NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #29910
    Ááááá, hát olvastam ma a kommenteket, na nem a több mint százat, de kb leírták, hogy a csávesznek egyszerűen nincs párja.
    Ha jól emlékszem kb 1 jó hónapja írtam, hogy 26K feliratkozója van, az most 28400 már. Ami egy dolog lenne, de ebben a műfajban 1-10-100 embert is nagy szó egy csatornára feliratkoztatni havonta. Tehát nagyon nehéz, elég jól látom néhány ismerőst mennyire szenvednek ezzel. Ő meg nem napi videókat dobál ki az átlagos elqurt életéről, amire manapság kíváncsi a sok elmebeteg facebook droid és ezzel szereznek sok subscriber-t, hanem havonta, vagy két havonta egy dalt. Csak épp azok olyanok, hogy az is feliratkozik rá, akinek addig esze ágában sem lett volna.
    Performance a titka. Ők meg hozzák állandóan mesterműveket hajigálnak ki különböző synth stílusokban, én nagyon büszke vagyok rájuk, hogy magyarként megint megmutatták, hogy kell ezt igazán jól csinálni. És megint több, mint 9 percben tudja fenntartani az érdeklődést, olyan egyedi hangokkal, megoldásokkal, témákkal amit fokozatosan visz a csúcsra, amire csak a legnagyobbak képesek.
    Ettől függetlenül haragszom rá, hogy a sokadik levelemre nem képes válaszolni és ezt meg is írtam neki, hogy most direkt bunkó vagy mi? de ha nem olvassa, akkor nem sok értelme van. Vagy egyáltalán nem használja azt a mail, ahová én írogatok...
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.08.13. 07:46:35