NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Paul Parker - Don't Stop (Hi NRG Remix)
Utoljára szerkesztette: mfn, 2018.01.18. 14:35:06
Ez itt nem italo disco topik, a fenti címekbe meg már-már nagyon sok műfaj belefér.
Reynaud!
Nem a te tisztséged megítélni és főleg ilyen kemény hangot adni, hogy mi tetszik neked és mi nem. Amaximus majd eldönti, illetve el is döntötte.
Ha nem tetszik, ugor át a hozzászólást, vagy ha nem megy, akkor itt lehet nyitni saját szemétdombot, ahogy a kolléga írta előttem és ott akkor lehet keményen fogalmazni, sőt káromkodni, tiltani és főleg hülye szabályokat hozni, hogy mit szabad és mit nem.
Béke legyen már csesszétek meg! <#bdead>#bdead><#love11>#love11>
Rain kilépett, mert "sok dóga' van. <#zavart1>#zavart1><#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.18. 12:27:04
imo :) science fiction is science fact
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.01.17. 23:05:09
sok mindennek örülnék én is, de sok előadó nem fogadja meg a tanácsaimat,hogy mikor mivel mit csináljon. <#nevetes1>#nevetes1>
mára ezzel a kis csöppséggel búcsúzom.
MeTaMoRpHoSiS
Nem állt szándékomban piszkálódni sem és vitát szítani sem, írni sem szeretnék többször, sajnálom ha félreérthető volt a stílusom.
A link jó szándékkal jött, de ha nagyon gáz menjen innen valóban, töröld légyszíves. Sajnos nekem nagyon tetszett az alapja én örülnék ha lennének ilyenek valami emberi énekkel is new-italo ban is, de már sokan mondták hogy nem jó az ízlésem, főként mert a szűk környezetemben egyedül vagyok az italo ( főleg eurodisco) szeretetével.
( A vajaskenyér zene nálam = étel, ha éhes vagy megeszed, de nem igazi jó kaja)
<#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.01.17. 22:00:27
szerintem az általad linkelt zenék bár alapjaikban tényleg tartalmaznak itt-ott italo elemeket (az alapokban, aztán másban nem,a vokál az egyikben diszkóshit,másik fele eurodance vonal), de ettől még így is messze van egy átlagos értelemben vett régi vagy új italo disco-tól és hát ahogy te sem találtál semmit, ezzel a 2 zenével te sem vitted a fórumot most közelebb álmaidhoz vagy elvárásaidhoz. ettől felőlem még elfér itt, végülis még nem metál, nem techno és a diszkó szóba ez is belefér. mindez nem barátságosság vagy megértés kérdése, csak stílusjegyek érzékelése. ha már megengeded magadnak, hogy jellemez itt bárkit vagy bármit,talán be kéne dobni valami jogalapot a fórumba hozzá, 2 necces zenén és egy "megmondtam" esszén kívül is, aztán lehet haverkodni. mert enélkül a te írásodban is csak a marakodás jegyei bugyognak fel, még ha te észre sem a veszed, semmivel sem vagy különb másoknál, akik ide írnak esetleg offot vagy féloffot. szerintem. és ezt nem marakodás miatt írtam le, csak azért, hogy szélirányba állítsalak, merre az előre. aztán megy az élet tovább.
Én léceltem, mert 6 óra múlva kelés..
Béke.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ez mindannyiunk játszótere akik kedvelik az italo-disco stílust,s ha az alap dolgokat betartjuk nem lesz belőle egy zenei szemétdomb.
Az általad linkelt videókban hallható zenéknek,zeneileg inkább van köze a 90s eurodance illetve mai elektronikus zenékhez mint az italo-euro disco stílushoz.
Az hogy te mit kedvelsz,milyen stílusú zenéket szeretsz hallgatni az privát dolgod,nekem nincs közöm hozzá,az viszont érdekes ha ilyen lesújtó a véleményed a mai italo zenékről,miért ebben a stílusban keresgélsz.
Van egy nagyon jó ,találó mondatod a hsz végén:
Pedig anno még azt hittem aki ezt a stílust szereti és abban nőtt fel azok legalább egymással kijönnek. Sajnos tévedtem.
Mielőtt feljöttem és aktiváltam magam e zenei fórumon,én is ezt tapasztaltam ,sajnos én is tévedtem!
ItaloDisco4Ever !
Ma kakasost játszik, de amúgy arany szíve van. Holnapra majd lenyugszik és bedob valami (szerinte) jó kis italo mjúzikot..
Mi meg vagy egyetértünk vele, vagy sem 😉
Max olvasni jövök néha ( illetve olvasni nem csak megnézni a linkeket, mert italo-hoz kapcsolódó topikhoz képest nem éppen a megértés és barátságosság jellemzi régóta a topikot sajnos így nem szívesem olvasom az állandó marakodást 😞 )
Pedig anno még azt hittem aki ezt a stílust szereti és abban nőtt fel azok legalább egymással kijönnek. Sajnos tévedtem.
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.01.17. 20:43:24
Amíg itt vagyok aktívan addig a zenei "offokat" nem fogom szó nélkül hagyni!
Minden bizonnyal te szeretsz szemétdombon kapirgálni,én nem!
Nem vagyok vaskalapos,mindenkivel meg pláne nem,aki marad a topic zenei stílus vonalán azzal örömmel dumálok,ha van egy jó téma.
Az tudom ha rajtad múlna e topic zenei színvonala,egy nagy halom szemétdomb lenne a mulatóstól a metálig.
Tedd magad hasznossá,és linkeld a tagnak Musachy topicját,mert eltévedt,ezzel kellett volna kezdened és nem engem megtalálni,pláne úgy hogy jól tudod nem kívánom a társaságod!
ItaloDisco4Ever !
Azt nem mondom, hogy nekem is nagy kedvencem lesz ez a két orosz? bolgár? nyelvezetű mjúzik, de ha picit lazítunk a gyeplőn, még mindig jobbak ezek itt, mint azok a majdnem mulatós dizsi előadók, akiket én hozok<#nevetes1>#nevetes1>
Vagy ha a Metallica legújabb zenevideója miatt értetlenkednél, még az is érthetőbb lenne<#vigyor>#vigyor>
Talán csak nem ismeri mucsácsó mester legutóbbi zenetotyikját, azért tette ide..
Ha ilyen vaskalapos maradsz mindenkivel, a végén egyedül maradsz.
Bár lehet, hogy téged nem is zavarna<#hehe>#hehe>
Maxika barátommal ,nagyon közel jártunk ahhoz hogy telibe találjuk a helyes születési évszámot!
ItaloDisco4Ever !
Dupla off !
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.01.17. 01:34:09
Jan Demis - Preludio (Flemming Dalum Rework) 2017
<#taps>#taps>
Alakul a tracklista :
- Matt Pop & Martin Blix (of Italove) - Let Us Dance Just A Little Bit More
- Rational Youth - Flash In The Night
- Parralox - The Dancer (Remix)
- Italoconnection - Night City
- Johan Baeckström Music - Cry Softly (Time Is Morning)
- Evan - Oh Susie
- Electric City Cowboys feat Mia Moilanen - The Way You Are
- GLAS - Bring Heaven Down
- Stockholm Nightlife - Where The Wind Blows
- Leaderboard - Dancing in Madness
- The Real Parakeet - Aux Deux Magots
ItaloDisco4Ever !
Óriási zene ! <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Lossless letölthető ingyen : (itt !)
ItaloDisco4Ever !
Természetesen egy italo-disco énekes,zenész,ennyit segítségül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.01.16. 17:23:39
ItaloDisco4Ever !
Amit az én esetemben tippelsz ,néhány évvel 52 évesnél fiatalabb vagyok,és általában egy olyan 8-10 évvel szoktak még annál is fiatalabbnak nézni.
Okos meglátás sok függ a genetikán,a jóképűség meg egy szerencsés adottság,ami pld. a munkámmal kapcsolatban (idegenforgalom,vendéglátás) a hosszú évek során sok előnyt jelentett! <#kacsint>#kacsint>
De zárjuk is ezt,viszont ha valaki tudja Fred pontosan hány éves,kérem közölje velünk.
ItaloDisco4Ever !
szerintem meg az italo előadók közül így is ő van az egyik legjobb "formában"
Alba & Fred Ventura - Without You
ItaloDisco4Ever !
Az egyik nagy kedvencem a stílusban,nagyítóval kéne keresnem az italo disco zenéi közt olyant ami nem tetszik,hatalmas alakja e stílusnak!
Te tudod mennyi idős ? ,mert én nem.
Van itt egy (fotó) róla,ez számomra azért döbbenetes mert ennyi idősen nagyon hasonlóan néztem ki,ugyanaz a frizura,szem, és az arcvonások szinte teljesen megegyezőek,sőt kb.súlyra is stimmeltünk,nem viccelek,van egy ilyen fotóm igaz az színes,mellé raknám .... és ezt csak azért említem meg,mert én olyan sokat nem változtam,Ő viszont külsőre rengeteget a képhez képest!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Fred-nek sem sikerült megtalálnia az örök ifjúság elixirt,öregszik rendesen,mint mi is!
ItaloDisco4Ever !
Kiile - 18..4 (Marvel83' Remix)
Free DL (on soundcloud ) ha van fiókod,akár lossless minőségben!
ItaloDisco4Ever !
Reméljük ezt legközelebb orvosolod.
Egyébiránt (szerintem) ha jön még ki MT új zene, az is elfér itt.
Bár ők sem kifejezetten italo disco..
ItaloDisco4Ever !
Mi a frászt kell idehajítani ilyet!
ItaloDisco4Ever !
reméljük ez csak átmeneti és lesz még miért rajongani tőle is.
ItaloDisco4Ever !
Ha nem ütne néha félre a melósruhás muki<#nyes>#nyes>