NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez wtf? Szörnyű az a kiejtés, a zene is gáz...<#zavart2>#zavart2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vegyen példát róla, hogy egy kis kínai csajszikának milyen hangja van és milyen angol kiejtése.
Pont 20 éves ez a stílus. De jó ezt a hangzást is újra hallani.
Mirko Hirsch! <#eljen>#eljen>
Feel You Near Me dalát elkészíthetné nekem "extended " verzióban! 😊
Feel You Near Me dalát elkészíthetné nekem "extended " verzióban! 😊
ItaloDisco4Ever !
DARIO SILVER - Electric Heartbeat - ALBUM Snippets PROMO CLIP (Mirko Hirsch)
Friss,mai megjelenés,ha netán valakit érdekel ...
Vogon Poetry - The Upside Down (Eurotix Remix) bandcamp
Vogon Poetry - The Upside Down (Eurotix Remix) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Érdemes lepörgetni,feltűnik néhány italo-euro disco sztár ,a végén még Mode-One is.
ItaloDisco4Ever !
Egyetértünk, extra különlegesség, nem ismertem.
De ma már meghallgattam vagy tízszer. Köszönet érte.
<#worship>#worship>
De ma már meghallgattam vagy tízszer. Köszönet érte.
<#worship>#worship>
Köszönöm szépen!
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
Kedves Hölgyem !
Azonos véleményen vagyunk,annyit hozzátennék ,van valami különleges hangulata e dalnak ami tán a vokálnak köszönhető.
A dallal kapcsolatban megjegyezném a többi tag számára is,én ezt első kanyarban a poptarisznyában hallottam dec.28-án ,köszönhetően Cucurbia fórumtársunknak,hiszen az Ő ajánlására került a zenei műsorba.
Engem igazol,a véleményemet támasztja alá ,ha Cucurbia zenét szerkeszt az tényleg extrát,különlegességet dob egy zenei műsorhoz,mondhatni olyan érzés mintha időutazás volna a rádiózásban vissza néhány évtizedet,amikor Komjáthy műsorait érdemes volt hallgatni,mert azok profi módon voltak megszerkesztve.
Azonos véleményen vagyunk,annyit hozzátennék ,van valami különleges hangulata e dalnak ami tán a vokálnak köszönhető.
A dallal kapcsolatban megjegyezném a többi tag számára is,én ezt első kanyarban a poptarisznyában hallottam dec.28-án ,köszönhetően Cucurbia fórumtársunknak,hiszen az Ő ajánlására került a zenei műsorba.
Engem igazol,a véleményemet támasztja alá ,ha Cucurbia zenét szerkeszt az tényleg extrát,különlegességet dob egy zenei műsorhoz,mondhatni olyan érzés mintha időutazás volna a rádiózásban vissza néhány évtizedet,amikor Komjáthy műsorait érdemes volt hallgatni,mert azok profi módon voltak megszerkesztve.
ItaloDisco4Ever !
New Italo Vinyl
Na ez igen, kb. erről kell szólnia manapság a new italo zenéknek!
Tökéletes minden elemében!
<#taps>#taps>
Tökéletes minden elemében!
<#taps>#taps>
Zoonicks - Radio (Digimax Remix)
Az aktuális,friss zenék közt nálam ez most a legjobb!
Az aktuális,friss zenék közt nálam ez most a legjobb!
ItaloDisco4Ever !
Nem nagy erényem,de megmondom bár szerényen,
jól válaszoltál,és keményen.
Hát kérem,nekem ez a véleményem!
jól válaszoltál,és keményen.
Hát kérem,nekem ez a véleményem!
Nagyon tetszett az írásod,jót nevettem, díjazom ha valakinek jó humora van ,illetve érti is a viccelődést! <#taps>#taps> <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Ez nagyon jó, tetszik!!! <#taps>#taps>
Megsértődésről szó sincs ám!!!
Viccesnek szántam!!!
Mivel Te is - akarom mondani Ön is - viccesnek szánta...:-)))
<#law>#law>
Viccesnek szántam!!!
Mivel Te is - akarom mondani Ön is - viccesnek szánta...:-)))
<#law>#law>
Kedves Hölgyem !
Nem szokásom vacak,gagyi zenéket linkelni,így aztán azt gondolom mint a példa jól mutatja, ha Ön a hozzászólásaim némelyikén átsiklik ,lemaradhat Ön számára érdekes,jó zenékről.
A "hölgyemény" megszólítással kapcsolatban,szíves figyelmébe ajánlom eme írást,kiemelve az utolsó bekezdésben (a tréfás,kedveskedő megnevezést) még mielőtt megtetszik sértődni.
Grétsy László - Hölgyemény
Nem szokásom vacak,gagyi zenéket linkelni,így aztán azt gondolom mint a példa jól mutatja, ha Ön a hozzászólásaim némelyikén átsiklik ,lemaradhat Ön számára érdekes,jó zenékről.
A "hölgyemény" megszólítással kapcsolatban,szíves figyelmébe ajánlom eme írást,kiemelve az utolsó bekezdésben (a tréfás,kedveskedő megnevezést) még mielőtt megtetszik sértődni.
Grétsy László - Hölgyemény
ItaloDisco4Ever !
Tq ez meg mi a wtf ? ... nagyon megy az erőlködés....már a zene sem tetszett....
Nekem sincs túl jó előérzetem Sanyikám, mert ez nagyon gyengusz.
<#wow3>#wow3>
<#wow3>#wow3>
Kedves Uram,
a hölgyemény (???) nem olvas mindent ától cettig el ezen az oldalon, mivel túl sok a felejthető hozzászólás.
Hölgyemény megjegyzi, hogy ez sajnálatos körülmény....de akkor is igy van...
Persze nem akarom az Ön hozzászólását minősíteni, de némelyiken a hölgyemények (???) úgy látszik, átsiklottak....
Úgyhogy a hölgyemény(ek) elnézést kérnek ezen tévedésért, és már látják már miben hibáztak, amikor olvasásban elmaradtak.
Amúgy a zene jó, örüljünk, hogy egí másik fórumtársunk felhívta rá a figyelmünket, megjegyzem nagyon helyesen.
<#violent>#violent>
Amúgy a zene <#eljen>#eljen>
a hölgyemény (???) nem olvas mindent ától cettig el ezen az oldalon, mivel túl sok a felejthető hozzászólás.
Hölgyemény megjegyzi, hogy ez sajnálatos körülmény....de akkor is igy van...
Persze nem akarom az Ön hozzászólását minősíteni, de némelyiken a hölgyemények (???) úgy látszik, átsiklottak....
Úgyhogy a hölgyemény(ek) elnézést kérnek ezen tévedésért, és már látják már miben hibáztak, amikor olvasásban elmaradtak.
Amúgy a zene jó, örüljünk, hogy egí másik fórumtársunk felhívta rá a figyelmünket, megjegyzem nagyon helyesen.
<#violent>#violent>
Amúgy a zene <#eljen>#eljen>
Szia,
Az infód a vinyl kiadvánnyal kapcsolatban hasznos , "Night In Wales" figyelemre méltó formáció.
A morgás részemről azért volt mert belehallgatnék a másik,ismeretlen dalba is,és gyakran találkozni manapság a kiadók,producerek részéről amatőr megoldásokkal.
Akkor várunk és remélek egy komoly promó anyagot a kiadótól,melyben bemutatják az (A) oldalra szánt mjúzikot.
Az infód a vinyl kiadvánnyal kapcsolatban hasznos , "Night In Wales" figyelemre méltó formáció.
A morgás részemről azért volt mert belehallgatnék a másik,ismeretlen dalba is,és gyakran találkozni manapság a kiadók,producerek részéről amatőr megoldásokkal.
Akkor várunk és remélek egy komoly promó anyagot a kiadótól,melyben bemutatják az (A) oldalra szánt mjúzikot.
ItaloDisco4Ever !
CJ Burnett - Disco Night
Mateo & Ian Coleen - I WANNA DANCE WITH YOU
Nálam telitalálat<#taps>#taps>
Nálam telitalálat<#taps>#taps>
Ez jó Sanyi!
MIKO MISSION - MR. BLUE (Super-Sonic Remix)
Hát én nem tudom mi akar ez lenni, de nem túl jó előérzetem van a project-el kapcsolatban<#confused>#confused>
Szia!
Nem igy volt promózva a videó.
Kalózkodtam és megosztottam öntörvényűen.
Meg is lett az eredménye Martinez mester szólt hogy töröljem.
Meg kell várni őt ,és majd ha aktuális lesz promotálja:-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.01.28. 23:26:05
Nem igy volt promózva a videó.
Kalózkodtam és megosztottam öntörvényűen.
Meg is lett az eredménye Martinez mester szólt hogy töröljem.
Meg kell várni őt ,és majd ha aktuális lesz promotálja:-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.01.28. 23:26:05
New Italo Vinyl
már két hete kirakta az oldalára ezt a két boritot,meg is környékeztem,de Wilson sajna nem egyszerű dio,mert a kiado elég hajthatatlan az előzetesekkel kapcsolatban😞((
Sziasztok!
Juan Martinez most írt, hogy töröljem a videóját. Elnézést hogy már nem működik a link.
Juan Martinez most írt, hogy töröljem a videóját. Elnézést hogy már nem működik a link.
New Italo Vinyl
Kedves hölgyemény,így jár Ön amikor nem figyeli Reynaud hozzászólásait,kellő alapossággal.
Újratöltve : (link)
Érdemes végigzongorázni.
Újratöltve : (link)
Érdemes végigzongorázni.
ItaloDisco4Ever !
Soroljak további szempontokat ami téged illet ... ? <#nevetes1>#nevetes1>
1.Nemzetközi nőnap
2.Tavasz (végre!!!) ,én is várom,elegem van már a télből.
3. Peter Wilson linkelt kiadványai elérhetők lesznek.
Én meg ráadásul májusban azaz tavaszi hónapban születtem,nemcsak ezért, az év legszebb hónapja szerintem! <#wave>#wave>
1.Nemzetközi nőnap
2.Tavasz (végre!!!) ,én is várom,elegem van már a télből.
3. Peter Wilson linkelt kiadványai elérhetők lesznek.
Én meg ráadásul májusban azaz tavaszi hónapban születtem,nemcsak ezért, az év legszebb hónapja szerintem! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Zeneileg nagyon pazar, a vokál engem annyira nem nyűgöz le, de összességében jó zene!
Nem ismertem, az előadó nekem is a semmiből jött...
Nem ismertem, az előadó nekem is a semmiből jött...
Mikor lesz már március 8. ?
<#nevetes1>#nevetes1> Várom több szempontból is...
Pl. elegem van ebből a hóesésből...
<#nevetes1>#nevetes1> Várom több szempontból is...
Pl. elegem van ebből a hóesésből...
"Sunday Night'" kellemes jó zene,ha zenei szerkesztő lennék rendszeresen játszanám rádióban is ,természetesen a rövid verziót.
Lassan már megunjuk,viszont abból a szempontból jó opció kihajítani bakeliten,hogy a vinyl formátum szerelmesei is begyűjthetik.
A másik track-ről nem tudok véleményt mondani,csak valami halk, zenére emlékeztető valamit hallok nyöszörögni. <#vigyor>#vigyor>
2019-ben így promózni egy zenét,döbbenet !
Lassan már megunjuk,viszont abból a szempontból jó opció kihajítani bakeliten,hogy a vinyl formátum szerelmesei is begyűjthetik.
A másik track-ről nem tudok véleményt mondani,csak valami halk, zenére emlékeztető valamit hallok nyöszörögni. <#vigyor>#vigyor>
2019-ben így promózni egy zenét,döbbenet !
ItaloDisco4Ever !
Hát ez most számomra egy kicsit unalmasra sikeredett.
Voltak ennél sok jobb dalai is, ennél én a felénél már alig vártam, hogy vége legyen.
Az instrumentális verzió szerintem még unalmasabb lehet, a húsz-harminc másodperc szaxofon ugyan feldobja, de ez kevés.
<#schmoll2>#schmoll2>
Voltak ennél sok jobb dalai is, ennél én a felénél már alig vártam, hogy vége legyen.
Az instrumentális verzió szerintem még unalmasabb lehet, a húsz-harminc másodperc szaxofon ugyan feldobja, de ez kevés.
<#schmoll2>#schmoll2>
múltből jött,,,,,,a jó zene,most vásárolható a korong
TQ.... A zenei alap az k...vajó főleg azzal a saxofon betéttel, de... Ha én feléneklem az is jobb , ...Nem bántani akarom szegényt de a kiejtése még mindig borzalom...Egy jó énekesnővel ez nóta megint letarolna mindent.. Egyébként második meghallgatásra már nem figyeltem az "éneklést", háttérben pont jó... De ez csak az én maszek véleményem ! HA lesz instrumentális verzió belőle, akkor az kell !!!!! :-)
Elég sovány az a kettő track! <#sir>#sir>
Jobb lett volna ha külön a sunday night-ot adja ki négy verzióban.
Jobb lett volna ha külön a sunday night-ot adja ki négy verzióban.
A nagy semmiből jött ez a Luzan .<#wow1>#wow1>
De jött , látott., és győzött!!!! <#finom>#finom>
Luzan - Me olvidé de ti (Original mix)
Discogs<#taps>#taps>
De jött , látott., és győzött!!!! <#finom>#finom>
Luzan - Me olvidé de ti (Original mix)
Discogs<#taps>#taps>