NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #30755
    Szakmai szemmel próbálom ezt most valamennyire megírni.

Ez nem csak egyszerűen magas színvonal, ez már annál több. Én ezt nem is nevezném - hogy is írjam - megszokott italo disco-nak.
    MFlex az italo disco alap koncepciókat beültette a saját elképzelt és egyedileg megtervezett hangjainak az elektronikus világába. Tehát egyedi hangokkal - ezt tegyük hozzá -, olyan egyedi ötletekkel, fantasztikus dallamokkal, amit jelenleg csak ő tud, csak ő. Senki más.
    Írtam is, hogy ez gyors válasz volt az éppen előző dalát kritizálásomra , de amikor meghallgattam 11 óra tájékán, akkor ott még semmi nem volt. Meg aztán semmi hír, hogy Mflex jön és egy átlagos hétfőn, nappal kidob egy olyan mesterművet, amivel még saját magát is újra felülmúlja.
    Amit én hiányoltam a dalból, lehetett volna többször az I have to go, i don't wait anymore részből több is, de legalább egy ismétlés, mert ha simán tud ilyen magasan is énekelni, akkor ezt ki kell használni és mellesleg ez a rész még fülbemászóbb volt az egyébként is fülbemászó egész zenétől. Érted nahh
    Ebből is látszik, hogy rendben tartja a torkát, az adatlapját nézve ma holnap 50 éves lesz és ekkor már a hangszálak is sínylik a kort, találkozok napi szinten ilyen előadókkal. Bár a képek videók alapján a csávesz inkább 30 max 40es éveiben járó jóképű fiatalembernek tűnik.
    A legtöbb zenéje már 8 perc feletti és biztosan érezné, ha valahol is kilógna a lóláb, tehát sehol nem megy át unalomba, mert mindig jön valami új, amivel rátesz egy lapáttal. A rap féle betét egy nagy pofánvágás volt nekem. A témát, ahogy felépíti a dalaiban ahhoz is ilyen muzikalitás kell. Egy ilyen stílusú dalba belerakni nagy merészség, de kisujbol kirázta, ráadásul brutálisan jól hangzik benne.

Szóval az előző zenéjét, majdhogynem szaroztam (bár ezzel inkább egyedül vagyok), de ezzel megint kivágott egy olyat az asztalra, amivel újra és újra megmutatja, hogy senki nem érhet fel hozzá. Fogadni mernék, mert erre is figyel, hogy most nem italo stílusú, hangzású zene következik, hanem valami más. Syntwave, synthpop, eurotrance akármi azt tudja és kész.
    Emiatt aztán nem csoda, hogy a tábora rakétaként nő és persze a zenék mellett a video performance amit mindig nyújtanak, abban is bárkit levernek. Nincs ellefele na, és én nagyon büszke vagyok erre a MAGYAR csáveszre!!!!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.10.01. 07:40:37