NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    Engem nem zavarnak a régi zenék, sőt. Ez a műsor elvileg erre lett kitalálva. Én a régi zenéket és azok eredeti változatait akár ezredszerre is szivesen hallgatom. Az újakból megfelelő ebben az arányban is, szerintem. Persze nehéz ügy ez szerkesztői szempontból, hiszen a csak régi zenéket leadni is egy idő után felesleges lehet, mivel legtöbben már a kedvenceket begyűjtötték és így saját ízlés szerint válogatva meg lehet hallgatni, nem kell hozzá rádió. Amúgy a sztorizgatás sem annyira zavar, érdekes hallani, hogy más hogyan élte meg azokat az időket. Csak az zavar engem is, ha valakit meghívnak és nem hagyják érvényesülni. Akkor nem kell meghívni senkit és lehet a teljes műsorban egyedül szövegelni.
    Utoljára még az idegen nyelvi dologhoz: senkit sem akartam megbántani, én meg nem tartom magam professzornak. Csak az a bajom, hogy ha valaki igényesebb, akkor utánajár, illetve, ha van füle, akkor használja. Sok esetben előtte elhangzott szöveget sem sikerül leutánozni. Ott volt erre a Bacia me, ebből is lett valami olyasmi, hogy "bácso mi". Az elhangzott zenében a hölgyike több tucatszor elénekelte. Oda kéne figyelni picit.
    Részemről nem foglalkozok ezzel többet, már így is sok volt.