Nem reagáltam mindenre, mert akkor kb 100 hozzászólásom is lehetett volna. De a kérésedre válaszolva, nincs ilyen. Én, nem vagyok Italo Disco rajongó, de elismerem és érezem, hogy mi az ami tényleg oda van rakva. Én, inkább synthpop, synthwave amit többet hallgatok és ebben a topikban ilyen ritkán van, de szerencsére azokat kegyetlenül összerakták legalább.
Tehát, szeretem az ID zenéket, de nem annyira, hogy én ebből listát csináljak, mert a legjobbakat is maximum 3-4-szer meghallgatom.
Egyébként mindenevő vagyok, lehet az rock, pop, relax, kalsszikus, bármelyikről tudnék véleményt írni és én a dal mellett tudom, hogy mögötte mennyi meló lehet, hiszen napi szinten ott vagyok egy keverőasztalnál a többi kollégával és tapasztaljuk, de erről regényt lehetne írni.
10 évig zongoráztam, de egy dolog azt megtanulni és egy másik, mikor nem tanulod, de zenésznek születsz, mert ott van benned.
A legtöbb ID dal, ami ide bekerül olyan verejtékszagú, hogy itt is érezni a bűzét, hogy valamit csináltak, hogy legyen végre egy "dal" vagy valami hasonló, amit annak lehet nevezni.
A Markus, Neon Game (amiről itt írtam) és MFlex hamarosan megjelenő új dala, amire azt tudnám írni, hogy esetleges listában ott lenének biztosan. Bár az elsőből és az utolsóból csak részleteket hallottam, nyilván durván odateszik magukat.
Nagyjából ennyi, de az is lehet, hogy a tied csak átugrottam, nagyon elvoltam itt maradva. Majd utána lapozok még egyszer.