NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO


banner


  • reynaud #30719
    Zenei háttérrádiózás célból akad bőséges választék,de ezeket éppen azért nem tartom hallgatásra érdemesnek amiért viszont Hajcser úr "Music Story" műsorát igen,ne kelljen részleteznem mert hosszú volna hogy miért,de 1 kulcsszó : adásvezérlő szoftver.

    Számomra ez a műsor visszaidéz valami olyant ami a hazai rádiózásban a 80s években,90s évek elején volt,és az nekem tetszett,jó volt.
    Leírtam már többször egy "Bakelit Party" élő adás kapcsán figyeltem fel ezen műsorsávra,aztán Béla vendégszerepléseibe is belehallgatva csettintettem,igen ezt én rendszeresen hallgatni fogom.

    Megfogalmaztam nem kevés kritikát a műsorral kapcsolatban az elmúlt hónapokban,mert én is úgy gondoltam lehet,lehetne még jobbat kihozni belőle,aztán a legutóbbi pénteki adás ,nagy vonalakban már olyanra sikerült ami az én elvárásom lenne,élmény volt hallgatni.
    Mivel sosem rosszindulatból írtam negatív kritikát,építőnek szántam ezeket a gondolatokat,egy olyan adás után ami tetszett,úgy éreztem az a fair ha erről is ejtek néhány szót.

    Rádiózás szakmai részébe nem akarok belemenni,én vizsgázott DJ vagyok ,nem rádiós.
    Azt azért képes vagyok eldönteni,nekem tetszik é valami avagy nem,ilyen szempontból megingathatatlan vagyok.:)

    P.S. : Zárjuk szerintem a témát,mert biztosan akadnak olyanok kiket zavar,legyünk rájuk is tekintettel,ok?