NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• retrotime1990
    Üdvözlöm a tagokat.
    Hosszú ideje olvasgatok különböző netes fórumokat, de ezt az SG-t csak a közelmúltban fedeztem fel.Magam több évtizedet töltöttem a szórakoztatóiparban,inkább rádió területen,de a tv és a nyomtatott sajtó sem ismeretlen számomra.Műsorkészítésben,szerkesztésben,de produkciós asszisztensként is sok tapasztalatot szereztem azt hiszem, zenei területen is.Néhány éve léptem,ma már kereskedelem a fő területem,de a zeneszeretet megmaradt,bár lemezgyűjteménnyel sosem rendelkeztem,így nem is tervezem bárkitől bármit kérni,igaz sajnos én sem tudok nyújtani senkinek zenét.(max ha találok valami érdekeset megosztom veletek is a linkjét).
    Megnéztem itt néhány fórumtémaszobát,és talán ez áll a szívemhez legközelebb.A kilencvenes szinte csak eurotrancel van tele a nyolcvanasban meg sok a számomra nem annyira tetsző zene,de ebben a topicban talán a legvegyesebb a kínálat.Igaz valamiért sok az orosz származású klipp,és kevesebb az angolszász,de azért látom van néhány tag,aki ebben is keresgél.Ahogy olvasom van köztetek discós,talán rádiós,tv-s,és profi lemezgyűjtő is,bár egyenlőre csak az utóbbi másfél hét írásait volt időm átfutni.De talán szép lassan majd megismerek minden hozzászólót.Kérdésem egyenlőre nincs,megpróbálok kicsit beleolvasgatni a régebbi témákba,hogy belerázódjak a közösségbe.Röviden ennyit rólam,kellemes zenehallgatást mindenkinek!