NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már TH is kezdi...ha nem szedte meg magát a 80s években,akkor e 2$-os dal bevételeiből nem is fogja,s gyanúm szerint ha ez a (Ferrari) az Ő tulajdona ,azt nem a 2000s években kiadott zenéinek bevételeiből vásárolta.
Részvétem azoknak akik zenehallgatáshoz megelégednek egy 128kbps minőségű fájlal,szánalom....márpedig a zenei portálokon ebben a minőségben töltik fel az előadók azon zenéiket amikért remélnek némi aprópénzt,amiért a mai bevételi állapotokat nézve,tán egy jó pizzára futja....<#vigyor2>#vigyor2>
Részvétem azoknak akik zenehallgatáshoz megelégednek egy 128kbps minőségű fájlal,szánalom....márpedig a zenei portálokon ebben a minőségben töltik fel az előadók azon zenéiket amikért remélnek némi aprópénzt,amiért a mai bevételi állapotokat nézve,tán egy jó pizzára futja....<#vigyor2>#vigyor2>
ItaloDisco4Ever !
Láttam tegnap de. ám gondoltam majd ha feltolja az egész dalt,akkor lesz értelme linkelni.
ItaloDisco4Ever !
Az mellett hogy remek zene , ötletes a bemutatása hogy ne tudják lelopni a zenét.<#nevetes1>#nevetes1>
Aki meg akarja venni annak ennyi is elég.<#eljen>#eljen>
Aki meg akarja venni annak ennyi is elég.<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Ha letakarják az artist nevét,és tippelni kellett volna ,sacc/kb Kalax lett volna az első reakcióm,meglepően igényes.
Egy ugrás Belgiumból ,Finnország irányába.
Tiergrinder - Birds Of Prey (name your price) bc
Egy ugrás Belgiumból ,Finnország irányába.
Tiergrinder - Birds Of Prey (name your price) bc
ItaloDisco4Ever !
Bernstrup Tobiás nagyon jó énekes,különleges fekvésű hanggal,szerintem még ettől is többet kilehetne hozni belőle,a cover zenei alapja ahogy utalsz rá,kommersz.
The Twins új album megjelenés időpontjának tologatása komédiába illő,s olvasgatom a fb-on a hsz-eket,egy lúzer-user nem akad aki szóvá tenné,s egyébiránt se előrendelési lehetőség,se 1 sample,ígérgetések havonta egy blogbejegyzésben,per pillanat június 22 az állítólagos hivatalos megj. dátum,már meg sem lepődnék ha ez is módosulna,25 éve adták ki legutolsó stúdió albumukat,az minőségi munka volt.
Mflex vinyl ára : Az USA-ban 120 dolcsi aprópénz,s egyébként vannak fanatikus vinyl-gyűjtők akik hajlandók akár ennyit is kipengetni egy jó korongért,tudod Maxika az "S" osztályos merciért is mélyen zsebbe kell nyúlni,azaz a minőséget meg kell fizetni.
Welcome back Amaximus !<#wave>#wave>
The Twins új album megjelenés időpontjának tologatása komédiába illő,s olvasgatom a fb-on a hsz-eket,egy lúzer-user nem akad aki szóvá tenné,s egyébiránt se előrendelési lehetőség,se 1 sample,ígérgetések havonta egy blogbejegyzésben,per pillanat június 22 az állítólagos hivatalos megj. dátum,már meg sem lepődnék ha ez is módosulna,25 éve adták ki legutolsó stúdió albumukat,az minőségi munka volt.
Mflex vinyl ára : Az USA-ban 120 dolcsi aprópénz,s egyébként vannak fanatikus vinyl-gyűjtők akik hajlandók akár ennyit is kipengetni egy jó korongért,tudod Maxika az "S" osztályos merciért is mélyen zsebbe kell nyúlni,azaz a minőséget meg kell fizetni.
Welcome back Amaximus !<#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
<#bdead>#bdead>
synthwave, synthwave chiptune
Primcron 100 - Andy
Matteo Veroni - Psychowaves
Matteo Veroni - Reeko
TB-nek jó hangja van,azzal nincs gond, de ez a remix vokál nekem annyira nem jön be, kicsit unott, zeneileg a feltéten kívül semmi érdekeset vagy megfogót nem hallok ki belőle.
most sikerült meghallgatnom az új ufó mágus mflex sounds zenét és klipet,ami figyelemre méltó, rendkívül igényes és egyedi lett,
már megint, hihetetlen mennyi kreatív ötlet van ebben az előadóban.
persze voltak még mostanában jó zenék és ajánlók mástól is.<#worship>#worship>
a twins album csúsztatgatás már nem kínos,hanem vicces, mint ahogyan a használtpiaci árazású 120 usd 2 zenés mflex sounds vagy bármilyen zenés vinyl is nyilván szintén vicc, de mindig vannak gyűjtök, akik csak így tudnak valamit komolyan venni. <#nevetes1>#nevetes1>
Primcron 100 - Andy
Matteo Veroni - Psychowaves
Matteo Veroni - Reeko
TB-nek jó hangja van,azzal nincs gond, de ez a remix vokál nekem annyira nem jön be, kicsit unott, zeneileg a feltéten kívül semmi érdekeset vagy megfogót nem hallok ki belőle.
most sikerült meghallgatnom az új ufó mágus mflex sounds zenét és klipet,ami figyelemre méltó, rendkívül igényes és egyedi lett,
már megint, hihetetlen mennyi kreatív ötlet van ebben az előadóban.
persze voltak még mostanában jó zenék és ajánlók mástól is.<#worship>#worship>
a twins album csúsztatgatás már nem kínos,hanem vicces, mint ahogyan a használtpiaci árazású 120 usd 2 zenés mflex sounds vagy bármilyen zenés vinyl is nyilván szintén vicc, de mindig vannak gyűjtök, akik csak így tudnak valamit komolyan venni. <#nevetes1>#nevetes1>
Tobias Bernstrup vokáljával pikáns.
Trans - X feat. Tobias Bernstrup - How Old Are You (DMT Berzerk remix) sc
Trans - X feat. Tobias Bernstrup - How Old Are You (DMT Berzerk remix) sc
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Pontosítsunk..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
más a klón és más a ban megkerülés új reggel. Egyiket sem tiltja a szabályzat, de az utóbbival csak a modikat hergeled. Klón nicked is lehet, de az már más tészta, hogy balhé esetén mindkettő bukik (ip cím alapján, amit nem tudsz elrejteni regisztrációkor)
Egyébként próbálkozni azt lehet, de nem mindig érdemes. Volt aki képes volt új e-mail címet regisztrálni egy másik földrajzi helyen, majd az sg reget is ott, csak hát úgy bukott le, hogy a további felhasználáskor meg a régi ip-t használta. Az meg ugye tiltólistára került. Sajnos a modik is emberek akiknek nincs minden pittyre-puttyra idejük..
Egyébként próbálkozni azt lehet, de nem mindig érdemes. Volt aki képes volt új e-mail címet regisztrálni egy másik földrajzi helyen, majd az sg reget is ott, csak hát úgy bukott le, hogy a további felhasználáskor meg a régi ip-t használta. Az meg ugye tiltólistára került. Sajnos a modik is emberek akiknek nincs minden pittyre-puttyra idejük..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Amaximus sokszor írta, hogy szarból is képes várat építeni, itt is igaz.pl ez is...
De a 120 dolláros vinyl ár durva, viszont ha veszik így is, akkor meg csak nekünk drága, különben miért emelték volna meg, ráadásul ennyire...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.05.18. 07:21:23
De a 120 dolláros vinyl ár durva, viszont ha veszik így is, akkor meg csak nekünk drága, különben miért emelték volna meg, ráadásul ennyire...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.05.18. 07:21:23
Az első mondatban ott a lényeg, a többire meg azt javaslom, hogy ne firtassuk, mert a ban megkerülése más nick-kel azonnali kivágást jelent, ugye!<#ticking>#ticking>
ItaloDisco4Ever !
Hát Rain kolléga!
A dallal kapcsolatban a lényeget alaposan és jól kielemezted.
Minden mondatoddal egyetértek,nagyon azonos véleményem van.
Mike zenéi közt akad nem kevés olyan amiket úgy komponál meg hogy egy teljesen egyedi ,professzionális dallamvilágba érkezik meg a hallgató.
Ez a szerzeménye is ilyen,és az utóbbi hónapokban megismertek közt az én személyes favorit zeném tőle szintén,e remixre a szuper,mega és egyéb jelzők gyengék.
Mflex Sounds feat. Bleachers' - Don't Take The Money (80's reincarnation remix)
A dallal kapcsolatban a lényeget alaposan és jól kielemezted.
Minden mondatoddal egyetértek,nagyon azonos véleményem van.
Mike zenéi közt akad nem kevés olyan amiket úgy komponál meg hogy egy teljesen egyedi ,professzionális dallamvilágba érkezik meg a hallgató.
Ez a szerzeménye is ilyen,és az utóbbi hónapokban megismertek közt az én személyes favorit zeném tőle szintén,e remixre a szuper,mega és egyéb jelzők gyengék.
Mflex Sounds feat. Bleachers' - Don't Take The Money (80's reincarnation remix)
ItaloDisco4Ever !
Hát Reynaud kolléga!
Egyszerűen grandiózus! <#ijedt>#ijedt>
Amit ebben a dalban felvonultatott a csávesz az még a többi zenéjén is túltesz. <#wow1>#wow1>
9 percben újra olyan mesterművet készíteni, ahol a végén azt mondom, hogy még hallgatnám, nézném ezt csak is ő tudja.
A riff gitár betétek, a zongora betétek, ezek főleg mind olyan hangszerek amikre nagyon nehéz jót komponálni, ezt már írtam, a szinti dallamok mesterien egybegyúrt téma váltásaival meg úgy mindennel ő simán kirázza kisujjból. OMG micsoda lélekbe gázoló dallamok!!!!!!!! Ahogy indul és finoman átmegy lágyba, majd újra keménybe, de végig izgalomban és talán feszültségben tart és a vége felé a riff dallamnál ráadásul lassítja és gyorsítja is a pengetést, az borzasztó nehéz, hogy ne halld hamisnak, vagy ütemeltérőnek, de ezt is simán tudják! Na ez performance!
Még a stílust se tudnám behatárolni, talán nem is kell, mert ez Mflex Sounds masterstyle! Amit olvastam már most rengeteg kommenteket youtube és facebook oldalakon és még csak tegnap este került ki, nos nem csodálom, hogy padlóra küldtek megint mindenkit.
Az eső mindig is nagy téma volt minden együttesnél, de az mflex csávesznál gigaszuper, ha terítékre kerül. Bele sem merek gondolni, hogy emögött mekkora munka van volt és lehetett!!!!!<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.05.17. 19:25:44
Egyszerűen grandiózus! <#ijedt>#ijedt>
Amit ebben a dalban felvonultatott a csávesz az még a többi zenéjén is túltesz. <#wow1>#wow1>
9 percben újra olyan mesterművet készíteni, ahol a végén azt mondom, hogy még hallgatnám, nézném ezt csak is ő tudja.
A riff gitár betétek, a zongora betétek, ezek főleg mind olyan hangszerek amikre nagyon nehéz jót komponálni, ezt már írtam, a szinti dallamok mesterien egybegyúrt téma váltásaival meg úgy mindennel ő simán kirázza kisujjból. OMG micsoda lélekbe gázoló dallamok!!!!!!!! Ahogy indul és finoman átmegy lágyba, majd újra keménybe, de végig izgalomban és talán feszültségben tart és a vége felé a riff dallamnál ráadásul lassítja és gyorsítja is a pengetést, az borzasztó nehéz, hogy ne halld hamisnak, vagy ütemeltérőnek, de ezt is simán tudják! Na ez performance!
Még a stílust se tudnám behatárolni, talán nem is kell, mert ez Mflex Sounds masterstyle! Amit olvastam már most rengeteg kommenteket youtube és facebook oldalakon és még csak tegnap este került ki, nos nem csodálom, hogy padlóra küldtek megint mindenkit.
Az eső mindig is nagy téma volt minden együttesnél, de az mflex csávesznál gigaszuper, ha terítékre kerül. Bele sem merek gondolni, hogy emögött mekkora munka van volt és lehetett!!!!!<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.05.17. 19:25:44
Mivel az original user tiltólistára került, nem vót más megoldás<#nevetes1>#nevetes1>
Klónoknak meg ugye hát azért témanyitót meg már ne már...ugyebár...<#nyes>#nyes>
Klónoknak meg ugye hát azért témanyitót meg már ne már...ugyebár...<#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Azért ehhez már tényleg pofa kell! <#nyes>#nyes>

Mflex Sounds - Rainy Days 5
Mflex Sounds on BandCamp
Beárazták ,nem filléres produkció ,jelenleg két példány 110 - 120$ ... AMD 022
Mflex Sounds on BandCamp
Beárazták ,nem filléres produkció ,jelenleg két példány 110 - 120$ ... AMD 022
ItaloDisco4Ever !
"Pulse of the night" is szerintem !
Közben lecsapott rá ez a kiadó is ,(kattints)
Közben lecsapott rá ez a kiadó is ,(kattints)
ItaloDisco4Ever !
Ma végre eljutottam odáig hogy volt időm meghallgatni a hi-fi rendszeremben (nem laptop-ról) ,azt kell mondjam ez egész jó,pedig nem szokásom az orosz italo előadókat jó kritikával illetni.
Alexander Panoff (sc)
radio mix
Alexander Panoff (sc)
radio mix
ItaloDisco4Ever !
Rick De Moore - It's Love - (Official Maxi Version)
Thanks Mirko ... so good ! <#taps>#taps>
Thanks Mirko ... so good ! <#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
Synthwave kedvelőknek free .
ItaloDisco4Ever !
Ez anno a Laserdance first stúdió albumán az első számú kedvencem volt.
Future Synth - Digital Dream (Laserdance Cover) - (Free DL) bc
Future Synth - Digital Dream (Laserdance Cover) - (Free DL) bc
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Konkrétan erről a hamarosan kapható EP-ről ,(A2) Chinese Machine ,a dal amire utaltam ! <#kacsint>#kacsint>
ItaloDisco4Ever !
Néhány perce hallottam egy eddig ismeretlen Carino Cat dalt ... nem tudom mikor adják ki,de ez végre "Speed Undercover" színvonalú,azaz nagyon jó!
Most nincs időm megmutatni ... 😊
Most nincs időm megmutatni ... 😊
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Spacesynth
AMD 041
Elképesztő mit művelt David Lyn az elmúlt két évben! <#wow1>#wow1>
Elképesztő mit művelt David Lyn az elmúlt két évben! <#wow1>#wow1>
Így van! <#eljen>#eljen>
Peter nem az a fajta aki ingyen osztogat, sőt azt se nagyon díjazza ha egy nótája felkerül a Youtube-ra amit nem ő prezentál. <#nyes>#nyes>
Ettől függetlenül mint zenész hatalmas kedvencem.
Peter nem az a fajta aki ingyen osztogat, sőt azt se nagyon díjazza ha egy nótája felkerül a Youtube-ra amit nem ő prezentál. <#nyes>#nyes>
Ettől függetlenül mint zenész hatalmas kedvencem.
Lásd jóindulatú megközelítésem,ingyen (free) belehallgatható ,vásárlás előtt! <#nevetes1>#nevetes1> .... ugye ezt akartad írni?
Meglepő lenne ha ez a 1$ -t a fogához verő előadó,aki a dalait 14-20 mp-ben tölti fel a videomegosztóra,bármit ingyen adna,persze nem is elvárás és tőle tényleg ne is várjatok ajándékba semmit.
Meglepő lenne ha ez a 1$ -t a fogához verő előadó,aki a dalait 14-20 mp-ben tölti fel a videomegosztóra,bármit ingyen adna,persze nem is elvárás és tőle tényleg ne is várjatok ajándékba semmit.
ItaloDisco4Ever !
Minek a free jelző ha ez nem igaz István?
Nekem mindegy mert megvan , de mást azért elviszel az erdőbe vele.
Nekem mindegy mert megvan , de mást azért elviszel az erdőbe vele.
<#bee1>#bee1>
mindenkinek tölthető,free<#awink>#awink>
enjoy