Ezt ugyanazon napon már a sokadik emailemmel megírtam neki is, hogy tetszett az a női szívdobbanásos jelző a sok hozzászólás mellett. Bár nem hinném, hogy elolvassa, emiatt haragszom is rá, legalább írná vissza, hogy menjek a retekbe már és hagyjam békén.
igaz, az sem biztos, hogy jó mail címre írok, lehet nem is használja De lényeg, hogy a csávesz - és bár neki is van számomra vállalatlan zenéje, de az már olyan régen volt, hogy "assetudommikormelyikvót" -, sok éve már szinte, ahogy említed is olyan egyedi mesterműveket hajigál ki 8 9 percekben, hogy egyszerűen nem vágom, hol a retkebe tanulta ezt így meg. 9.5 év zongorázás után azt mondom, hogy ehhez születni kell nem pedig tanulni, én hiába állnék ülnék minden téren jól felvértelzett stúdióban, ha nem jön semmi, ő meg úgy hajigálja ki a pofalejtős zenéit, mint valami robot, földönkívüli?
Ha jól belegondolok még akkor is gyorsan készülnek ez ezek a zenék, hacsak ezzel foglakozik a nap 24 órájában semmi mással, de ez nyilván nem így van. Szóval, akkor hova lehetne írni az MFlex csáveszéknak, hogy azt el is olvassák? Többször írtam FB-ra prvivátba az asszony nevén, de odaírtam, hogy én vagyok. Erre ott is jött egy sablon szöveg egy Christine nevű asszisztens csajszitól, hogy MFlex már nem elérhető itt adott egy mail címet, de arra se válaszolt senki, tehát ő tartja karban a profilját MFlex az FB-on lényegében elérhetetlen. Hát hurrá!
De ettől függetlenül hajrá magyarok, mi mindig megmutattuk valamiben a világnak, hogy mindet tudunk jobban csinálni!!! Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.07.14. 12:38:00