
Akkor majd engem is világosíts fel Sanyikám mert nekem egyik track sincs meg még jóban! <#rinya>#rinya>
Hülye vagyok,,most látom elérhető már ez a zenéje jóban is Luca Gold-nak<#falbav>#falbav>
Kifejezetten tetszik,,,remélem ráveszi magát a szerző és elkezdi lossless is gyártani a zenéit.
Ez egy egész jó dal..... lehetett volna !
Nem rossz elgondolás, de sajnos pocsékul van kivitelezve.
Ebben a formában csak egy rossz lakodalmas nótára emlékeztet, kár érte.<#violent>#violent>
Nem rossz elgondolás, de sajnos pocsékul van kivitelezve.
Ebben a formában csak egy rossz lakodalmas nótára emlékeztet, kár érte.<#violent>#violent>
Ez viszont egyáltalán nem jött be, nagyon lassúnak hat ez a zene, el lehet aludni tőle.
Meg eléggé verejtékszagú is...
Meg eléggé verejtékszagú is...
Ez még jó is lenne, MT ide, vagy oda, ahogy írod is egy durvább italo disco hangzású hangszereléssel.
1 újdonság mára is a Modern Talking style kedvelőinek ajánlva.
Luca Gold - A Little Love In My Life
Luca Gold - A Little Love In My Life
ItaloDisco4Ever !
Silent Gloves - RNB feat. Magic Dance (Visitor Cover)
RNB feat. Magic Dance (Visitor Cover) by Silent Gloves (Free DL) bandcamp
RNB feat. Magic Dance (Visitor Cover) by Silent Gloves (Free DL) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Még egy dal mára,az előadó az egyik legnagyobb favorit nálam,végre egy újdonság tőle,a szokásos magas színvonalon.
Maxthor - Run
Maxthor - Run (bandcamp)
Maxthor - Run
Maxthor - Run (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
Ennél azért jobb zenét is hozhattál volna!
Ha jól emlékszem Fancy is feldolgozta,onnantól kezdődött a karrierjében az igazi lejtmenet.
Én tegnap este ezt a lemezemet hallgattam.

Ha jól emlékszem Fancy is feldolgozta,onnantól kezdődött a karrierjében az igazi lejtmenet.
Én tegnap este ezt a lemezemet hallgattam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ItaloDisco4Ever !
Csajó Rénó bácsi<#integet2>#integet2>
Köszönöm a megtisztelő lehetőséget, esetleg majd megfontolom még, de vélhetően megint nem hallasz majd rólam jó 3 hónapig.
Kanada rég volt, szép volt, tán igaz sem volt. Ki tudja...(mármint rajtam kívül)<#nyes>#nyes>
De két dolgot helyesbítenék ha megengeded még..
1) mindig mulatságos vagyok, csak nem mindenki érti a poént.
2) sosem dicsőítem magam...szinte sosem...<#hehe>#hehe>
Na léptem, szálljon füledbe a new italo..<#vigyor>#vigyor>
/...az enyémben is diszkó szól, bár nem italo, de olasz verzió egy maximról (lásd spoiler alatt)/
Köszönöm a megtisztelő lehetőséget, esetleg majd megfontolom még, de vélhetően megint nem hallasz majd rólam jó 3 hónapig.
Kanada rég volt, szép volt, tán igaz sem volt. Ki tudja...(mármint rajtam kívül)<#nyes>#nyes>
De két dolgot helyesbítenék ha megengeded még..
1) mindig mulatságos vagyok, csak nem mindenki érti a poént.
2) sosem dicsőítem magam...szinte sosem...<#hehe>#hehe>
Na léptem, szálljon füledbe a new italo..<#vigyor>#vigyor>
/...az enyémben is diszkó szól, bár nem italo, de olasz verzió egy maximról (lásd spoiler alatt)/
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
A cime,meg a stilusa miatt választottam zárásra,mert nem lehetett rajta érezni,hogy nem régi.
Lisa Ferrari:Love in music
Lisa Ferrari:Love in music
Hi Zef! <#wave>#wave>
Már hiányoztál <#hehe>#hehe>,olyan hirtelen tűntél el hogy az is megfordult a fejembe ,megint leléptél egy időre ide ... Kanada.(erre anno felkaptam a fejem,így aztán emlékeztem a tag bejegyzésére.)
Ami pedig a "ragozást" illeti ... kár hogy nem folytattad,mert bár nem kívántam a dolgot,a leírtakat hitelesíteni,nem találtam érdemesnek,lehet mégis rászántam volna magam.
Véleményem fel szoktam vállalni a zenékkel kapcsolatban ,semmi hátrányom nem származik abból ha nekem valami olyan tetszik ami másnak nem,csak 1 példa :volt idő amikor az volt a menő itt hogy hordában támadtattok egy bizonyos előadó miatt,a botfülű jelzőtől kezdve kaptam hideget-meleget,akkor is vállaltam hogy nekem tetszik a zenéje,senki nem tudott befolyásolni,elnézve a népszerűségét nekem volt igazam.
Az a bizonyos "frankó történet" pedig inkább egy bocsánatkérés volt egy lemezgyűjtő ismerősömtől ,akivel azóta privát levélváltásom is volt a témával kapcsolatban,de ez kettőnk dolga,nem tartozik másra.
"A 80s dalok remixei" ,igen ebben hajlítható vagyok,beismerem "off" de akkor erre mindannyian figyeljünk oda,ezért sajnálom hogy Maxika barátom lemondta a HG titulusát,s megértelek hogy ez érzékenyen érint hiszen korábban én is rád szóltam az efféle offolásért.
" majd tavasszal bekukkantok megint" ... maholnap itt van a nyakunkon ! <#nevetes1>#nevetes1> ,ezek szerint visszatérsz és jön a napi tucat hsz melyben magadat dicsőíted! néha sikerül is olyant firkálnod ami több mint mulatságos,úgyhogy ... Welcome back! <#hehe>#hehe>
Már hiányoztál <#hehe>#hehe>,olyan hirtelen tűntél el hogy az is megfordult a fejembe ,megint leléptél egy időre ide ... Kanada.(erre anno felkaptam a fejem,így aztán emlékeztem a tag bejegyzésére.)
Ami pedig a "ragozást" illeti ... kár hogy nem folytattad,mert bár nem kívántam a dolgot,a leírtakat hitelesíteni,nem találtam érdemesnek,lehet mégis rászántam volna magam.
Véleményem fel szoktam vállalni a zenékkel kapcsolatban ,semmi hátrányom nem származik abból ha nekem valami olyan tetszik ami másnak nem,csak 1 példa :volt idő amikor az volt a menő itt hogy hordában támadtattok egy bizonyos előadó miatt,a botfülű jelzőtől kezdve kaptam hideget-meleget,akkor is vállaltam hogy nekem tetszik a zenéje,senki nem tudott befolyásolni,elnézve a népszerűségét nekem volt igazam.
Az a bizonyos "frankó történet" pedig inkább egy bocsánatkérés volt egy lemezgyűjtő ismerősömtől ,akivel azóta privát levélváltásom is volt a témával kapcsolatban,de ez kettőnk dolga,nem tartozik másra.
"A 80s dalok remixei" ,igen ebben hajlítható vagyok,beismerem "off" de akkor erre mindannyian figyeljünk oda,ezért sajnálom hogy Maxika barátom lemondta a HG titulusát,s megértelek hogy ez érzékenyen érint hiszen korábban én is rád szóltam az efféle offolásért.
" majd tavasszal bekukkantok megint" ... maholnap itt van a nyakunkon ! <#nevetes1>#nevetes1> ,ezek szerint visszatérsz és jön a napi tucat hsz melyben magadat dicsőíted! néha sikerül is olyant firkálnod ami több mint mulatságos,úgyhogy ... Welcome back! <#hehe>#hehe>
ItaloDisco4Ever !
<#circling>#circling>
<#hehe>#hehe>
Valami hasonlót gondoltam én is, de ezt olyan szépen megfogalmaztad, hogy kár lenne tovább ragozni.<#eljen>#eljen>
Léptem is, nem akarom elvenni az értékes helyet mások elől. Majd tavasszal bekukkantok megint.
Hátha lesz min röhögni megint.<#wave>#wave>
Valami hasonlót gondoltam én is, de ezt olyan szépen megfogalmaztad, hogy kár lenne tovább ragozni.<#eljen>#eljen>
Léptem is, nem akarom elvenni az értékes helyet mások elől. Majd tavasszal bekukkantok megint.
Hátha lesz min röhögni megint.<#wave>#wave>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Peter Wilson - Like Dynamite /Until The Day & Whenever You Want Me
Akár dupla CD-n is beszerezhető!
Akár dupla CD-n is beszerezhető!
A múlt pénteki "Music Story"(Hajcser Attila) műsorhoz gratulálok egy élmény volt,erről írtam az elmúlt hetekben ,ha ott vagy,jelen vagy a műsorban,egy időutazásban van részem ,mint hallgató olyant kapok amiért anno érdemes volt rádiót hallgatni.
Amolyan "Komjáthy feeling" amikor még nem a gépből játszották a zenéket,apropó Komjáthy György,jó volt hallani élőben,még mindig topon van,páratlan legendája a magyar rádiózásnak!
Arra pedig ahogy rólad beszélt nagyon büszke lehetsz !!! ...
Jók voltak a zenék is,de 1989 zenei felhozatalának egy adás nagyon kevés,örülnék ha volna ennek folytatása.
Éjfél magasságában játszattál egy ha jól emlékszem Digimax remixet,ez pontosan mely dal?
Amolyan "Komjáthy feeling" amikor még nem a gépből játszották a zenéket,apropó Komjáthy György,jó volt hallani élőben,még mindig topon van,páratlan legendája a magyar rádiózásnak!
Arra pedig ahogy rólad beszélt nagyon büszke lehetsz !!! ...
Jók voltak a zenék is,de 1989 zenei felhozatalának egy adás nagyon kevés,örülnék ha volna ennek folytatása.
Éjfél magasságában játszattál egy ha jól emlékszem Digimax remixet,ez pontosan mely dal?
ItaloDisco4Ever !
George Aaron - Russian Ladies (High Energy version) official video
Szerintem ez a legjobb verzió a dalból.
Szerintem ez a legjobb verzió a dalból.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
<#awink>#awink>
Gürcan Erdem - Angie Lives in a Souvenir
Kel - Air & Band Band - Tuareg (Flemming Dalum Remix)