retrotime1990#30710
Igen.És pont a félmondatot a megfejtés a véleménykülönbségre.Te háttérzenének hallgatod,arra tökéletes,de ahhoz meg minek műsorvezető,az szimpla zenegépfunkció,ugyanaz,mint az adásvezérlő komputer,csak nem szoftver hanem egy ember rakosgatja a zenéket.
Én műsorszerkezetileg hallgatom-ez a fránya szakmai fül-de úgy meg sajnos ezzel a prezenterrel és információanyaggal nem tekinthető klasszikus értelemben műsornak,mert semmi nincs benne amitől az lenne.És ez nem a nyúl meg a puska este.Mert rendben, ne szólaljon meg,csak rakosgassa be a zenéket,akkor egyszerű zenegépként funkcionál,annak akkor tökéletes (ahogy neked is tetszett),vagy akkor beszéljen,beszélgessen,adjon információt a közönségének,de akkor meg azok a hülyeségek,pontatlan információk,amiket néha hallok,nem felelnek meg ennek. Én zeneileg nem szólok hozzá,ez sosem volt a feladatom,nem vagyok diszkós,vagy zenész,de ahogy már le lett írva lehet 6-7 zenéből is jó műsort összeállítani,és ezer zenéből is üreset,
De ezek szerint ha nem beszél,csak összerakja a zenéket az jó,hiszen neked is tetszett,pedig azért olvastam több kritikát is az elmúlt hónapokban tőled.Így nyert egy elégedett hallgatót,szerintem ez pozitív irány,csak így tovább!