NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(new) Italo disco..csak úgy..<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.04. 09:54:40
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.04. 09:54:40
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Még mindig divat a falra szögezni a vinyl borítókat? Vagy 20 éve nézett ki így a szobám..<#nyes>#nyes>
A zene se rossz<#vigyor>#vigyor>
A zene se rossz<#vigyor>#vigyor>
Eddy Mi Ami .... van egy sablon kottája,arra építi a remixei nagy részét,nagyon hasonló minden munkájában a dallamvezetés és a stílusjegyek,ez is egy a tucatból,de!!! mindezek ellenére,ez nekem tetszik,úgy összességében egy klassz new-italo dal!
ItaloDisco4Ever !
Tény,ez a bizonyos audió sávot védő szöveg,alkalmas arra hogy megtörje hallgatás közben a zenei élményt.
Viszont ha a másik oldalát nézzük a dolognak,vannak a lúzer ,warez huszárok ,akik abban élik ki napi örömforrásukat hogy lelopják a YT videók audió sávját aztán felkonvertálják 320kbps,majd "upload" ruszki és egyéb ingyenes letöltő oldalakra.
Én ennek a jelenségnek a kivédésére gondolom a háttér szándékot .
Egy-egy zenész keményen akár hetekig dolgozik a dalain,közben ugye hogy csak egy költséget említsek pld.magas villanyszámla,természetes ha a beleadott munkája után viszont akar valamit látni,ez nem feltétlen pénzéhesség!
Kattints ide ! .... lehet ezt így is! (The D.J. play Mflex Sound vinyl on turntable!) ...egyébként a pörgető fordulatszáma ....!
A zenével kapcsolatos véleményednek örültem! <#eljen>#eljen>
Viszont ha a másik oldalát nézzük a dolognak,vannak a lúzer ,warez huszárok ,akik abban élik ki napi örömforrásukat hogy lelopják a YT videók audió sávját aztán felkonvertálják 320kbps,majd "upload" ruszki és egyéb ingyenes letöltő oldalakra.
Én ennek a jelenségnek a kivédésére gondolom a háttér szándékot .
Egy-egy zenész keményen akár hetekig dolgozik a dalain,közben ugye hogy csak egy költséget említsek pld.magas villanyszámla,természetes ha a beleadott munkája után viszont akar valamit látni,ez nem feltétlen pénzéhesség!
Kattints ide ! .... lehet ezt így is! (The D.J. play Mflex Sound vinyl on turntable!) ...egyébként a pörgető fordulatszáma ....!
A zenével kapcsolatos véleményednek örültem! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Ez korrekt. Én is igyekeznék meghallgatni a megjelenések után, de amikor már harmadszor hangzik el két percen belül a "(ran) díemszí a zene ólja" szöveg, akkor kinyomom és leteszek róla.
imo :) science fiction is science fact
Csak közhelyet tudnék írni, döbbentem hallgattam és néztem végig ezt a sehova nem sorolható és fantasztikus stílust.
Megint olyan pompásan építette be a gitárt a dalba a zongorával együtt, hogy élvezet volt hallgatni. Bár én ezt raktam volna Karácsonyra, de ők biztosan jobban tudják mit, mikor és miért. Csodálatos hangok és nagyon megülő, beszippantó atmoszféra egy távoli világból!!!!!! <#eljen>#eljen>
A copyright szöveg már nagyon, de nagyon idegesítő, tehetnének egy évben egyszer-kétszer kivételt. Tudom, hogy amiatt van, hogy vegyék meg, de ennyire pénzéhes banda azért ne legyenek!!! <#hehe>#hehe>
Szóval, mestermű az én füleimnek. Hallatszik az aprólékos kidolgozás minden porcikájában. <#eljen>#eljen>
Megint olyan pompásan építette be a gitárt a dalba a zongorával együtt, hogy élvezet volt hallgatni. Bár én ezt raktam volna Karácsonyra, de ők biztosan jobban tudják mit, mikor és miért. Csodálatos hangok és nagyon megülő, beszippantó atmoszféra egy távoli világból!!!!!! <#eljen>#eljen>
A copyright szöveg már nagyon, de nagyon idegesítő, tehetnének egy évben egyszer-kétszer kivételt. Tudom, hogy amiatt van, hogy vegyék meg, de ennyire pénzéhes banda azért ne legyenek!!! <#hehe>#hehe>
Szóval, mestermű az én füleimnek. Hallatszik az aprólékos kidolgozás minden porcikájában. <#eljen>#eljen>
Ez nagyon jó zene! Az énekes??? csaj amatőr hangja meg lerontja eléggé, de még így is jó!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.03. 15:33:16
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.03. 15:33:16
A 80-as években elsőre megbukott volna a sok sláger mellett, de most kimondottan jó volt egyszer meghallgatni. <#wow3>#wow3><#wink>#wink>
"Úgy látom nevezett kolléga egy időre elutazott valahová."
Igen, a halálba! <#bdead>#bdead>
Emiatt felesleges ide regisztrálni, mást nem csinált, mint direkt csinálta a feszkót!
Értetlen fogalmazás, beszólások, arcoskodás és csak azért is azt csinálom, amit akarok, meghozta neki a gyümölcsét.
Igen, a halálba! <#bdead>#bdead>
Emiatt felesleges ide regisztrálni, mást nem csinált, mint direkt csinálta a feszkót!
Értetlen fogalmazás, beszólások, arcoskodás és csak azért is azt csinálom, amit akarok, meghozta neki a gyümölcsét.
Legend....on vinyl (2018)
discogs
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.01.02. 16:16:39
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

discogs
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.01.02. 16:16:39
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Dear Friends! This Friday, January 5th - there is gonna be a NEW SINGLE from MaN Records by NEO Romantic called "Miracle Time".
We hope you will enjoy it!
The demo snippet you can listen here -
Neo Romantic

We hope you will enjoy it!
The demo snippet you can listen here -
Neo Romantic

New Italo Vinyl
Ennek a kiadványnak már a borítója is pazar! ( Szerintem)

Barbi-t is megtalálta a New Italo!
Igaz<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
"11. lemezről hallgatom a jobbnál jobb zenéket..
jelenleg az 1. cd 4. track-énél tartok, (Lost In Alphaville) de hosszú még a nap"
Az említett nóta a 10-es CD-n található, de semmi gond! <#wink>#wink><#wave>#wave>
jelenleg az 1. cd 4. track-énél tartok, (Lost In Alphaville) de hosszú még a nap"
Az említett nóta a 10-es CD-n található, de semmi gond! <#wink>#wink><#wave>#wave>
..és veled együtt mindenki más is akkor már<#nevetes1>#nevetes1>
Úgy látom nevezett kolléga egy időre elutazott valahová. Bízzunk benne, hogy olyan jó neki most, hogy többé vissza se néz..<#nyes>#nyes>
Részemről a tavalyi év kétszer is hozta new italo fronton amiket szeretek,
de nem hinném, hogy a ZYX ezen nemes és fontos alkotásait pont neked kellene bemutatnom..
..vagy akár bárki másnak is itt, aki rendszeresen benéz.
Én bevallom, most is (év elei nyitásként) máris nosztalgiázgatok egy kicsit és a 11. lemezről hallgatom a jobbnál jobb zenéket..
jelenleg az 1. cd 4. track-énél tartok, (Lost In Alphaville) de hosszú még a nap<#nyes>#nyes>
Jelezzétek, ha kijön a vol.12. lemez is idén a szériából..<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.02. 10:13:54
Úgy látom nevezett kolléga egy időre elutazott valahová. Bízzunk benne, hogy olyan jó neki most, hogy többé vissza se néz..<#nyes>#nyes>
Részemről a tavalyi év kétszer is hozta new italo fronton amiket szeretek,
de nem hinném, hogy a ZYX ezen nemes és fontos alkotásait pont neked kellene bemutatnom..
..vagy akár bárki másnak is itt, aki rendszeresen benéz.
Én bevallom, most is (év elei nyitásként) máris nosztalgiázgatok egy kicsit és a 11. lemezről hallgatom a jobbnál jobb zenéket..
jelenleg az 1. cd 4. track-énél tartok, (Lost In Alphaville) de hosszú még a nap<#nyes>#nyes>
Jelezzétek, ha kijön a vol.12. lemez is idén a szériából..<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.02. 10:13:54
Wish Key - Man In The Air (NEW Italodisco Preview Iventi release 2018 !).
Radio Stad Den Haag - Top 100 Ratings
Radio Stad Den Haag - Top 100 Ratings
ItaloDisco4Ever !
Csak hogy jó zenékkel induljon 2018...
Mflex Sounds feat. Ghost girl - Timeline
Mflex Sounds feat. Ghost girl - Timeline
ItaloDisco4Ever !
Viszont kivánom .
BÚÉK Mindenkinek
Minden kedves fórum látogatónak BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!
Sok jó zenét jövőre is mindannyiunknak, olyan sok jókat legalább, mint idén volt!!!
B.Ú.É.K.
Sok jó zenét jövőre is mindannyiunknak, olyan sok jókat legalább, mint idén volt!!!
B.Ú.É.K.
Tán nem okozok különösebb meglepetést,hiszen az idei év legjobb maxi-single kategóriában is első helyre raktam.
Ez 2017 legjobb new-italo zenéje nálam,egyben tisztelgés az előadó mellett (Federico Di Bonaventura, Paolo Gozzetti) duónak a 2017-ben elkövetett kitűnő remixekért!
Tobias Bernstrup - Utopia (Italoconnection Remix)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.12.31. 16:56:06
Ez 2017 legjobb new-italo zenéje nálam,egyben tisztelgés az előadó mellett (Federico Di Bonaventura, Paolo Gozzetti) duónak a 2017-ben elkövetett kitűnő remixekért!
Tobias Bernstrup - Utopia (Italoconnection Remix)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.12.31. 16:56:06
ItaloDisco4Ever !
Boldog és zenékben gazdag Új Évet kívánok! B.U.ÉK. 2018!
Ahhoz nem kell kugli, az egy egy nagy hányás,
<#guluszem1>#guluszem1>
<#guluszem1>#guluszem1>
Megkérdezném egy szakértőt, mi az a NU Disco?
,, Várom az okos dolgokat,
,, Várom az okos dolgokat,
Nem vitázni jöttem ide, ellenkezőleg, viszont ha lefikázzák amit csípek azt viszont nem díjjazom, és ez normális dolog a nagy embereknél is, mint ti vagytok, tudom ez eiit nem az őskor, de nem is a jövő ezt valljuk be öszintén,gondoljatok bele, ha hallgattok egy szuper 2017 es bcr szart, mire tudtok emlékezni?megmondom, semmire,na ez itt a felfogás hiánya, csak nem meritek bevállalni, pe rsze ez is csak az én véleményem volt, nem sértek meg senkit, remélem . Sajnálom Aeroccolt amiért nem áll mellém , holott tudom simán mellettem áll , befejeztem mára, Jó mulatást a Bcr világában,
Elvileg az , vagy nem tudsz olvasni?nehogy belém körmölj kollega, ..
<#boxer>#boxer>
<#boxer>#boxer>
minden fórumnak van témavonala, ezt általában az egyszerű emberek is megértik, te a jelek szerint még egyszerűbb vagy. <#vigyor1>#vigyor1>
nem jelent gondot, sok hasonlóval hoz össze a sors, van gyakorlatom a helyzetkezelésben. <#wow3>#wow3> a lényegen nem változtat, ha nem sikerül elkapnod vagy tartanod a vonalat,majd besegítek. itt nincsenek főnökök, nem kell jóban lenni senkivel, jattolni sem kell, de valakinek el kell döntenie, hogy kik maradjanak a kerítésen kívül vagy belül. a többi építő gondolatod a mai napra tekintettel nem kommentálom. ha itt szeretnél fórumozni (nem kötelező), ugyanazokat az elvárásokat tartsd be és tartsd tiszteletben,ami itt egyformán mindenkitől elvárható,így veled sem lehet kivételezni,akkor sem, ha egyszerű vagy és akkor sem, ha emellett mások szeretik a BCR-t, versenyszerűen költik a pénzüket akármennyi zenére, miközben belefulladnak a lemezeikbe.
nem jelent gondot, sok hasonlóval hoz össze a sors, van gyakorlatom a helyzetkezelésben. <#wow3>#wow3> a lényegen nem változtat, ha nem sikerül elkapnod vagy tartanod a vonalat,majd besegítek. itt nincsenek főnökök, nem kell jóban lenni senkivel, jattolni sem kell, de valakinek el kell döntenie, hogy kik maradjanak a kerítésen kívül vagy belül. a többi építő gondolatod a mai napra tekintettel nem kommentálom. ha itt szeretnél fórumozni (nem kötelező), ugyanazokat az elvárásokat tartsd be és tartsd tiszteletben,ami itt egyformán mindenkitől elvárható,így veled sem lehet kivételezni,akkor sem, ha egyszerű vagy és akkor sem, ha emellett mások szeretik a BCR-t, versenyszerűen költik a pénzüket akármennyi zenére, miközben belefulladnak a lemezeikbe.
Ez nem a : NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO forum? Vagy Én vagyok rossz helyen?
New version 2018 " Ryan Paris " FALL IN LOVE " !!!!!!!!! Produced by Juan Martinez , special thanks to Matt Heaven and the two fellows brothers for the instrumental vinyl intro !!
New Italo Vinyl
Figyuka főnök bácsi, ha gond van a szar számokkal amiket ide merészkedek rakni basszál ki a picsába, és éltesd a nyálas szarokat amiket te is elötérbr helyezel BUÉK,
Én még senkinek nem mondtam mit rakjon ide . nem is fogom,.Ami neki tetszik. Nem ami másnak, Elvagytok varázsolva a Vinyl szarokkal meg ezt is sorolhatnám, Itt arról szól a dolog ki mennyi pénzt tud beleölni a zenék beszerzésébe, Ez egyáltalán nem ide kéne ,hogy tartozzon, márpedig itt vannak néhányan akik versenyszeűen ezt művelik , Fulladjanak bele az ő dolguk, Viszont még egy jót nem táncoltak vagy társaságban nem érezte magát jól egyik emberke sem , lehet még te sem. Én egy egyszeű ember vagyok , nem olyan mint pl te, Na szia Maxika,
Én még senkinek nem mondtam mit rakjon ide . nem is fogom,.Ami neki tetszik. Nem ami másnak, Elvagytok varázsolva a Vinyl szarokkal meg ezt is sorolhatnám, Itt arról szól a dolog ki mennyi pénzt tud beleölni a zenék beszerzésébe, Ez egyáltalán nem ide kéne ,hogy tartozzon, márpedig itt vannak néhányan akik versenyszeűen ezt művelik , Fulladjanak bele az ő dolguk, Viszont még egy jót nem táncoltak vagy társaságban nem érezte magát jól egyik emberke sem , lehet még te sem. Én egy egyszeű ember vagyok , nem olyan mint pl te, Na szia Maxika,
a 80as éveket,az akkor megkedvelt zenéket stílusban a mai korban igen nehéz lenne visszahozni, vagy pótolni. kisebb nagyobb sikerrel utánozni, vagy halovány emlékű hasonlókkal sokan próbálkoznak, ebből is a BCR 'szarok' itt sem túl népszerűek, de néha szóba kerülhetnek, de egyik dolog miatt sem érdemes bosszankodnod, csak arra figyelni, hogy itt nem a 30-35 éves zenék a csapatási vonal, hanem az ezredforduló utániak napjainkig, abból is inkább az újabbak.<#kacsint>#kacsint>
Elnézést amiért így adom elő a dolgokat,viszont aki a jó zenéket ismeri, nem az egy személyes előadókat helyezi elötérbe-én bizony nem-hanem a három négy tagú bandákat, Persze vannak kivételek,de ez elenyésző,Ez sok mindentől függ, milyen kedved van ,kivel vagy, hol , stb, Én ezeket a zenéket ajánlom leginkább, nem a meseszerű club records szarokat, ugye nem kell sorolnom ezeket a hányásokat, inkább nem is irok már , mert csak bosszantom magam ezeken. A 80S varázst már nem tudják pótolni valljuk be őszintén, Minden jót kivánok nektek,
oké, ezeket betudjuk az év utolsó napjának, köszönjük, biztos mindenki ismer legalább 15957 db 80as zenét és klippet is, csak azt nem ide kell rakni. mostantól légy szíves maradj úgy 2000 utáni olyan zenéknél és klippeknél,ami a témába vág. BÚÉK.