NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• retrotime1990
    Az a baj,hogy tudtommal nem volt benne címzés,csak vélemény volt,de hát manapság már a véleményéért is kirúgják az embert a munkahelyéről is.Ez a mai politika.Ezt könnyebb,mint a feltárt hibákat kijavítani.
    Jót derültem a kérdéseden,hogy én hogy csinálnék egy óra euro zenét.Bármennyire hihetetlen volt idő,amikor ez is az egyik feladatom volt.Jaj de régen is volt már ez,biztos menne.
    Tudod a diszkós vizsgák régebbi kedvenc eleme volt,hogy eléd raktak 5-6 lemezt és kaptáé fél órát arra hogy ebből a nem általad adott zenékből összeállíts egy élvezhető " műsort" szöveggel,a zenék megfelelő sorrendbe rakásával,átkötésekkel. Manapság ezt már a rádiókban felesleges lenne kérni ,mivel mindent gép szerkeszt,de ahol még kézi vezérlés van bizony nem ártana elővezetni mielőtt valakit mikrofon elé engedünk.Sok hazai ismert médiahuszár elhasalna ezen a próbán.
    Nem az a nagy szám,akinek majd minden zenéje megvan és abból kreál műsort,hanem akinek kevés áll rendelkezésére de mégis sikerül.Szóval kérdésedet nem megkerülve,hát hogy én hogy csinálnék egy órát,arra én is kíváncsi lennék igy majdnem hatvanévesen.De mivel sokáig ezt IS csináltam tuti sikerülne,csak az infók összegyűjtésére kéne több időt szánnom,mert azt már jóideje abbahagytam.