NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CD formátum megjelenésével, néhány italo-disco rajongó haverommal egyetemben, sportot űztünk a kapható,elérhető kiadványok beszerzéséért,ennek eredménye több ezer lemez a gyűjteményemben.
A kazettás korszak is egy jó dolog volt,jó kapcsolatok szükségeltettek hozzá,szerencsémre nekem mindig voltak DJ barátaim,mivelhogy vendéglátóiparban tevékenykedtem már 15 évesen,kéznél voltak, 😊 ... olyannyira hogy néhány évre én is DJ pult mögé álltam,s azokban az években tömegével jutottam hozzá olyan vinyl kiadványokhoz amik manapság méregdrágák!
A kazettás korszak is egy jó dolog volt,jó kapcsolatok szükségeltettek hozzá,szerencsémre nekem mindig voltak DJ barátaim,mivelhogy vendéglátóiparban tevékenykedtem már 15 évesen,kéznél voltak, 😊 ... olyannyira hogy néhány évre én is DJ pult mögé álltam,s azokban az években tömegével jutottam hozzá olyan vinyl kiadványokhoz amik manapság méregdrágák!
ItaloDisco4Ever !
A 80-as években komplett délutánokat ültem Haluskánál hogy felvegyek egy 90 perces kazit és örültem mint majom a farkának. Ma meg orrba szájba hozzá lehet jutni a zenékhez. Igaz nincs olyan nagy becsülete mint régen amikor még utaztál érte.
80s-90s években ,amikor még igazán ezerrel pörgött a lemezpiac,tudjuk a jól bevált sablon szerint,előbb agyonjátszották a dalok hivatalos klipjeit a zenecsatornákon,majd amikorra már kiéheztették a lemezre is vágyó rajongókat,piacra dobták a korongokat.... ismerjük egy-egy dal eladási példányszámát azokból az időkből.
Mára ez sajnos megváltozott,ennek a fene nagy digitalizált világnak megvan a maga előnye éppúgy mint a hátránya.
Mára ez sajnos megváltozott,ennek a fene nagy digitalizált világnak megvan a maga előnye éppúgy mint a hátránya.
ItaloDisco4Ever !
249 Ft nem sok érte.<#wink>#wink>
Ebben igazad van én azért is hagytam abba többek között a feltöltéseket.<#nevetes1>#nevetes1>
Csak nem hetekkel a megjelenés után kellene kiadni a dal videó verzióját.
Jó tudom ha fullban fent van az "igényesebb "zenehallgatók leszedik a hangsávot róla.
Csak nem hetekkel a megjelenés után kellene kiadni a dal videó verzióját.
Jó tudom ha fullban fent van az "igényesebb "zenehallgatók leszedik a hangsávot róla.
ItaloDisco4Ever !
Nálam ez a héten a befutó,kottamásoló ruszkik művei helyett ajánlom ,szigorúan igényeseknek!
ItaloDisco4Ever !
Wish Key - Man In The Air
P.S. : A zenész feltöltése,mindjárt más mintha néhány percben a lemezborítót csodálhatjuk különböző szögekből!
P.S. : A zenész feltöltése,mindjárt más mintha néhány percben a lemezborítót csodálhatjuk különböző szögekből!
ItaloDisco4Ever !
<#eljen>#eljen><#worship>#worship> jó választás volt!
szerintem tetszik másoknak is. <#vigyor0>#vigyor0>
(amiket ajánlok,azok nekem már megvannak vm-ben)
szerintem tetszik másoknak is. <#vigyor0>#vigyor0>
(amiket ajánlok,azok nekem már megvannak vm-ben)
Úgy látszik nagy volt a szórás a héten a tetszéseket illetően!
Nekem a héten a Espen Kraft feat. Caroline Johansen - Greyhound lett a befutó.<#finom>#finom>
Én meg azért fizettem szívesen. <#taps>#taps>
Nekem a héten a Espen Kraft feat. Caroline Johansen - Greyhound lett a befutó.<#finom>#finom>
Én meg azért fizettem szívesen. <#taps>#taps>
nem esik nehezemre, hogy kimondjam, de nem voltam benne biztos, hogy valaha lesz-e ilyen pillanat <#vigyor>#vigyor>, Gratulálok Birizdo! ez nagyon jó lett! örömmel fizettem érte!
Félve indítottam el, gondoltam azért mulatós lesz ez az italo... de nem. Aztán vártam, hogy az énekkel hazavágja, reméltem, hátha instru... és egész jó lett. Bár az ének/hang nem a kedvencem, el kell ismerni, ez sokkal jobb, mint amire számítottam. Végig tudtam hallgatni!
imo :) science fiction is science fact
Jó ez a synth zene Jani, akkor már hárman vagyunk vele így.
Birizdo I Am - Crying In The Night (2018) Végre csinált egy italo-sabb zenét. A héten ez tetszett a legjobban az újak közül.
Ez nekem nagyon bejön ..... köszi a feltöltést ..... remélem jól vagytok, üdv Ati 😊
new retro oldschool italo disco! <#vigyor>#vigyor>
a majdnem 50 éves norvég szintirajongó még bőven a 80-as években élte meg meghatározó zenei élményeit, és olyan előadók voltak rá nagy hatással,mint a Pet Shop Boys, Eurythmics, Depeche Mode, Erasure, Duran Duran, Howard Jones, Genesis, Jan Hammer, OMD, és persze az italo disco. főleg syntpop és synthwave művekkel kezdte zenei szárnypróbálgatásait, és most egy talán nem is hirtelen jött ötlettől vezérelve sikerült egy ilyen szinte 100% 80-as italot összehozni Caroline Johansen vokál segédletével.
Espen Kraft feat. Caroline Johansen - Greyhound
.
a majdnem 50 éves norvég szintirajongó még bőven a 80-as években élte meg meghatározó zenei élményeit, és olyan előadók voltak rá nagy hatással,mint a Pet Shop Boys, Eurythmics, Depeche Mode, Erasure, Duran Duran, Howard Jones, Genesis, Jan Hammer, OMD, és persze az italo disco. főleg syntpop és synthwave művekkel kezdte zenei szárnypróbálgatásait, és most egy talán nem is hirtelen jött ötlettől vezérelve sikerült egy ilyen szinte 100% 80-as italot összehozni Caroline Johansen vokál segédletével.
Espen Kraft feat. Caroline Johansen - Greyhound
.
<#dumcsi>#dumcsi>
A szemeimet vittem. Arra még szükségem van..<#nevetes1>#nevetes1>
A másik (nálam) már lejárt lemez.<#worship>#worship>
A másik (nálam) már lejárt lemez.<#worship>#worship>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
örülök, hogy végre valami neked is tetszik. 😊
ennek örömére és dacára itt van 2 újabb emészthető, tegnapi megjelenés a svéd dennistől neked vagy bárkinek <#vigyor>#vigyor>
Eurotix - Trail Of Broken Hearts
Eurotix - My Eyes
ennek örömére és dacára itt van 2 újabb emészthető, tegnapi megjelenés a svéd dennistől neked vagy bárkinek <#vigyor>#vigyor>
Eurotix - Trail Of Broken Hearts
Eurotix - My Eyes
A 4 perces lukas sláger egész emészthető. Köszike<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.06. 12:28:44
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.06. 12:28:44
És melyik? Csak nem a svájci Alex (CH)roma Band?<#hehe>#hehe>
Palermo Disco Squad - Renzo Barbera
Lukas Lundh - Faraway Land
Ian Coleen feat. Droids - The Force (Nu Synthesizer Disco Mix)
Ian Coleen feat. John Carpenter's - Escape From New York
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2018.06.05. 14:47:59
Lukas Lundh - Faraway Land
Ian Coleen feat. Droids - The Force (Nu Synthesizer Disco Mix)
Ian Coleen feat. John Carpenter's - Escape From New York
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2018.06.05. 14:47:59
Hihetetlen de végignéztem! <#nevetes1>#nevetes1>
És még jobban is szórakoztam mint az"ázsiai lányokon" <#fejvakaras>#fejvakaras>
Oleg Ivashkin - Italo Night (Italo Disco)
És még jobban is szórakoztam mint az"ázsiai lányokon" <#fejvakaras>#fejvakaras>
Oleg Ivashkin - Italo Night (Italo Disco)
<#bdead>#bdead><#bee1>#bee1>
ez első osztályú minden szempontból, számomra komoly rejtély, hogy miért csak ennyi a megtekintése akár más megosztásban is, szerencsére reynaud még frissiben ajánlotta,különben lehet bele sem botlok, csak most.
húúúú de gusztustalan Sanyi<#eljen>#eljen>
Nekem pl ez már nehezen "emészthető" inkább ez....
Most mondd meg mivé lett ez a világ....<#mf2>#mf2> Azért egy kép, hogy merre fele is tartok,,"ízlés" terén...
Sanyi zenei ízlésével továbbra sincs baj,ezt vegyük,fogjuk fel egy apró kisiklásnak a mi szemszögünkből !<#kacsint>#kacsint>
ItaloDisco4Ever !
Ne már... Sanyi, azért eddig azt gondoltam, hogy a Te ízléseddel nincs baj. <#oooo>#oooo>
imo :) science fiction is science fact
Ebben az országban mindenki nagyon "érzékeny"talán ő is, én is, te is,,Nincs egyforma ízlésünk,csak hasonló,mégis mindenkinek mást közvetít egy-egy zene,,,Nekem ez most tetszik,meg is írtam neki ,ami viszont nem tetszik tőle, azt nem véleményezem(nem látom értelmét hogy bárkit-bármit lehuzzak) bár ugye, a negatív kritika is kritika...Lehet tanulni belőle avagy nem..<#integet2>#integet2>....Mark Ashley fasza,,teljességgel az én zenei világom!!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
Ha jól tudom nehezen viseli a kritikát,ha netán olvassa remélem nem sértődik nagyon meg.
Anno egy dala kapcsán (Mademoiselle) felcsillant a remény hogy képes valami olyat alkotni amivel bekopoghat nálam is,de utóbbi időben kiadott zenéi számomra gyenge színvonalúak,harmatos értékelhetetlen vokállal és az italo-disco stílushoz képest a mulatóshoz inkább közelebbi dallamokkal !
Nagyon nem !!!<#levele>#levele>
Remélem te sem sértődsz meg,nekünk meglehetősen azonos a zenei ízlésünk,de mint tudjuk a kivétel erősíti a szabályt,ez a kivétel! <#integet2>#integet2>
Anno egy dala kapcsán (Mademoiselle) felcsillant a remény hogy képes valami olyat alkotni amivel bekopoghat nálam is,de utóbbi időben kiadott zenéi számomra gyenge színvonalúak,harmatos értékelhetetlen vokállal és az italo-disco stílushoz képest a mulatóshoz inkább közelebbi dallamokkal !
Nagyon nem !!!<#levele>#levele>
Remélem te sem sértődsz meg,nekünk meglehetősen azonos a zenei ízlésünk,de mint tudjuk a kivétel erősíti a szabályt,ez a kivétel! <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Liquore - Tell Me Why (Romantique Mix)
Valami csoda által, végig tudtam hallgatni ezt a szerzeményt.... 😊
"dallamaikban pedig igen nehéz lenne felzárkózni a múlt nagy sikereihez"
Ebben az idézetben a lényeget összefoglaltad,pontosan én is így gondolom,nem találom azokat az erőteljes synth dallamokat az új albumon,ami korábbi zenéikre jellemző volt,lásd pld. a 25 évvel ezelőtti albumon "Tonight".
Ebben az idézetben a lényeget összefoglaltad,pontosan én is így gondolom,nem találom azokat az erőteljes synth dallamokat az új albumon,ami korábbi zenéikre jellemző volt,lásd pld. a 25 évvel ezelőtti albumon "Tonight".
ItaloDisco4Ever !
Így van,az original még mindig jól dübörög,mint ahogy Joe Yellow név alatt kiadott dalok nagy számban!
ItaloDisco4Ever !
Adtam neki egy kis teret, de csak a vinyón. <#wink>#wink>
Nem láttam itt és még Magyar is ráadásul....adjunk neki egy kis teret...😊
BIRIZDO I AM - Crying In The Night (Ext. version)_ITALO DISCO 2018