NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #29557
    Furcsa és egyben téves gondolatmenet, de mindjárt javítok párat.
    Először is te nem alapítottál itt semmit, főleg nem fórumot, mert a site maga fórum és ebben lett nyitva a sok másik ezer mellett ez a topik, amit az sg ingyenesen a tagok részére biztosít és aminek te HG-ja lettél idővel, csak éppen ahogy telt az idő, egyre elfogultabban. Amikor ezt jelezték a moderátorok, hogy vissza kellene venni abból a rettenet nagy arcodból, bár nem tudom mire, mert attól senki nem lesz nagy, hogy állandóan azzal dicsekszik, hogy minden zenéje megvan, akkor szépen elküldtél vagy 5 moderátort is a kurva anyjába!

Mégis mi a francot vártál, hogy majd ezek után segget nyalnak neked? Az sg-én az évek alatt túl sok (százezer +) hülye gyűlt össze, akik a nívót rombolták, hát elkezdték ezeket szórni, akikre semmi szükség nincs itt, szóval aki beállt mögéd az repült és azonnal, aki később felhozta a témát, repült azonnal, ennyi a történelem.
    Csak azt nem értem, ha akkor nyitottatok egy csodaszép fórumot, miért itt vagy, vagytok? Menjél menjetek oda és lehet kibeszélni mindenkit, de senki nem kíváncsi, főleg ban megkerülésével, hogy újra oszd a "ki ha én nem műsort", de láthatod ezt itt nem működik. Ha eddig normálisan tudtál fórumozni, néha ugyan nem bírod ki, hogy ne dicsekedj, akkor továbbra is tedd ezt, mert ezt most elengedtem a fülem mellett, ugyanis nem kell nekem jelenti sehová.
    Tovább ne forszírozzátok ezt a témát. Maradjon úgy minden, ahogy volt.
    Az agyam eldobom, a dedó különb, mint ez az egész x@r itt!

Szép napot mindenkinek!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.06.04. 07:56:51