NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint a videomegosztón ??? ... ezt most nem vágom mire utalsz.
Tonschatz - Believe In You EP dalairól belehallgatási lehetőség csak az a 40 mp-es (preview) van a hivatalos oldalukon,semmi más,senkitől!
Tonschatz - Believe In You EP dalairól belehallgatási lehetőség csak az a 40 mp-es (preview) van a hivatalos oldalukon,semmi más,senkitől!
ItaloDisco4Ever !
Tonschatz – Believe In You
Már a megjelenés napján megvette Stanics és "közkincsé" is tette!
Hogy nem tiltják le ezeket? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.10. 14:38:11
Már a megjelenés napján megvette Stanics és "közkincsé" is tette!
Hogy nem tiltják le ezeket? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.10. 14:38:11
Nem zártam ki egy esetleges visszatérést,néhány infót idehajítani nem esik nehezemre!
Peter Wilson 40 mp-es "ajánlom magam,s új zenémet" durva,merthogy mint te is utalsz rá ebből nem biztos hogy eldönthető mit akar eladni.
Mindenesetre én látok fantáziát a dalban,hiszen további verziók,remixek készülnek.
(Europop mix by Matt Pop, PWL style mix by Project K and a Flashback Ri-Mix by Fabio Ricci and Kimmo Salo)
Maradva a 40 mp ajánlóknál,ebből sem sok derül ki : Tonschatz - Columbus
Nem olcsó : Tonschatz – Believe In You (CD, EP) 2018
Secret Service dalokat feldolgozni merész vállalkozás,sanszos hogy az eredeti zenéikből képtelenség jobbat alkotni,(itt) további ....
Inkább érdekes mint jó!
Mostantól néha érkezem 😊 ,legyen mondjuk a következő alkalom " The Twins" új albuma kapcsán! <#integet2>#integet2>
s még egy ajánló : Samantha Fox hamarosan megjelenő új dala,biztosan akad majd a remixek közt néhány nekünk való is.

Peter Wilson 40 mp-es "ajánlom magam,s új zenémet" durva,merthogy mint te is utalsz rá ebből nem biztos hogy eldönthető mit akar eladni.
Mindenesetre én látok fantáziát a dalban,hiszen további verziók,remixek készülnek.
(Europop mix by Matt Pop, PWL style mix by Project K and a Flashback Ri-Mix by Fabio Ricci and Kimmo Salo)
Maradva a 40 mp ajánlóknál,ebből sem sok derül ki : Tonschatz - Columbus
Nem olcsó : Tonschatz – Believe In You (CD, EP) 2018
Secret Service dalokat feldolgozni merész vállalkozás,sanszos hogy az eredeti zenéikből képtelenség jobbat alkotni,(itt) további ....
Inkább érdekes mint jó!
Mostantól néha érkezem 😊 ,legyen mondjuk a következő alkalom " The Twins" új albuma kapcsán! <#integet2>#integet2>
s még egy ajánló : Samantha Fox hamarosan megjelenő új dala,biztosan akad majd a remixek közt néhány nekünk való is.

ItaloDisco4Ever !
DREAMLINE
tudtam, hogy visszatérsz (a hozzászólások közé is), csak az idő volt kérdéses! <#worship>#worship><#vigyor>#vigyor>
több fül, többet hall, egy ilyen fórum erről is szól. hiába van letöltve a teljes internet a végtelen nagy microsdxc kártyámra, nincs mindig időm átnézni az egészet. <#nevetes1>#nevetes1>
alex és sam...o.k.,
matt pop azon zenéje egyszer hallgatós,gyorsan felejtős, wilson unalmas téma, és 20-40mp-es semmiket eleve meg sem hallgatok,mert nem tudok vele mit kezdeni
italoconnection 4 hónapos zenéje már többször volt, ez meg a sokadik remixét éli, csak előtérbe került a háttér vokálos csaj, és megkapta a zene a teljesen szokásos IC alapokat és egy újabb szintisávot, elsőre kellett volna így! 😊
legalább viszont pont annyira remekmű lett, mint az IC legjobbjai. ez biztos polcon lesz.
mostantól néha érkezz. <#eljen>#eljen>
több fül, többet hall, egy ilyen fórum erről is szól. hiába van letöltve a teljes internet a végtelen nagy microsdxc kártyámra, nincs mindig időm átnézni az egészet. <#nevetes1>#nevetes1>
alex és sam...o.k.,
matt pop azon zenéje egyszer hallgatós,gyorsan felejtős, wilson unalmas téma, és 20-40mp-es semmiket eleve meg sem hallgatok,mert nem tudok vele mit kezdeni
italoconnection 4 hónapos zenéje már többször volt, ez meg a sokadik remixét éli, csak előtérbe került a háttér vokálos csaj, és megkapta a zene a teljesen szokásos IC alapokat és egy újabb szintisávot, elsőre kellett volna így! 😊
legalább viszont pont annyira remekmű lett, mint az IC legjobbjai. ez biztos polcon lesz.
mostantól néha érkezz. <#eljen>#eljen>
Alex Scuderi - I Feel The Same
Alex Scuderi - I Feel The Same (bandcamp)
Top!
Ennyit most,majd talán érkezem még néha! <#wave>#wave>
Alex Scuderi - I Feel The Same (bandcamp)
Top!
Ennyit most,majd talán érkezem még néha! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Ismertük már korábbról,itt a 2018-as verzió.
Sam Feldt X Lucas & Steve Ft. Wulf - Summer On You (JSC via Rimini 2K18 Rmx)
Sam Feldt X Lucas & Steve Ft. Wulf - Summer On You (JSC via Rimini 2K18 Rmx)
ItaloDisco4Ever !
Italoconnection - Humanize (A Visitor From Another Meaning Remix)
Italoconnection - Metropoli (expanded double cd)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.03.09. 19:26:01
Italoconnection - Metropoli (expanded double cd)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.03.09. 19:26:01
ItaloDisco4Ever !
Maxika,pedig vannak az újdonságok,aktualitások illetve a közeljövőben kiadásra szánt ,megjelenésre váró zenék közt nagyon jók is.
Mivel most van néhány szabad percem,és kedvem is hozzá,dobok nektek néhány infót!
Peter Wilson - Careless Nights (preview)
Mivel most van néhány szabad percem,és kedvem is hozzá,dobok nektek néhány infót!
Peter Wilson - Careless Nights (preview)
ItaloDisco4Ever !
a szerintem mostani legtöbb aktuális éppenhogy zs oldalas zenétől annyira lebénultam, hogy véletlenül sem akartam kirakni egyet sem. 😊
inkább ugorjunk vissza picit az időbe, a formáció futólag volt már errefelé, az átlagnál lényegesebben igényesebb zenével és vokállal,
Julie és Sharon női vokál páros lenyűgöző hangjaival, Dave Hewson legendás és zseniális zeneszerző alkotásaiból, nem ritkán csodálatos szintetizátor dallamokal vegyítve ma ezt a 3 dalt ajánlom
Twins Natalia - When We Were Young
Twins Natalia - Set Love Free
Poeme Electronique - A Mourner's Lament
inkább ugorjunk vissza picit az időbe, a formáció futólag volt már errefelé, az átlagnál lényegesebben igényesebb zenével és vokállal,
Julie és Sharon női vokál páros lenyűgöző hangjaival, Dave Hewson legendás és zseniális zeneszerző alkotásaiból, nem ritkán csodálatos szintetizátor dallamokal vegyítve ma ezt a 3 dalt ajánlom
Twins Natalia - When We Were Young
Twins Natalia - Set Love Free
Poeme Electronique - A Mourner's Lament
Urak ha esetleg érdekel valakit Privátban itt , vagy e-mailben:[email protected]
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.03.08. 23:04:20
New Italo Vinyl
Sziasztok.
Közeledik a Március vége és az utolsó simítások vannak az első válogatás CD megjelenés elött.
Egyedi megjelenéssel, meg nem jelent változatokkal, és egy Megamix-el tesszük tartalmassá az albumot.
Készülnek az új dalok is Vinyl kiadásra.
Italobox - You are everything
Energy Voice - Disco lights
Italobox - For your love
Az új dalokból ízelítőt kaphattok a Megamixben.
Sok munkát fektettem az albumba, remélem tetszeni fog nektek 😊
A megjelenésekkel kapcsolatos infókat írni fogom.
Szép napot mindenkinek 😊
Közeledik a Március vége és az utolsó simítások vannak az első válogatás CD megjelenés elött.
Egyedi megjelenéssel, meg nem jelent változatokkal, és egy Megamix-el tesszük tartalmassá az albumot.
Készülnek az új dalok is Vinyl kiadásra.
Italobox - You are everything
Energy Voice - Disco lights
Italobox - For your love
Az új dalokból ízelítőt kaphattok a Megamixben.
Sok munkát fektettem az albumba, remélem tetszeni fog nektek 😊
A megjelenésekkel kapcsolatos infókat írni fogom.
Szép napot mindenkinek 😊
Ne légy feszült ideges, inkább lökjél be egy M flexi alkotást és attól megnyugszol.
Ez ez mi ez? <#wilting>#wilting> 1:33-nál már ez is "szelfkontrollozik" ? De minek, miért?<#falbav>#falbav>
A többiről nem is beszélve. <#ticking>#ticking>
A többiről nem is beszélve. <#ticking>#ticking>
Ez viszont tetszett. Igaz mindenhonnét volt csórás, de azokat jól összerakták. <#eljen>#eljen>
Ezek a Yela mixek abból állnak, hogy alányomja az automata és már-már kurva idegesítő dobot? És ettől DJ csávesz? Aha. <#idiota>#idiota>
Szarok, az eredeti zenék jobbak. (saját vélemény)
Ken Laszló 80-as években mindent taroló Tonight-ja meg sosem lesz jobb, mint ahogy ez sem.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.08. 09:39:00
Szarok, az eredeti zenék jobbak. (saját vélemény)
Ken Laszló 80-as években mindent taroló Tonight-ja meg sosem lesz jobb, mint ahogy ez sem.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.08. 09:39:00
<#awink>#awink>
Egy végtelenül szerény , kedves, zeneértő és gyűjtő barát az sg-ről a facebook-ról és nem utolsó sorban személyes ismeretségből.<#sir>#sir>
Pár éve távozott közülünk Tomi!
Pár éve távozott közülünk Tomi!
Ma volt szerencsém hallani az új Ismael Blanco zenét .<#taps>#taps>
Készüljetek! <#finom>#finom><#wink>#wink>
Készüljetek! <#finom>#finom><#wink>#wink>
Ez a második zene amiben nagyon nem egyezik a véleményünk Sanya!<#wow1>#wow1>
Szerintem nagyon kis ütős zene lett ez.<#finom>#finom>
Nekem mindenképp kell!!!! <#wink>#wink>
Szerintem nagyon kis ütős zene lett ez.<#finom>#finom>
Nekem mindenképp kell!!!! <#wink>#wink>
<#bee1>#bee1>
Köszönöm a z infót kolléga.<#worship>#worship>
A többit majd megbeszéljük! <#wave>#wave>
A többit majd megbeszéljük! <#wave>#wave>
Nem rég volt egy levélváltásom az AMD Records kiadó egyik viszont eladójával,Scott Lucchesi-vel..azt írja, ebbe a mixbe a sayonara mix került bele...<#smile>#smile>
https://www.mixcloud.com/scottlucchesi/sixmix-feb-2018-by-djluc9/
https://www.mixcloud.com/scottlucchesi/sixmix-feb-2018-by-djluc9/
Amit keresel 11.35-nél Kryptho - Dark Angels 2005-ből! <#wink>#wink>
Hallotta már valaki erről a kiadványról a Asian Heart (Sayonara Mix)-et? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hozzám még csak a " fapados" vinyl jutott el! <#nyes>#nyes>
Hozzám még csak a " fapados" vinyl jutott el! <#nyes>#nyes>
Nekem így elsőre annyira nem jön be, de kösz a filmajánlót: azt meglesem<#worship>#worship>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nézem bambulva, A 19-es asztalnál ülők című filmet, egész jó zenék vannak benne. A film unalmas, de valamiért mégis nézeti magát. A fene se érti. <#hehe>#hehe>
Na mindegy, már épp kapcsolni akartam, erre meghallom egykori nagy kedvencem, igaz még kistökös <#lama>#lama>voltam akkor, tehát Cyndi Lauper - All Through the Night 83-as számát, de csávesz énekli és néhol elég italos beütésű néhány helyen.
Rákeresek az imdb-én, trackilst megvan, és a zene is, szerintem befér ide, nekem bejött.
Table 19 - all through the night
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.03. 18:33:09
Na mindegy, már épp kapcsolni akartam, erre meghallom egykori nagy kedvencem, igaz még kistökös <#lama>#lama>voltam akkor, tehát Cyndi Lauper - All Through the Night 83-as számát, de csávesz énekli és néhol elég italos beütésű néhány helyen.
Rákeresek az imdb-én, trackilst megvan, és a zene is, szerintem befér ide, nekem bejött.
Table 19 - all through the night
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.03. 18:33:09
tanner
tanner
and...
David Bird - Love Me (Digimax Full Power Mix)
Digimax - Hypertalk (Spacesynth)
Oroszokhoz méltó szerintem ez az újdonság,szerintem van benn spiritusz....😊
Discobonus - Can’t Let You Go Maxi
Discobonus - Can’t Let You Go Maxi
ez szerintem egy jó kis zene, csak sajnos borzalmasan gyenge a minősége, és ki tudja, lesz-e jobb belőle?!
ritkán lehet neked ekkora örömet okozni! <#nevetes1>#nevetes1> nem is tudom, hány tucatszor hallgattam végig az elmúlt hónapokban. prima bella
A végén, Hegedűs Tamás emlékének ajánlja Mflex, ő ki volt? Tudja valaki? <#miaz>#miaz><#nemtudom>#nemtudom>
Hát ez is durván komplex zeneileg összerakva, van eleje, vége, közepe története meg minden, de szerintem nekik sokkal több jobb zenéjük is van, mint a Loven in the rain. UFO csáveszek! <#hehe>#hehe>
Egyszerűen fantasztikus, fenomenális, zseniális! <#eljen>#eljen>
Lám, Mflex-ék mellett más is képes padlóra küldeni. Igaz elég ritkán és ez synthwave, de abból egy ritka csoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#ijedt>#ijedt>
Ők is tudják, hogyan kell használni a riff gitárt a szintik mellet, de mennyire tudják!!!! Gyönyőrűűűűűűűűűűűűűű
Köszi az ajánlást! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.28. 14:46:32
Lám, Mflex-ék mellett más is képes padlóra küldeni. Igaz elég ritkán és ez synthwave, de abból egy ritka csoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#ijedt>#ijedt>
Ők is tudják, hogyan kell használni a riff gitárt a szintik mellet, de mennyire tudják!!!! Gyönyőrűűűűűűűűűűűűűű
Köszi az ajánlást! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.28. 14:46:32
vokál synthwave vonalon sok jó mellett nagyon nagy kedvencem a múlt évből,és itt még nem hoztam szóba,de eljött az ideje. <#vigyor0>#vigyor0>
a szuper retro hangulatú klip főszereplője az előadó, és aki ettől a víziótól nem utazik vissza képzeletben az időben, az......
még túl fiatal. <#nevetes1>#nevetes1>
Michael Oakley - Turn Back Time
Legyen valami zene is ha már írtam.
Szerintem van egy két egész jó alkotása a srácnak.
Tanner - Call Me Again (2018)
Tanner - The last call (Italo Disco) *New Version 2017*
Remélem ez elfér itt.
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.02.27. 00:33:27
Szerintem van egy két egész jó alkotása a srácnak.
Tanner - Call Me Again (2018)
Tanner - The last call (Italo Disco) *New Version 2017*
Remélem ez elfér itt.
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.02.27. 00:33:27
Sziasztok! Ha már jó zene. Nem tudja valaki ennek a DJ ROGER srácnak a mixében mi az első muzsika címe/előadója? Ez valóban jó zene számomra. Esetleg a töbi nótából is érdekelne bármelyik ha tudja valaki. ( pl 11.35 nél vagy 14.30-nál)
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.02.26. 23:40:31
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.02.26. 23:40:31