Én már azt is erősen díjazom hogy Hajcser bevállal lejátszásra olyan zenéket mint pld. Albert Neve - Interstellar,Peter Wilson - Don't Break My Heart Again etc. és ezeket a tényleg jól sikerült dalokat akár több remix-ben rendszeresen kéne játszani néhány héten át,egy ilyen jellegű műsorban érdekesebb mint teszem azt minden egyes adásban London Boys zenéket leadni,kedvelem én is a zenéiket de úgy gondolom 1 dal félévente éppen elég volna ,hiszen az újdonságok mellett,tudjuk a 80s évek terméséből milyen nagy a merítési lehetőség.
Modern Talking dallamok szárnyán kapaszkodó mai előadók próbálkozásai arra nem alkalmasak hogy az euro-italo disco népszerűségét növeljék,nálam ezek lezuhannak a mélybe,többségük eredeti ötlet nélküli,szánalmas produkció.
Korábban leírtam ,neked járna egy saját műsorsáv,meghallgatnék egy olyan műsort,vagy akár többet ,mely 100%-ban a te zenei szerkesztésed alapján készülne,tartok tőle nem okozna csalódást ...
P.S. : Az új Digimax remixet (Zoonicks) ajánljátok lejátszásra Attilának,továbbá én nem emlékszem hogy lement volna Ken Laszlo & Linda Jo közös dala,Retronic Voice újdonság talán ... ?,vagy éppen Ella - In My Mind .