NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #28969
    Én nem írok már semmit, hogy mennyire nagyon jó meg ilyenek, mert fél nap alatt az ott lévő hozzászólásokban már szinte minden leírtak. és csak fél napja van kint...Tegnap este kilenckor hallgattam meg és le voltam döbbenve!!! újra...
    Tudom már sokszor megjegyeztem, hogy van a csávesztől néhány számomra hallgathatatlan és rossz zenéje is,de belegondolni sem merek, hogy egy ilyen italohoz hasonlító mflex sounds féle eposz elkészítésében mennyi munka van és lehet, mire elkészül. De már évek óta nem tud tévedni!!! Ilyet csak az tud csinálni, aki egyszerűen élvezi amit csinál, nem verejtékből izzad ki valamit.
    Hogy a farokba lehet ilyen dallamokat megszülni, én nem is tudom és több, mint 8 percen át az érdeklődést fenntartani...csak ez a csávesz képes.
    Lehet itt példálózni ellene, de a közelében sincs senki, aki hasonlót tudna és folyamatosan egyre gyorsabban gyűjti a rajongótáborát.
    Ebben a műfajban, disco, wave és a többi hasonló manapság feliratkozókat gyűjteni szinte lehetetlen, vagy nagyon nyögvenyelős és utána megtartani még nehezebb, nekik nem.
    Persze így könnyű, ha földönkívüliek csinálják a zenéket!!!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.19. 08:18:35