Zenei szerkesztéssel kapcsolatban Zoli tegnap helyesen megjegyezte,Ő egy DJ,nem zenei szerkesztő,azaz neki a pult mögött hangulatot kell csinálni a publikumnak,szórakozni vágyóknak,ehhez igazodva kell kiválasztani azt a korongot,zenét amit lejátszik.
Hajcser dolga lenne a zenei szerkesztés,nagyon pipa vagyok rá amikor előszedi a sablon,agyonjátszott zenéket,és random letolja az adásban,mindenféle szerkesztési koncepció nélkül.
Tudjuk ,csak a legjobb dalokat figyelembe véve is hatalmas a választék a 80s évek terméséből,ehhez képest (Joy ,Bad Boys Blue,Divine,London Boys,C.C.Catch) szinte minden egyes műsorban,a ritkább dalok sem hoznak már igazán lázba a 80s évekből,nem hogy ezek az agyonunt zenék,tegnap már az is extra volt hogy lement egy Monte Kristo.
Hajcser Attilában én változatlanul látok fantáziát,nagyon jó hangorgánummal rendelkezik,vannak azért jó ötletei,azt is díjazandó hogy nem idegenkedik az újdonságok bemutatásától.
Kevesebb duma azaz pörgősebb feszesebb műsorvezetés,és alaposabb zenei szerkesztés,a fent említett agyonjátszott dalok elhagyásával,nagyon jót tenne a műsornak,emelné a színvonalát.
De .... !!! minek is írom én ezt már sokadszor le,úgysem veszi figyelembe,pedig tényleg részemről nincs irányában,semmi rosszindulat.