-
Teljesen komolyan ajánlottam (- demagóg) cucurbiának,ha a rádiózást ennyire szereti,szeretné,nézzen körül ,vannak internetes rádiók ahol mondjuk kaphat rendszeresen akár heti szinten 2-3 órás műsorsávot,ahol aztán tényleg azt játszhatna a hallgatóságnak amit szeretne.
Vagy ha már összeismerkedett itt két profi rádiós,tán az sem rossz ötlet,alapítsatok közösen egy internetes rádiót,a lehetőségeket sajna én nem ismerem.
Figyelmedbe ajánlom cucurbia 1 korábbi hozzászólását,ami szerintem korrekt ,tárgyilagos volt. ... lásd : #29314
Ebből kiemelve : "Ezt már engedelmeddel nem kommentálnám,lerágott csont,túlbeszéltük."
"Egyezzünk meg abban,hogy ezek végül is az Ő műsoraik,nem nekem van műsorom bárhol,hanem nekik,így én csak vendég vagyok."
Valóban a "Music Story" melyet,te ,én és többen kritizáltunk (én azért pozitív jelzőkkel is) Hajcser Attila műsora,azt csinál vele ,úgy szerkeszti ahogy akarja,akinek ez így nem tetszik,van lehetőség nem hallgatni.
Arról többször írtam és ezt továbbra is tartom,Béla vendégszereplései nagyot dobtak a műsor zenei színvonalán,de a téma tényleg lerágott csont,kibeszéltük totálisan,ennek folytatása már valóban a rosszindulat irányába terelődik.
Valamint további figyelmedbe ajánlom a pártfordulásommal,kétszínűségemmel kapcsolatban,néhány nappal ezelőtti hsz-em ... #30719
harmadik bekezdésben írtak ,,,
Nem gondolod hogy ez tisztességes ,korrekt inkább részemről ??? ,a vélemény változtatás ,ha a korábban kritizált téma javítva van,természetes dolog.
Aztán innentől csatlakozom azokhoz akik jogosan kifogásolják a rádiós téma túllengését e topicban,ha késztetést érzel,érez valaki e témában megszólalni,a lehetőség adott az sg-n,új topicot sem kell nyitni a témának,van már létrehozva : Szól a rádió ...
Akkor jöjjenek a zenék tisztelt és kedves vagy kedvetlen tagok.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.10.14. 13:34:29