NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• cucurbia
    Igen.A Jazzy radio műsorvezetője, facebookon figyelve mindennapjait rúdtáncol(nem ugy ahogy te gondolod),ritmikus gimnasztikázik,néha hajmodell,koncertekre jár,szóval éli életét ugyanugy mint régen.Tavaly mikor több héten keresztül minden héten vendégeskedtem a Music Storyban és az Attilával témákat kerestünk az egyes műsorokhoz felvetődött,hogy beszélgessünk a rádiós kívánságműsorok készítésének kulisszatitkairól,mivel évekig csináltam.)(persze ez már nem valósult meg),akkor felvetődött,hogy meghívjuk az Andit egy adásba,de amikor megkérdeztem tőle,finoman - de arra hivatkozva,hogy őt szerződés köti egy másik adóhoz és nem szólalhat meg- ezt nem vállalta.Egyébként is,azt mondta,Béla,te úgyis mindent tudsz:)
    A Tini kivánságműsorok mindig élőben mentek,abból nincs rögzitett adásom,csak a legutolsó búcsúadást vettem fel,de ezt már mixcloudra évekkel ezelőtt feltöltöttem.
    Egész slágerlistám ugy tudom nincs,csak részletek,mivel ezeket akkor nem tartottam érdemesnek eltenni,ráadásul ezeket felvétel törlés üzemmódban addig törölték,vették ujra,amig a szalag birta.Talán nem árulok el nagy titkot,de ezeknél a konfokat előre felvették,és utána a zenével már esténként játszotta össze először a Maloschik Robi,majd a távozása után az Andi.Ilyen nyers konfokbol van néhány megtartott részletem,egy fél slágerlistát 1991-92-ből össze lehetne csapni ma is:)),ha a zenéket összejátszanánk a konfokkal ujra.Kár,hogy ez a youtube-os feltöltés kazettás,de köszi,lehet belinkelem a facebookon neki.Néhány interjum van még meg Culture Beat-tel,Scooterrel,Magic Affair, Ice MC,ilyesmi
    Szülei Zugloban laknak,ezért gyakran jár erre igen egy Penny-ben futottunk össze tavaly nyáron utoljára.Mi azért nagyon csúnyán váltunk el a kétezres évek elején,de az idő mindent megszépít,bár már nem járunk együtt moziba ,koncertre de a beszélőviszony már teljesen normális lett.
    És igen külkeres szülei révén Dubaiban járt angol nyelvű középiskolába ezért a kiejtése innen van.Egyébként ő is B.Tóth-nál kezdett a rádióban,majd Komjáthy,utána mikor én bekerültem ment át a Danubiushoz,és igy tovább a további kereskedelmi rádiókhoz.
    Na hát ennyi info róla talán nem feküdte meg a pocakod.

Elküldtem neki facebookon,már meg is köszönte.
    Na és itt kikkel van?

Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.27. 20:44:52