NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO


banner


  • AeroCool
    #30547
    Szia Reynaud!
    A fotók azért nagyok mert igy sikerültek :-)
    Nem igazán vagyok a szerkesztésben otthon,ezt dobta a képfeltöltő :-)
    Nekem sem igazán tetszenek ezek a kiadványok,de talán nem mindenki van igy vele, és talán valakinek örömet fog majd szerezni ha bezsákol belőlük 1-1 példányt.
    Hogy miért nem az enyémekből fényképezek. Nos amiket megrendelek Iventi,Flashback,AMD Records,Zyx,Blanco Y Negro,Maxi Music Records,SP Records stb már mind szerepeltek itt ezen a fórum keretein belül. Ezért + nem láttam értelmét itt megosztani.Általában sorban szoktam rendelni megjelenés szerint a kiadványokat. Idén is sikerült nagyon sokat begyüjtenem főleg a New Generation előadóktól,de nagyon sok újra nyomást is megvásároltam.
    Visszatérve a fotókra ezek nem hivatalos kiadványok ,de jó minőségűek és viszonylag könnyen beszerezhetőek pl David Lintől(AMD Records feje) aki összeköttetésben van a kiadványok kiadójaival.Facebook-on vagy Discogs-on elérhető az úriember.
    Tehát aki kedvet érez valamelyk lemezhez ha nem vár túl sokáig akkor beszerezheti:-)
    Általában 100-150 példányban jelennek meg és ha jó zenéről van szó pl Lsd Tom Hooker 1-2 nap és már nem kapható.
    Legalábbis a megjelenési árban:-) Discogson aki résen volt és felvásárolt belőle pár darabot busás haszonnal adja tovább.(100 euro).Találkoztam igen én is pár darab minőségileg kifogásolható lemezzel. Sajnos neves gyártóknál is előforduló dolog hogy a kapott anyagot nem ellenőrzik és a kiadás után szembesülnek vele hogy mp3 került a lemezre. Vagy esetleg olyan is volt már aki tudatosan mp3 ban adta ki a lemezét.:-)) Hálistennek abből nagyon kevés akad, de nekem is van a polcomon pár kiadvány.
    Reklamáltunk,de az úriember a füle botját sem mozditotta:-) Kb ennyit szerettem volna ezzel kapcsolatban irni. :-) Kösz ha elolvastad :-D