NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• retrotime1990
    Ami a Zeneturmixot illeti és Kiss Gyurit őt azért valamikor régebbről már személyesen is megismerhettem, néhány közös rendezvényen találkoztunk is még a Fehérvár rádiós időszakából. Cucurbia panaszolta most valamelyik írásában, hogy szerinte már nem önazonos a műsora. Nagyjából értem miért érzed ezt, lehet benne valami, de talán erre csak a Gyuri tudna választ adni, hogy miért változott annyit a műsora, vendégei és a műsor- és zeneszerkezet. Azt tudom, és talán sokan innen is, hogy az adó ahol most van az az adás sokkal több beszédet ír elő, lehet ez is az oka, annak, hogy a zenék már kisebb arányban fordulnak elő benne, vagy sokkal több beszélgetőpartnert kell hívia. Ez így érthető, lehet ezt érzed annak, hogy nem olyan a műsor mint régen? Nem tudom. Mivel én régebben állandó hallgató voltam vasárnap, de most már ritkábban hallgatok bele, ezt kevésbé érzem, de lehet benne ilyen elvárás, aminek meg kéne felelnie. Persze az még nem magyarázza meg azt, ahogy irtad, hogy ennyi év után így viselkedjen veled. De erre neki kell magyarázatot adni, ha pedig ezt egy olyan probléma okozta amit ha akar tud orvosolni, talán élni fog majd vele valamikor. Ha viszont lehetett volna, de nem akart, akkor valóban igazad van, hogy ez a te semmibevételed igazából, ebben az esetben pedig jól teszed, hogy hanyagolod. Elég makacs embernek ismertem meg, kemény dió az biztos.
    Persze ami a vendégeket illeti az utóbbi néhány hónapban ahogy halottam főleg híres DJ-ket, rádiósokat hívott meg, Haluska Imi is a díszvendég kategória(azért még mindig szeretem az öreget, meg a néha süket dumáját),ez így jó, biztos szeretik a hallgatók is. Persze sajnos itt is hallottam néhány Hamar beszélgetést, előbb már véleményeztem ezt, ha vidékre ez kell, hát sztárolják a semmit, szerkesztői szabadság van kérem.

Összefoglalva a közel 10 hónap műsorait ismerve visszahallgatva elemezve, csak azt tudom írni, hogy szakmai szempontból így a poptarisznyás műsor nem sokat ér, ezen még a műsorvezető kellemes hangja sem segít, bár olvasom kedvelitek..ha én lennék az adóigazgató, sok műsort adásba sem engednék. Mondjuk a 10-es skálán 3 pont. Ha a két dj vagy Béla van azt élveztem, az mondjuk 10 ből 8 pont (azért ebben is vannak furcsa dolgok Béla, azért valld be). A Kiss Gyuri műsorát ha most az uj koncepciójában nézem, mondjuk 10 ből adnék rá 5-öt de csak azért mert tudom mennyi kötöttséggel kell dolgoznia, így nem biztos hogy minden hiba, ami a zenéket vagy a vendégeit illeti csak az ő számlájára írható.
    Szóval gratulálok Béla amit hallottam tetszett, szívesen hallgatnék még újakat, ha valamikor rajtam múlt volna lehet megpróbáltalak volna állandó műsorba kitalálni valamikor, de hát ez az idő már elmúlt. De ezek után némileg megértem sértődöttségedet, és visszavonulásodat, a középszerűség tényleg nem jó, de Te is tudod, hogy a médiában a legerősebb a kontraszelekció, nem mindig azok ülnek a mikrofon elé, akik oda valók, hanem akiket odatesznek, vagy ezt megfizetik maguknak.stb,stb,stb.

Mindenkinek elnézést az OFF témáért, de láttam, olvastam, hogy ez egy időnként felmerülő állandó téma az elmúlt egy-másfél évben. És egyetértek, mindenkinek igaza volt. És ez az Én véleményem, függetlenül attól, hogy szeretem ezeket a zenéket vagy sem. Mert ízléssel nem lehet és nem is szabad vitába szállni.(bár azért itt olvastam régebben vérre menő csörtéket)