NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• cucurbia
    Azért jó volt a setlist is.
    Careless Nights
    Overdrive
    Shadows Of The Night
    Game Of Love
    247/Broken Man/Until the Day medley
    Unconditional/Goes Around/Tell Me The Truth medley
    My Rhythm duet with Fred Ventura
    I Don't Wanna See You Cry
    Hold You Tight
    Another One To Love/Whisper To A Scream medley
    Diamond Eyes.
    Az Energise-s korszak összes elemét beépitette 2012-2019-ig.
    Azt látom,hogy azért ez nem egy sportcsarnok.A végén azért vártam volna,hogy Fancy előugrik valahonnan a paraván mögül,az ilyen viselkedés rá vallott volna.))
    Azért kicsit nosztalgiázok ilyenkor a mrégi Totál dance fesztiválokra gondolva amit még a joemlékű Record Express kiadó szervezett a kilencvenes évek elején.Még megtaláltam néhány poromojegyet,meg StagePass-jaimat amivel be tudtam jutni kolleganőmmel a szinpadra az öltözökbe és a buli utáni afterpartykra.Hah de szép idők is voltak,akkor még valóban a napi aktiális dancefloor sztárokat hozták,emlékszem ,mikor első nagylemezük megjelenésének idején találkozhattam a régi BS-ben egy sajtóebédnél a DJ. Boboval,2 Unlimiteddel(sajna a dedikáélt cd-met már elvitték mikor néhány éve kiraboltak minket),vagy a Backstreet Boys,N'Sync,Modo,Culture Beat,C &C Music Factory,FunFactory, Daisy Dee,Words Appart,Scooter,Nighcrawlers,Ice MC,...felsorolni is nehéz.Ami ma megy Total Dance fesztivál néven az már csak a nevében azonos,sok évvel a fénykoruk után idehozott ,régen átalakult zenekarokkal,előadókkal,ez így már nem az igazi.ÉS,ami a lényeg,meg lehetett vele tölteni a BS-t,ma meg....:((na csak kicsit elkapott a nosztalgia a videokat látva,hogy nálunk ilyen már nincs évtizedek óta.