-
Hm.Ma Komjáthy látogatáson voltam,néha azért már meg kell látogatnom az öreget.
Aztán hazajövök és nem győzök olvasgatni vissza.
Örömmel látom,hogy Attila végre itt is beir nem csak az adásban osztja a véleményét,ahol nem lehet rá reagálni,ha valamiben téved,remélem ezt a jó szokását megtartja,és ha talán hamarabb megteszi,akkor nem eszkallálódott volna a helyzet oda ahol ma tart.
Ami Laci(retro) meglátásait illeti a műsorokkal kapcsolatban abban van igazság,de én már ezt szajkóztam lassan egy éve,először csak nekik négyszemközt,majd aztán itt is,ha Roland vitát inditott erről,Ha ennek a sok kellemetlen eseménynek kellett bekövetkeznie ahhoz végre hogy elinduljon valami,akkor már látom valami értelmét ennek az egésznek ami az elmult honapokban történt körülöttem.( a másik vonalon még nincs változás)
Pénteken Kutatók éjszakája volt nem hallgattam az adást,de most hétvégén visszahallgattam,igen Rolandnak is igaza van valóban nem sok duma volt benne,igaz szerintem Attilának legkevésbé dumálnia volt kedve ha valóban gond volt a lejátszószoftverrel.Nincs rosszabb szituáció,ha élő adásban megy tönkre a technika,ez igaz volt régen is az analóg technikánál,és méginkább ebben a digitális világban.(esett szét többször adás előtt fél orával az adásszalag,senkinek sem kívánom a szitut)
Amit a spanyol nyelvű dalokrol irtam,már megint félreolvastatok itt valamit,én konkrétan arról a belinkelt dalrol irtam,hogy zavart a spanyol nyelv.Nagyon tetszett a zenei alapja,és ahhoz egy angol nyelvű szöveget szivesebben hallottam volna.És ebben a kontektusban emlitettem a Zoonicks-set is.Hogy aztán most ebből micsoda szájkarate keletkezett,csak ámulok,szóhoz sem jutok.....de ha már szóhoz jutottam..:))
Emlékeztetek mindenkit,hogy a Zoonicks dalokat én mutattam be itt a fórumban és a rádióban is én mutattam be a dalaikat,ha nem tetszett volna így is,akkor minek tettem volna???
Az más tészta,hogy ismét retro kollegához kapcsolodva, a rádiókban mennyire nehéz a nem angol nyelvű dalokat adásba adni,szinte csak akkor ha az már megkerülhetetlen,akkora sláger(Desireless,Matthias Reim,Torfork,Nena,Falco,Al Bano,Baccara,Azul Y Negro,stb),amit sajna még manapság is tapasztaltam,hiszen hiába vittem anno néhány általam nagyon kedvelt előadó lemezét lejátszani adásban, az esetek 90%-ban ha nem angol nyelvű volt úgy dobták ki,mint a macskát szarni,ha már überelhetem ezt a szlogent mástól.
Így nem került adásban egyik nagy kedvencem sem,ami pedig 86-os is,HI-NRG is,ment a Pillantás műsorokban is(amit ismét hangsúlyozok,de NEM Haluska Imre kezdett és nem az ő müsora van,azt csak utólag kapta meg 1990-től,hiába is mondanak be állandóan adásba mást a prezenterek) tehát beleillik a műsorok stilusába,és szerintem még jó is:
Ja igen én is meghallgattam Fancytől a Bolerot németül...hát mit mondjak,nem csodálom,hogy sosem adtam adásba:))