Az alappontozás nem változik !
1.helyért 30 pont
30.helyezésért 1 pont jár.
Viszont a listákon az első,második és harmadik helyezett dalok bónuszpontokat kapnak,természetesen differenciált pont jutalmazásban
Továbbá az a dal (esetleg dalok) mely helyezéstől függetlenül legalább 10 listán,rangsorolásban szerepel,további extra bónusz pontot kap.
Ha ilyen nincs ,az esetben az a dal (holtverseny esetén dalok) kapja amelyik a legtöbb listán rangsorolva lett,helyezés nem számít.
A bónuszpontszámok nagyságát,annak érdekében hogy megelőzzem ,az összesített lista publikálása előtti találgatásokat, egyenlőre csak te és én fogjuk tudni.
Tavaly te tudod jól eredetileg 100-as összesített listát szerettem volna,de sok holtverseny,azonos pontszámú dal volt,ami 50 felett,már kezelhetetlené vált,ezért variáltam meg.
Még egy tervem van a listával kapcsolatban.
Ha már a legutóbbi "Music Story" műsorban szóba került a szavazásunk ...
Ehhez Walla Sanyi segítségét,befolyását fogom kérni (pm),mert az én személyem ehhez kevés.
Hajcser szerkesztő úr remélem nyitott lesz arra,hogy valamelyik jövő év eleji műsorában a legjobb dalokból ,az összesített végeredmény alapján néhányat lejátsszon az adásban,vannak itt a műsorának rendszeres hallgatói,szerény személyem is az,hiszen most már rendszeresen felvállalja a new-generation italo zenék bemutatását is.
P.S. : Allada, privát üzenet megy majd.
Mellékesen megjegyzem,az egyik multiban ma,sorban állva a kasszánál,úgy nekem tolta egy idősebb hölgy a bevásárló kocsit,hogy kis híján eltörte a lábam.
Vigyázzatok magatokra,döbbenet vásárlási láz van az üzletekben.