NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• fülcsimanó2
    Sziasztok,
    most végigolvasva és visszaolvasva a hozzászólásokat az elmúlt 1-2 hétben, szerintem ez belőle a lényeg:

"....vika szergejnek lehetne jelezni oroszul, hogy a fórum köszöni, de nem kéri az ő saját youtube csatornájáról plusz 14 kattintásért idetolt, lagymatag zenéket felsorakoztató telepicsás videóit"

Ez a lényeg szerintem, Rain szerintem nagyon is jól jelezted, hogy mi volt, ami az elmúlt napok kardtöréseit kiváltotta.

Ne legyünk már őrültek kedves zeneszerető társaim , hogy egymás torkának esünk ilyen hülyeség miatt.

Mint ami egy házigazdaság. Komolyan mondom, hogy óvodás szint ez. .... Nonszensz, hogy ilyen baromság miatt itt veszekedjünk.

Vannak elvitathatatlan érdemek, de ebbe nem akarok belemenni, mert akkor megkapom, hogy bárkinek is a "bűvkörében" élek.

Pedig nem. Szerelmeimen kívül senkinek bűvkörében nem éltem.

De vannak baráti kapcsolatok az üzleti kapcsolatok felett, amikor bármit kérhetsz a másiktól. Ezt fontos értékelni.
    Még akkor is, ha az ember olykor nincs abban a helyzetben, hogy bármelyikre is rászoruljon. Az élet okoz néha meglepetéseket és akkor sokszor jól jön egy barát, egy ismerős....még akkor is, ha sok esetben ismeretlen, vagy.....épp alig ismerjük...

Mindenki a zene szeretete miatt van itt, fogadjuk el , hogy van aki ilyen, van aki olyan. Nem vagyunk egyformák...
    Van aki megoszt valamit, van aki nem...Van aki dicsekszik, van aki szerény.

Ajánlom az LGT nótáit, és Zoránt is....marha jók a szövegeik - bár nem ide témába vágó, de örök érvényű igazságaik - vannak ennek megfogalmazására.

Lehet, hogy van olyan, aki olykor egy kicsit nagyképűbb, egy kicsit meg kevésbé.

TOLERANCIA ÉS EMPÁTIA HOVÁ VESZETT E NEMZETBŐL, NEMZEDÉKBŐL?

Mi már ötvenes éveinkben járunk, mutassunk hát példát az utánunk jövő nemzedéknek, mert valóban igaza van Cucurbia kollegánknak odaát a nyolcvanas topikban, hogy a jövő nemzedék nem lesz hálás azért, hogy mi annyit dolgoztunk a sok jó zene begyűjtéséért.
    De a zene mellett sok minden másban is példát lehetne mutatni nekik.

Elnézést, de én már csak ilyen elemző típus vagyok szakmámból adódóan. Remélem, sikerült átvinnem az álláspontomat, és mindenkiét tiszteletben tartom természetesen, ami itt az elmúlt két hétben elhangzott, még akkor is, ha mindennel nem tudok - nem lehet - egyet értenem.

Odaát a nyolcvanas topikban is megfogalmaztam pár évvel ezelőtt, hogy hangnem váltás lenne szükséges.

Musachy kollegának van igaza, olyan ez, mint a politika. Egymás torkának esnek olyan emberek, akik érdekeltek egy nemesebb cél elérésében. Hová vezet ez? Sehová.... Csak a nihil lesz....Itt is lehet, hogy napokra, hetekre elhallgat a fórum, de kérdem én? ez a megoldás?

Amúgy a többi ami még működik itt sok értékes tag - a teljesség nélkül pl. Reynaud, Italomucsacso, Walla Sanyi, Allacska vagy időnként szerény személyem - ajánlásával, az szerintem nem kukázni való.

Musachy kollegával értek egyet.... semmi szükség az ilyen hozzászólásokra : Furcsa és egyben téves gondolatmenet....