NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• retrotime1990
    Na akkor hogy másokat ne zavarjon:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Esküszöm,ugy döntöttem reggel,hogy nem reagálok erre a témára csak azokra a szerintem bántó dolgokra amit tettél a Bélával kapcsolatban.De.most kénytelen leszek,de ha erre bármit írsz arra már nem fogok reagálni,meghagylak magadban.Egyrészt gondolom te is nagyon jól tudod,hogy a rádióalapitás az nem egy olyan dolog,mint egy cégalapitás,idő,pénz,politikai akarat és kapcsolatrendszer mind kell egyszerre hozzá,már csak tudom,mert kettőnél is segédkeztem valamikor.Ezt nem várom el Bélától,ha ezt te elvárod szíved joga.Másrészt a műsorvezetőket,általában casting vagy meghívás alapján válogatjuk,ez régen és most is így volt,tehát Béla hiába kopogtatna(bár nem is fog,annál ő büszkébb ahogy ismerem,sok régi volt rádióssal egyetemben akiket még ismerek),tehát megfelelő hátszél kell ahhoz hogy valakit alkalmazzanak.Ez eddig megvolt,most nincs és nem kezdem el firtatni,hogy ez most tárgyilagos döntés volt-e vagy csak pillanatnyi kivagyiság azok részéről,akik ezt tették.Egyébként nem ő az egyetlen tudnék még néhány ilyen 30 évig a szakmában levő rádióst emliteni akik így vannak,mint most ő,akik azt látják hogy nap mint nap mikrofon elé engednek olyanokat akik nem oda valók,akik meg ehhez értenek mellőzve vannak..Ez-tehát az alapits rádiót ha nem tetszik...-hozzászólásod éppen ezért nem volt tárgyilagos,sőt kifejezetten bántó és sértő Bélára nézve úgy érzem,És úgy tájékoztattak,hogy te ismered a teljes történetet hogy mi vezetett ide,tehát ezek után Bélát hibáztatni enyhén szólva is kétszínűség,bár ezt a jelzőt nem én írtam,de egyetértek.
    A véleményváltoztatáshoz természetesen neked is-mint másoknak-joga van ezt senki nem kritizálja,azonban hogy ezt mikor és hogy teszed az más kérdés.Te aki gyakorlatilag hónapokkal ezelőtt elkezdted ezt a műsorkritizálást,amibe aztán sajnos Bélában partnert találtál,mert ő belülről megpróbálta jobbítani ezt a műsort,és ami miatt végül megorroltak rá,miután elvégezted a piszkos munkát szépen félrevonulsz és most hirtelen az ami eddig szar volt most világszinvonalú lett?Csak azért mert belekerült néhány new italo dal,vagy néhány olyan is amit te ajánlottál ezen a fórumon.Ettől lett most jó ez a műsor?Sajnálom de nem.Lehet,hogy neked ettől jobb lett,és te most már maxiimálisan elégedett lettél vele-ahogy ezt le is írtad nemrég-de ettől ez még a műsorkészítők alapproblémáján nem fog segíteni,és ezekkel a megjegyzéseiddel csak Bélát sértetted meg amit tekintettel arra,hogy úgy érzem ti jóban voltatok,érthetően Béla igencsak zokon vett.És ezért írtam erre,hogy igaza volt.Véleményt lehet változtatni,de nem úgy,hogy ami eddig szar volt az most jó lesz,amit eddig kritizáltál,az most tökéletes lesz,és főleg nem úgy hogy ezért Bélát kiáltod ki bűnbaknak miközben az alapproblémát anno még ha jól olvastam 1-2 éve te vetetted fel,indítottad el.Szóval mivel személyesen sem téged,sem Bélát nem ismerem (sőt ezt a bizonyos Hajcser urat sem,csak a Kiss Gyurit volt személyesen ismerni közelebbről ),így csak azokból a tényekből,és elolvasott kommentekből tudok kiindulni amit itt elkövettetek,és ahhoz képest ezek a mostani beírásaid alapvető pálfordulást jeleznek nekem.
    Ha jól láttam abban a kommentben is csak annyit jegyzett meg,hogy azt az adott zenét ,amit itt valaki nagyon kedvelt,nem tudta adásba játszani mert a műsorvezetők ellenáltak.Ez egy tényközlés volt,annak a ténynek a közlése,hogy bár a dalt szeretjük(szerintem is jó),miért nem hallhattuk eddig a rádióban.Erre te rárontasz és ilyen sületlenségeket vágsz a fejéhez...Hm.
    Én a helyedben elnézést kérnék Bélától,ha ez ér egyáltalán valamit,és ha ez őt egyáltalán érdekli,mivel ahogy látom egy két szóval elintézi ezt.Részemről ennyi,nem szeretnék ezután sem jobban belefolyni,mint eddig,de ami tény az tény,ami bántó az bántó,akár igaza van valakinek egy adott szituációban,akár nem.Részemről ennyi,és ahogy írtam,nem reagálok erre tovább..