Hi Zef!
Már hiányoztál ,olyan hirtelen tűntél el hogy az is megfordult a fejembe ,megint leléptél egy időre ide ... Kanada.(erre anno felkaptam a fejem,így aztán emlékeztem a tag bejegyzésére.)
Ami pedig a "ragozást" illeti ... kár hogy nem folytattad,mert bár nem kívántam a dolgot,a leírtakat hitelesíteni,nem találtam érdemesnek,lehet mégis rászántam volna magam.
Véleményem fel szoktam vállalni a zenékkel kapcsolatban ,semmi hátrányom nem származik abból ha nekem valami olyan tetszik ami másnak nem,csak 1 példa :volt idő amikor az volt a menő itt hogy hordában támadtattok egy bizonyos előadó miatt,a botfülű jelzőtől kezdve kaptam hideget-meleget,akkor is vállaltam hogy nekem tetszik a zenéje,senki nem tudott befolyásolni,elnézve a népszerűségét nekem volt igazam.
Az a bizonyos "frankó történet" pedig inkább egy bocsánatkérés volt egy lemezgyűjtő ismerősömtől ,akivel azóta privát levélváltásom is volt a témával kapcsolatban,de ez kettőnk dolga,nem tartozik másra.
"A 80s dalok remixei" ,igen ebben hajlítható vagyok,beismerem "off" de akkor erre mindannyian figyeljünk oda,ezért sajnálom hogy Maxika barátom lemondta a HG titulusát,s megértelek hogy ez érzékenyen érint hiszen korábban én is rád szóltam az efféle offolásért.
" majd tavasszal bekukkantok megint" ... maholnap itt van a nyakunkon ! ,ezek szerint visszatérsz és jön a napi tucat hsz melyben magadat dicsőíted! néha sikerül is olyant firkálnod ami több mint mulatságos,úgyhogy ... Welcome back!