Ha zenész lennék és sikerülne valami jó dalt összedobni,azt hiszem Mike volna az első akit felkérnék a dalom remixelésére.
Merthogy e téren is olyat tud amit tényleg nagyon kevesen azon stílusokban melyekben jeleskedik.
Itt van az elmúlt évekből kettő, az original verziókban számomra teljesen érdektelen dalokból készített remixe,amikben varázsolt.
Minden apró részletre ,hangra,dallamra figyelve,a vokál mindkét dal esetében teljes szinkronban van a zenei alappal,dallamokkal.
A falfúró remix ,amiről írtam már ,a plafonon is áthalad .... sok jó közt ,ezt én kiemelem,Mike zenei karrierjének egyik nagy dobása. Mflex Sounds feat. Bleachers' - Don't Take The Money (80's reincarnation remix)
A másik, az utazós, elsősorban autózás közbeni favorit,én ezt hónapokon keresztül nap mint nap hallgattam a verdámban,jó napindítónak bizonyult.
Mflex Sounds feat. D W N T W N - Pioneer Square
P.S. : Örülők hogy ilyen jó véleménnyel vagy Mike zenéiről,hasonlókat gondolok én is,egy-egy kisiklás ,olyan dal tőle, ami nálad annyira nem nyerő,én úgy gondolom természetes,éppen én is kiemeltem két remixét a legjobbakból.