NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    OFF (némileg)
    Lehet igazad, manapság a médiában megvalósult az, hogy senkit sem érhet hátrány amiatt, hogy pl. beszédhibás. De mintha ebben is átestek volna a ló túloldalára. Meg a hírportálok írásai annak ellenére hemzsegnek a nyelvtani hibáktól, hogy már egy mezei szövegszerkesztő progi is rendelkezik nyelvhelyesség ellenőrző szolgáltatással...
    Meghallgattam újra a kérdéses pillanatot és talán tényleg én hallottam félre... de nem! B+ ezt megint diványnak hallottam. Pont Dj Shikisai után van. Az meg úgy volt: "dídzsé sikhsáj, ha jól mondom..." hát nem, nem jól... De ez szerinte olyan, mint egy meg nem nevezett japán sör, amit lehet kapni és japán felirat van rajta, de semmi köze a japánokhoz, meg a sörhöz sem... Amennyiben az Asahira gondolt, hát annak pedig elég sok köze van a japánokhoz. Mellesleg az a cég birtokol pár sörgyárat Európában is, ha rá van írva az üvegére mondjuk az, hogy "Made in Italy", az ezért is fordulhat elő. Ugye a Suzuki sem magyar márka attól, hogy Esztergomban is van gyára...
    De ez már nagyon off...
    ON
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.08.26. 21:14:37