NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talán még nem volt itt újdonságként
ximix
Ollie Wride - Never Live Without You
link

NINA - 80's Girl
link

reynaud

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Régiség,de mivel most ujra kiadták szivesen hallgatom.

cucurbia
Hát én-főleg a kilencvenes években-sokszor forogtam a hasonló "sztárok" környezetében.Scooter,DJ.Bobo,2 Unlimited, Modo,Mr.President,Culture Beat,C&C Music Factory,N'Sync,Backstreet Boys,Words Appart,Blünchen,Nightcrawlers,stb.stb.vagy a studioba jöttek be és ott kellett őket "gardedamozni" vagy a koncertek alatt az öltözőkben kellett őket meglátogatni,mindegy is,egy kutya.Nekem erről a videóról is csak az jut mindig eszembe:
Ők is csak emberek.És a hangsúly a CSAK -on van.

Musachy
Természetesen a múltjuk elvitathatatlan.

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Azért vicces is... váóóó jéeeeee uaaanderful (Lian), meg az öreg Fancy, aki sosem őszül viszont örökké csodálkoznak a szemei... <#nyes> Bad John Boy hasonlít feleségem nagybátyjára. Vanessa "Bad Boy" meg eleve abszurd.

Amúgy kanadai szemmel persze olyan az USA. De azért US is US, akkor is. <#papakacsint>

reynaud
A sztorim bevillanása mellett még tudod mire gondoltam végigpörgetve a videót?
Fancy és Bad Boys Blue a 80s években milyen baresz zenéket dobáltak piacra,azok legalább is számomra a mai napig megunhatatlanok.
Lian Ross még mindig bombázó!

Értem én hogy sok a munkád ,de akkor sem eltűnni hetekre ,mert morcos leszek ! 😊 <#wave>

ItaloDisco4Ever !

amaximus
szuper!
azért mosolyogtató, hogy az usa 99,99%nak fogalma sincs kik ezek az emberek és mi a zenéjük vagy mekkora nevek voltak ők egykor főleg európában. 4500 koncert ember helyett én legfeljebb 450-1000-et tudok egy usa beli ilyen rendezvényen elképzelni, de mindenképpen jó volt őket így együtt is látni a szervezőknek hála.

jó zenéket továbbra is.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2018.09.28. 19:02:15
amaximus
rég?? <#wave> 2 hete. tényleg sok a munka, és a probléma, nemrég volt szüret is, hagy ne soroljam, időm tényleg szinte semmire, heti néhány zene a kapacitásom mostanában, de pár naponta röptében átfutok a fórumokon és újdonságokon. <#integet2>
reynaud
Ezt látnotok kell.
Egy rövid sztori hozzá : 22 évesen egy balatonparti étteremben dolgoztam,ott ismerkedtem meg egy Kanadában élő ,magyar származású modellként dolgozó hölggyel,aki hát hogy is mondjam a csajom lett,aztán két hét után elvesztettem tovább ment Milánóba.
Éppen New York -ból érkezett ott volt legutóbbi munkája,amikor ezt elmondta,én is elmondtam mennyire szeretnék eljutni az USA-ba.
erre a válasza : áááá,ne vágyakozzál oda,egy acél és betontenger ,szemetes utcákkal ..... <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

amaximus
ne vedd már el tőle az egyediséget és a kicsi hírnevet. <#vigyor> sok olyan van a neten,akik azt sem tudják mit hallgatnak. tény, néha viszont önhibájukon kívül,mert valaki egyszer rosszul címezve elhint egy zenét bárhol, ők leszedik és terjesztik tovább hibás adatokkal,aztán ebből születnek az ökörségek
Segítség! Mi szól itt? A feltöltő nem tévedett?
<#nevetes2>

reynaud
Nekem is teszik ez is...szóval mindkettő 😊,ezért raktam ki a linket,néhány mp az indulásnál nem,de aztán odavág! <#eljen>

Szia Maxika haver,rég voltál köreinkben! <#integet2>
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.09.28. 18:41:47

ItaloDisco4Ever !

reynaud
nem rossz !
Azért a 80s fergetegben egy ilyen produkció könnyedén elveszett.

ItaloDisco4Ever !

amaximus
a malfa eredetije elbújhat ezen remix mögött, ez nagyon odabasz, egy baj van vele, hogy ilyen rövid <#eljen>
reynaud
Ha előbb tudtam volna hogy érdekel ez a feldolgozás,rákérdeztem volna mikor s hol lesz megvásárolható,ha egyáltalán ...
Ugyanis a dalban vokálozó úriemberrel tegnap délután volt néhány levélváltásom,konkrétan a barátom!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
reynaud
Kedves hölgyem,
Nem tudok nem egyetérteni !
Dettó nálam is kedvenc volt az eredeti Howard Jones és tetszik ez a cover verzió is ! <#wave>

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy mondjuk EZ A NÓTA. Nem hiszem, hogy volna olyan italodisco rajongó, aki ne ismerné és kedvelné...

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.09.28. 10:05:30

Az eredeti is nagy kedvenc volt nálam, s ez is jó!!!!

<#wink>
Zephyr Retiring
Csak figyelj, és csodát látsz majd..<#vigyor1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Szerintem nagyon jó lett 😊
cucurbia
Erről én is kaptam reggel Bandcamp értesitést de a kapott linken azt irják nincs info😞(és a Diego de Riva oldalán sem találtam meg.

reynaud
Diego La Riva - New Song

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ott van egy jó pont !
kb. szunyókálás előtt hasznos hallgatni a zenéit,én garantáltan elálmosodnék rajtuk.
Akad persze kivétel vonatkozásában,ez egy jó zene,a vokált gőzöm sincs ki énekli.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Korrekt válasz!
Örülők hogy nem lett belőle sértődés,mert a véleményem megformálása nem személyt célzó volt,kizárólag a zene minősítése, ahogy én gondolom.

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Ennyit tudsz, komi! <#hehe>

Zephyr Retiring
Olyan fontos, hogy azonnal iszok is egy kávét....hogy el ne aludjak a zenéin..<#idiota>

Musachy
Raffaele Fiume zenéi nekem is tetszenek. A '80-as italo disco egyik fontos figurája.

AeroCool
Szia! Nem sértődtem meg :-) Izlések és pofonok. Nekem speciel nagyon bejön az ilyen fajta stilusú zene.
Az hogy neked nem embere válogatja.:-) Nem vagyunk egyformák :-)
További jó zenehallgatást és sok jó lemezt kivánok!
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.09.27. 10:34:12

New Italo Vinyl

<#buck><#buck>

<#bdead>

reynaud
Érdekes,tök egyszerű a zenei alap,mégis már első hallásra kaptam e remixtől,egy maflást! 😊
Nagyon tetszik,jó volna beszerezni lossless,vonalon vagyok,kérdés készült é wav maszter.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Szia,

Köszönjük ,látom ez egy friss dolog.
Nem meg sértődni,mert a kritikám a zenének szól.
Kínszenvedés volt végighallgatni !!!

A 80s években ezeket,a legalsó fiók,legmélyére eldugták volna,ne hogy véletlen kiadják,mert bukás lesz a vége.
Ezt majd mivel limitált példány számban dobják ki,biztosan elfogy.....tovább nem folytatom mert itt olyat írnék amivel néhány lemezgyűjtőt megsértenék!

ItaloDisco4Ever !

AeroCool
Sziasztok! Egyik kedvenc kiadóm a Quadrangolo Mirabile Records újra akcióban!! Várható megjelenés November!

New Italo Vinyl

cucurbia
De erre.
Eredeti=amit először bemutattál
Nem tudom az nagyon tetszik,ezt a a másikat felénél ki is kapcsoltam,eluntam.

reynaud
eredeti ???
Nem erre gondolsz ? ... LINK
Merthogy ez tényleg bitang jó remix !

ItaloDisco4Ever !

Nagggyon klafa anyag!!!<#eljen>
cucurbia
Hát azért van ami nem tetszett😊) de 3-at lementettem.

igen,és a többi is<#eljen>
jóóóóó
d jani
Tiszta Pet Shop Boys...De milyen jó !!!

Zephyr Retiring
A siker titka, a jó összetevők.<#vigyor>

cucurbia
Egy kis Kano innen,egy kis Eddy Huntington onnan,Mr.Flagioval elegyitve,nyakon öntve Bobby Orlando sziruppal,és kész egy műsorbevezető alászignál.

cucurbia
Hát ez nekem feledhető, az eredeti jobb lenne!😞

cucurbia
Ez jó!megvettem.
Nem nagyon szerettem a lassú Pet Shop Boys dalokat de Being boring mindig nagy kedvenc volt,engem ez erre emlékeztet és vevő voltam rá.

reynaud
Espen Kraft - Americana

Ez betalált rendesen ! <#taps>

ItaloDisco4Ever !