retrotime1990#30058
Eddig nem kellett,mert minden megvolt a zenetárban,kocsiban meg stremelni is elég.Hozzám minden közel áll ami jó,bár a ritmikusabb,funkysabb irányzat ami jobban megfog,de ezeket az Italoconnection remixeket is kedvelem,amiket itt látom ajánlanak sokan.Ma már szinte minden elektronikus,ezeket legalább még nem rontották el annyira,mint oly sok mostani zeneszámot,például még dallam is van benne,ami manapság sokszor nem követelmény,De ha döntenem kéne,akkor elsőként a dallam,utána a ritmus ami dönt, az előadó már harmadrendű.Nem vagyok előadófanatikus,mint manapság sokan.Szeretem a nyolcvanas,kilencvenes éveket is,de abban a topikban eléggé egysíkú a kínálat,ehhez képest,hogy ez a topik HI-NRG meg Nu-Disco azért látok sok nem ilyen jellegű linket is,de ez szerintem nem baj, a topic neve rossz,nem a dalok:)
Előadók?Hm.hosszú a lista..de őt mindenki ismeri,és szerintem még a dalt is,ha jól figyel:)
Mellesleg olvasok itt egy kis vitát valami rádióműsorról.Az említett személyek vagy érintettek közül van akit ismerek,ismertem,és a műsorait is rendszeresen hallgattam.bár a Hajcser vonalat eddig nem hallgattam.(most már megtaláltam ki ez).Most belehallgattam némelyikbe,de kiváncsi lennék ezekre a régebbi cucurbiásra (jó név,tök vagy uborka talán) is,amire itt többször hivatkoztok.Ezeket hol lehet megtalálni?Van néhány év szakmai tapasztalat mögöttem, kíváncsi vagyok mielőtt ítéletet alkotnék a témában.