-
Na,külön kérésre végighallgattam a péntek esti adást.(KIS OFF)
Zoli,azt írod nem rólam szólt az első bevezető konf.Igen,úgy hallottam hogy előtte a régi Fehérvár-rádiós közönségéről beszélt volna,hogy azok közül volt aki maradt volt aki nem.Utána meg Attila már az uj rádióról beszélt.Szóval nem tudom.Ha a rádióról szólt,akkor lehet igaz,ezt ők ismerik,én nem járok Fehérvárra.Ha rám céloztak azzal,hogy volt aki ugy döntött megy mellőlük,akkor meg bődületes hazugság,mert ahogy leirtam nem én mentem el,hanem ők dobtak ki,ha problémákról beszélek.Ennyit Zoli észrevételéről.
Roland vagy Amaximus észrevételére sajna továbbra is egyetértek,amit arról irtatok,hogy belefolytódik a szó a vendégbe, és értelmes beszélgetés helyett a bugyutaságba,poénkodásba fullad a dolog.Szegény Barna barátomat nagyon sajnáltam,nem egy szószátyár sajna de itt labdába sem tudott volna rugni,én ilyenkor mindig belevágok Attilába,nem vagyok szívbajos etéren, de Barna barátom nem ilyen habitus.
Számomra ismét érződött kétszer a kettős mérce,hogy az amit az elmult másfél éve kértem Attilától,vagy Gyuritól,azt nekem sosem engedték,most meg egy műsorban három olyan mozzanat, vagy konf is előfordult amit ezek szerint másnak minden további nélkül,nekem meg nem.
Fura,hogy a Gyuri kétszer is tetszését fejezi ki olyan dolgokra amit eddig évtizedeken át rühellt.Komolyan olyan mintha totál nem azt az embert hallanám,akit évtizedek óta ismerek.(de mivel ezt a mezei hallgató nem tudja,ez igy most csak magámegjegyzést,tessék a esküdtek előtt törölni)
Megvolt a szokásos Hargitay promo is,futószalagszerűen,ezzel semmi baj,a Hamar féle megszólalások,és zene pedig kommentált már nem ér,ne alacsonyodjunk már le addig,hogy ezen a nemes és magas szinvonalú forumon ilyenekkel foglalkozunk,mindent leirtatok már előttem,én nem irok semmit csak bologatok,és nagyokat csodálkozom.
Na ami a zenét illeti,azzal semmi de semmi bajom nem volt.Hallom Gyuri beszerzett néhány DWS válogatást,szerintem az arányok,és az elosztás is megfelelő volt,ha ott lettem volna sem csináltam volna mást.Volt egy két olyan dal is benne,amit még legutolsó ottlétemkor én is mindig vittem mert szerettem volna betenni és most a Gyuri is betette,pl. az Exile vagy Caron,hogy csak kettőt emeljek ki a sokbol.Tehát amikor nem volt szöveg,csak zene az szerintem kitünő volt és jól összerakott,nem hiányzott belőle semmi ,és nem is volt tulsúlyban egyik műfaj sem.(ÉS nem tudom valakinek feltűnt-e nem volt benne egyetlen MT,BBB vagy London boys sem)
Egy két nappal ezelőtt irtam itt ki,hogy van egy két zene amire fogadást kötnék,hogy mivel Attila ide (is) fülel tuti benne lesz valahogy a műsorbnan.Nos nyernék a lotton legalább egy négyesem lenne,mert a 3 tippemből kettő benne volt.(szóval pakoljuk csak nyugodtak ide ki a zenéket,ha azt akarjuk,hogy adásba is halljuk,és megismerje a szélesebb rádios hallgatóság is,ne csak mi)
Szóval ha tanárként osztályoznom kell a pénteket: Zenék :5, vendégek:3/4, informáciok:3 Beszélgetés minősége:3, összeállitás változatossága:4..(pedig rolam az a hir a suliban,hogy szigoru értékelő vagyok)
És a végén egy magánmegjegyzés:A műsor végén elhangzik,hogy a 1000 ohm dalával kezdett Haluska a Pillantás műsorokban.Hát ez a lehetetlenség ,ugyanis a dal 1988-as és még egy régebbi Fenyves ,vagy Szever Pali által készitett műsorban ment le.Haluska meg csak 1989-től kezdett a Pillantásban műsort vezetni.De ez csak az én csörömet bánthatja szakmailag,mert nem szeretem,ha nem néznek utána mielőtt valamit bemondanak adásban, a nagyérdemő le sem
Tisztelt biróság,köszönöm,hogy meghallgattak,most jöjjenek ujra a zenék.